ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה!

madmax10

New member
../images/Emo63.gifמחפש לקנות להחליף צלה של הרוח?

אני מעוניין בספר צלה של הרוח!!! קרלוס רואיס סאפור !!! לקנות או להחליף עם 1.המקרה המוזר של הכלב לשעת לילה 2.ההסטוריה השודית-דונה טארט 3.מחול הפלמינגו=אורלי קראו ויינר 4.מעבר לימים-אילנה אדם 5.כרת יעל משאלי 6.טרף=מייקל קרייטון 7.אוגרים סיבריים=תומר גרוסברגר 8.מה זאת אהבה-יורם יובל 9.ישיהו לייבוביץ-שיחות על פרקי אבאת 10.בוץ=שירי ארצי 11.וורוניקה מחליטה למות=פאולו קאולו 12.הנזיר שמכר את הפרארי ס שארמה מוכן להוסיף הספרים הללו גם למכירה 35 שקל ספר במצב מצויין [email protected]

פּלפּל

New member
../images/Emo202.gifסרטים - בקשות,הצעות לשרשר כאן

זהו שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -29- אין מה לראות? חפשו כאן מה שרק תרצו! קנו, מכרו, מסרו, החליפו, שאלו, השאילו, חלקו, אל תצרבו ותהיו נחמדים איש אל זולתו. סרטי DVD, וידאו, 8 מ"מ, לייזרדיסק - עם מיטב השחקנים וטובי הבמאים. כל סגנון, כל סוג, רק תבקשו. כדאי. יש דווקא כמה סרטים טובים. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - כאילו הושמו על קרן הצבי.)

H A N N I B A L

New member
למכירה סרטים מקורים DVD

נשק קטלני 1+2+3 הנושע השמיני 1+2+3+4 משימה בלתי אפשרית 1+2 סנטנה ההופעה חייל אוניברסלי 35 ש"ח לסרט. כל הסרטים שמורים כחדשים (חיצוני ופנימי) הטרילוגיות ימכרו כקבוצה בלבד.

../images/Emo202.gif מחפשים סרט? נסו אצלי ../images/Emo202.gif

ברשותי אוסף ענק של סרטי די.וי.די איכותיים, ישנים (אפילו מאוד) וחדשים. קולנוע ישראלי, אמריקאי וזר, רובם בעטיפה מקורית. כל סרט שחיפשתם כבר זמן רב ולא מצאתם, יש כ-90 אחוז סיכוי שיהיה אצלי, ובמחיר מצחיק. (יש גם הופעות, אך המבחר לא גדול). מי שמעוניין בסרטים מסויימים שיכתוב לי את שמם ואחזור אליו.

evilihi

New member
עדיין מחפשת את הDVD של אלי ומריאנו

עדיפות לאזור ת"א

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifמוזיקה - בקשות והצעות לשרשר כאן

זהו שרשור מוזיקה (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -214- תמיד יש עוד מה לשמוע (כל עוד אנחנו כאן חיים
), מוזיקה תשמח לבב אנוש. קסטות, תקליטים משומשים, דיסקים מיד שניה (לא שרוטים ולא צרובים), ניגונים לשבת, קנו בזול, מיכרו ביוקר, מיסרו, החליפו, שאלו, השאילו, חלקו, למה לא? כל סגנון, כל סוג, חפשו ומיצאו מה שרק תרצו. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן, בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - יבזבזו את זמנינו לריק).

datu

New member
../images/Emo91.gifבזאר ב"אוזן השלישית" מחר

החל מ-10 בבוקר מחר (יום שישי), בזאר יד שנייה ברחבה ליד החנות בת"א. מוסיקה, דיוידי וכו'...מניסיון, שווה לקפוץ לשם. (מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה מחר). נתראה, בכיף {מצטער פלפל.
נא למחוק את ההודעה הראשונה בנושא}.

daniel9977

New member
Beatles In Italy - עטיפה אורגינלית

שלום לכולם, למכירה תקליט האוסף המפורסם שיצא בשנות ה-60 בשלוש מדינות בעולם בלבד: איטליה, הולנד וישראל. רק בישראל התקליט יצא עם תמונת השמפנייה הנהדרת והיפיפיה על גבי העטיפה הקדמית (שלא כמו ב-2 המדינות האחרות). התקליט בהדפסה ישראלית מסוף שנות ה-60 ובעל לייבל פרלופון כסף שחור. העטיפה ישראלית אורגינלית ומנויילנת - למינציה (עטיפה ישראלית מקורית נחשבת לנדירה מאוד ומבוקשת ע"י אספני ביטלס בכל העולם. עטיפות לא מקוריות - ללא למינציה נחשבות לנדירות פחות ולנפוצות הרבה יותר). התקליט במצב מצוין ואף יותר מכך. התקליט מתנגן בצורה נהדרת ונשמע פשוט מצוין. העטיפה האורגינלית במצב טוב מאוד (נדירה וקשה להשגה בכל מצב). מחיר: 100 דולר. ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 או 052-3239388 נא להשאיר הודעה במידה ואין תשובה ואני מבטיח לחזור בהקדם. תמונה להמחשה בלבד מצורפת. תודה, דניאל.

