ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה

מחפש את "עיר קטנה ואנשים בה מעט"

מחפש די בדחיפות את הספר "עיר קטנה ואנשים בה מעט" של נחום גוטמן באחת המהדורות הראשונות שלו. כמובן שאם זו המהדורה הראשונה זה הכי טוב. כך שאם יש למישהו והוא מעוניין למכור או שמישהו יודע היכן ניתן להשיג אני אשמח לקבל פרטים. תודה.

Boone

New member
../images/Emo202.gif בקשות והצעות סרטים לשרשר כאן

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -31- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

plonteron

New member
אני מחפש לקנות את הסרטים הבאים

ב D.V.D מקורי כמובן הוריקן 4 חדרים דוברמן שבעה חטאים 187 קוד לרצח שתיקת הכבשים הדליה השחורה לבבות בודדים עשרת הדיברות בפעם האחרונה שהתאבדתי פרס למוצא הישר בנוסף אני מעונין למכור את הסרטים הבאים ספרות זולה מחלק 13 הסימן האחרון הרולד וקומר משתוללים באמריקה הדיוקס קורעים את האזרד sincity the new jack city דוגוויל פרויקט המכשפה מבלייר 2 סקס והמסעדה הגדולה החליפה אופק נסתר שתי דקות המסדר הסודי נוכלים בגדול

MommyHug

New member
סרטים DVD ווידאו למכירה / החלפה

סרטים DVD ווידאו למכירה / החלפה 3 ב-60 ₪ בלבד (אחד ב25 ₪) מלבד המסומנים ב* המערכון- ארץ נהדרת המדריך האנגלי למאהב האיטלקי אשה ללא עבר 21 גרם בית הילדים מתחתנים עם ההורים סיכון רטוב סמסרה הכתם האנושי תיאוריית הקשר תעביר את זה הלאה משהו לדבר עליו בקצב נשי רספירו (איטלקי) בילי אליוט עד כלות הנשמה הנשיקה האחרונה (איטלקי) וידאו: ארין ברוקוביץ החיים יפים

MommyHug

New member
סרטי ילדים ../images/Emo95.gif למכירה

לילדים: אגדות נילס הולגרסון - חלק א' (וידאו) אגדות נילס הולגרסון - חלק ב' (עדיין סגור מהחנות) (וידאו) טלטאביז - חיבוק גדול (DVD) מפתחות הקסם של דידי (עדיין סגור מהחנות) (ויש גם את הדיסק) (וידאו)

amirkoz

New member
סרטי DVD למכירה

מוכר את: * רביעיית סרטי נשק נשק קטלני.. עם: מל גיבסון, דני גלובר, ג'ו פשי ורנה רוסו (80 ש"ח) * חמישיית סרטים בצרפתית (עם תרגום) של הבמאי פרנסואה טריפו (100 ש"ח) הסרטים הכלולים במארז: המטרו האחרון לפתע ביום ראשון ז'יל וג'ים האשה ממול 400 המלקות * להתראות לנין. (35 ש"ח. גמיש) סרט דובר גרמנית עם תרגום. http://www.fisheye.co.il/story_1732 * ג'ימי גרימבל (20 ש"ח) * בילי אליוט (20 ש"ח) * טריינספוטינג (20 ש"ח) * ללכת על הכל עם: ברוס וויליס ומתיו פרי (20 ש"ח) * אושן 12 {ההמשך של אושן 11} (25 ש"ח) * 21 גרם עם: שון פן, נעמי ווטס ובניסיו דל-טורו (25 ש"ח) * דוגוויל (Dogville) של הבמאי והתסריטאי לארס פון טרייר (25 ש"ח) עם: של ניקול קידמן, פול בטני, לורן באקול וג'יימס קאן. אמיר [email protected] 050-3231160

jester56

New member
נושאי המגבעת - קלטןת הוידאו ../images/Emo187.gif

שיסלחו לי כל מביני המוסיקה אבל ההודעה המקורית נמחקה מהשרשור של ענייני מוסיקה כי ההנהלה החליטה שאם זה בוידאו זה כבר קשור לסרטים! בקיצור: למכירה כל קלטות הוידאו המקוריות של נושאי המגבעת - רק למביני עניין ראוי לציין שהחומר הנ"ל לא יצא בשום פורמט אחר. פרטים במסרים

שלמונזה

New member
הו כה מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

בטח אבל אין לי את הכסף הדרוש לדברים האלה

jester56

New member
לא צריך משכנתא

כולה חמישים ש"ח לכל קלטת מחיר מציאותי לחלוטין כהרגלינו בג'אנק

שלמונזה

New member
לא שמתי לב שזה הודעה ../images/Emo168.gif

של הג'אנק, בכלל אין לי איך להגיע לחיפה
ו- 50 ש"ח זה אכן סביר, בכמה קלטות מדובר? [עדיין אין לי כסף אבל מכירה אנשים שיכולים להתעניין]

Boone

New member
../images/Emo28.gif בקשות והצעות משחקים לשרשר כאן

שרשור משחקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -26- קחו למשל: משחק מחשב, PS, PS2, PSP, נינטנדו, גיים-בוי ואטארי נפלא זו הנאה שלא נגמרת. גם משחקי קופסה ואפילו משחקי קלפים בכל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

Boone

New member
../images/Emo79.gif בקשות והצעות מוסיקה לשרשר כאן

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -216- קחו למשל: תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

DJ JuVi

New member
מחפש את האלבום של סער בדישי

אהלן, אני מחפש את האלבום הראשון והיחיד של סער בדישי משנת 93' כמדומני. אני מחפש גם את שאר החומרים שלו. מי שמוכן למכור - אפשר למצוא אותי במסרים וגם באייסיקיו - 78440155. תודה, נדב.

ליטרט

New member
דיסקים דיסקים דיסקים

20-30ש"ח לדיסק. מוכן לקבל הצעה גלובלית. במסרים, בטלפון או במייל. סופ"ש נפלא. דורון. Faithless - Reverence Suede - Sci-Fi Lullabias (2CD) Suede - Dog Man Star Suede - Coming Up Suede - Head Music Jimi Hendrix - Experience Leonardo Cohen - The Future The Big Blue - Eric Serra Janes Addiction - Titual De Lo Habitual Janes Addiction - Nothing Shocking Merilyn Manson - The Cast Tour On Earth John Lee Hooker - Plays @ Sings The Bluse Radiohead - My Iron Lung Radiohead - Amnesiac Sade - Lovr Deluxe Lou Reed - Transformer The Wonder Stuff - Hup The Wonder Stuff - Never Loved Elvis Cathrine Wheel - Ferment Pet Shop Boys - Remix Albom Sex Pistols - Never Mind Siouxsie @ The Banshees - The Rapture Siouxsie @ The Banshees - Scream Tuxedomoon - Desire Vangelis - Portraits The Cure - Bloodflowers The Cure - Wish The Cure - Kiss Me Kiss Me Kiss Me Staind - Break The Cycle The Calling - Camino Palmero Duran Duran - Duran Duran Softcell - memorabilia Doves - Lost Souls Depeche Mode - Violator Jellyfish - Split Milk Pixies - Surfer Rosa The Blue Nile - Peave At Last Abba - Gold The Charlatans - Tellin Stories The Mission - Gods Own Medicine Cowboy Junkies - Lay It Down Robert Planet - Manic Nirvane Oasis - Definitly Maybe Oasis - Be Here Now Oasis - What's The Story Tricky - Maxinquaye Elliott Smith - XO Erasure - Erasure Inxs - Welcome To Wherevre You Are Andrew Lloyd Webber - Gold Morrissey - Your Arsenal New Order - Substance Vulgar Display Of Power - Pantera Massive Attack - Protection Tom Varlaine - Flash Light The Durutti Column - The Guitar And Other Machines Metallica - And Justice For All Metallica - Metallica Moby - Play (2CD) + B - Sides Tibetan Freedom Concert Flacebo - Flacebo RENT - (2CD) The Doors - The Soft Parade The Doors - Strange Boys Blur - 13 Beastie Boys - Check Your Head Prodigy - The Fat Of The Land Hole - Pretty On The Inside Hole - Live through This Soundgarden - Badmotorfinger Rush - Moving Pictures Nazzy Star - She Hangs Brightly Garbage - Garbage The Black Crowes - Shake Your Money Maker The The - Burning Blus Soul Air - The Virgin Suicides Guns' N' Roses - Use Your Illusion 1+2 The Church - Gold Afternoon - Fix Nirvana - In Utro טיפקס - החיים שלך פלורנטין - פס קול הסידרה עברי לידר - מלטף ומשקר עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט עברי לידר/האנשים החדשים - זה לא אותו דבר ריטה - ימי התום בארי סחרוף - הכל או לא כלום בארי סחרוף - נגיעות אביתר בנאי - שיר טיול אביתר בנאי - הראשון כרמלה גרוס וואגנר - פרח שחור משינה - מפלצות התהילה אהוד בנאי והפליטים ארקדי דוכין - יותר ממני 2סי די

MommyHug

New member
למכירה דיסקים (גם לילדים../images/Emo95.gif)

דיסקים ללא עטיפה: פסקול הסרט "החתונה של החבר שלי" פסקול הסרט "כולם אומרים אני אוהב אותך" פסקול הסרט "אמא חורגת" מייקל ג'קסון- invincible Steps מדונה - like a virgine 2 דיסקים להוקרה של הנסיכה דיאנה* Solid harmonie I will survive- 12 להיטי שנות ה70 וה80 Elton John Al Bano & Romina Power- "Felicita" איטלקית* ועוד (רשימה בהמשך) רוב הדיסקים ללא עטיפה, ולכן המחיר הזול, הם במצב טוב מאד! פשוט נשמרו בקופסת דיסקים.
דיסקים לילדים: מפתחות הקסם של דידי (יש גם קלטת וידאו) פינוקיו lullabies - miss polly had a dolly אמא יקרה לי שירי פורים (חדש באריזה) צפור הנפש

H A N N I B A L

New member
../images/Emo222.gifמחפש את התקליט NAFAS של...

rabih abou-khalil מחפש לקנות אותו אך ורק בתקליט...

למעלה