daniel9977

New member
זאת מהדורת ביניים

מצד אחד, העטיפה היא העטיפה המקורית של ההוצאה הראשונה מ-1965. מצד שני, התקליט הוא הדפסה שנייה מסוף שנות ה-60 ולכן הוא בעל לייבל פרלופון כסף שחור (ולא צהוב). כך או כך, כאמור, קשה מאוד למצוא עטיפה אורגינלית (עם למינציה) של "הביטלס באיטליה" במצב טוב והתקליט במצב פצצה. דניאל.

daniel9977

New member
טעות במחיר. המחיר הנכון: 200 ש"ח!

שלום לכולם, המחיר הרשום לעיל הוא טעות. המחיר הנכון שאני דורש עבור "הביטלס באיטליה" הוא: 200 ש"ח בלבד. להזכירכם, מדובר בעטיפת שמפניה אורגינלית ומנויילנת של "הביטלס באיטליה" מ-1965. תודה, דניאל. 052-3239388 03-6023132

BeholderThe3rd

New member
דיסקים יאמי יאמי

אני בקושי בודק פה הודעות אז ממליץ לנסות ליצור איתי קשר בדרכים הבאות : טלפון : 052-6935942 אימייל : [email protected] מסנג'ר : [email protected] ICQ : מספר 225005 Di'Anno - Nomad (הרכב של פול די'אנו מאיירון מיידן באלבום משנת 2000) Killers - Menace To Society (עוד הרכב של די'אנו, מ 94', נשמע קצת כמו פנתרה) Halford - Crucible - אלבום הסולו האחרון של רוב הלפורד מ JUDAS PRIEST TWO - VOYEURS : הרכב אינדאסטריאל של רוב הלפורד מ JUDAS PRIEST, עם TRENT REZNOR, המפיק של NINE INCH NAILS. יצא בשנת 98', שנה אחרי היציאה מהארון Van Halen - Van Halen Diamond Head - Lightning To The Nations (האלבום הלבן... רימסטר עם 14 שירים במקום 7) Bullet Boys - Freak Show - גלאם מ 1990 כמדומני, באריזת LONG BOX (ככה שזה דיי נדיר אני מניח... עם חור בקוד סידורי) Ian Parry - Ian Parry Consortium Project - פרוגרסיב מטאל חביב ביותר Wytchfynde - The Awakening - למקרה שאתה אוהב NWOBHM - דיסק שמאחוריו סיפור ארוך... (להקה עם שם כמעט זהה שהסולן שלהם הקים את הלהקה הזאת והוציא אלבום אחד... מניח שזה לאספנים שבתחום - אבל לא התחברתי כי זה דיי POWER... ואני טיפוס של האבי ות'ראש...) Brad Gillis - Gilrock Ranch - אם אתם אוהבים גיטריסטים אולי תאהבו את זה... אלבום אינסטרומנטלי... בראד גיליס ניגן עם אוזי באיזה תקופה Black Widow - III - פרוג-רוק מ 1972 (הוצאה רוסית ככה שפחות אטרקטיבי בכל מקרה, אבל מצד שני הדיסק הזה ראה רק הוצאה רוסית וגרמנית נדירה הרבה הרבה יותר) Manic Street Preachers - Generation Terrorists Manic Street Preachers - Gold Against The Soul

H A N N I B A L

New member
דיסקים למכירה../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

era lauryn hill celine dion: lets talk about love + anew day has come malcolm mclaren: paris ace of base: the sign the best of mariah carey סינגל נדיר של גורג מייקל : outside madonna: bed time stories fugees: the score mark morrison: return of the mack מחירים בין 15-25 ש"ח האוסים של שנות ה90 תחילת 2000: האומן 17 innercity אחד הדיסקים הטובים שיצאו בזאנר dreamland 2000 tiesto: magik הופעה חייה באמסטרדם classics: דיסק כפול של מוסיקה אלקטרונית מבוססת קלאסים , דיסק נדיר ושווה כל שקל. מחירים להאוסים בין 5-15 ש"ח כל הדיסקים שמחרים כחדשים (פנימי וחיצוני)

מחפש דיסק..

אני מחפש דיסק של להקת סיילים הישראלת שם של הדיסק נקראה קדיש.. לפנות אלי במסרים

galsamu

New member
הוא נדיר מאוד

כמה אתה מוכן לשלם? יכול להיות שאני מכיר מישהו שיירצה להיפטר ממנו...

meiravma

New member
מחפשת את תקליט המערכונים

מהתוכנית "חכמים בלילה" של יוסי בנאי ואילי גורליצקי

למעלה