ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה!

קונה או מחליפה ספרים

נא ליצור קשר במייל לפרטים נוספים. [email protected] מעוניינת בספרים הבאים בהחלפה, או בקניה במחיר טוב: אלה תולדות – אלזה מורנטה כל החיים לפניו – אמיל אז'אר חדר משלך – וירג'יניה וולף The Bell Jar – Sylvia Plath [בעברית – פעמון הזכוכית. עדיפות לאנגלית]. רומן רוסי – מאיר שלו כימים אחדים – מאיר שלו המשפט האחרון של פרמה – סיימון סינג [עברית או אנגלית] סיפור פשוט – ש"י עגנון תכנים וצורות – עזריאל אוכמני. שירה: יהודה עמיחי – שלווה גדולה: שאלות ותשובות; מאחורי כל זה מסתתר אושר אחד גדול דליה רביקוביץ – כל ספרי השירה, במיוחד חורף קשה נתן אלתרמן – כוכבים בחוץ נתן זך – כל החלב והדבש אמיר גלבוע – כל ספרי השירה אבות ישורון – אדון מנוחה לאה גולדברג – כל ספרי השירה מוזיקה: אביתר בנאי – הדיסק הראשון והשני החברים של נטאשה – האוסף האדום, רדיו בלה בלה, שינויים בהרגלי הצריחה. דפנה והעוגיות פתוחה להצעות נוספות בהחלפה.

hazilume

New member
שלום מחפש את הבושם של

פטריק זיסקינד לקנייה במחיר ובמצב טוב

ליטרט

New member
ספרים למכירה

*הבלשים הצעירים במבצע סיני - אבנר כרמלי - 29ש"ח - מצב סביר. *החינוך הסנטימנטלי / קורות אדם צעיר - גוסטאב פלובר - 44ש"ח - מצב טוב מאד. *יסורי ורתר הצעיר - גיתה - 24ש"ח - מצב בינוני. *משה קצב / ממעברת קסטינה לקריית הממשלה - מנחם מיכלסון - 65ש"ח - כחדש - עם הקדשה וחתימה של משה קצב. (כמה הספר יהייה שווה כשיתחיל המשפט? כשיורשע? כשיישב בכלא? כשיזוכה מחמת חוסר עניין לציבור? מעניין...). *רותי שלי / מכתבי משה דיין מכלא עכו לרעייתו רות - 54ש"ח - כחדש.

galsamu

New member
מגזין בלייזר

היו פה כמה ברנשים שחיפשו לקנות פעם. אם מישהו עדיין מעוניין, אני אשמח להיפטר מהם. יש לי כמות לא קטנה. לא יודע כמה לבקש עליהם, אבל אני לא מושחת, זה לא יהיה יקר... הודעות פרטיות יתקבלו בברכה.

datu

New member
../images/Emo53.gif מחפש ספר- "עוצמות החיים"

אני מחפש ספר שיצא לפני מס' חודשים- "עוצמות חדשות- כושר במעגלי החיים" , מאת ד"ר איתי זיו. מעוניין בספר הזה, כ: משומש/ פגום/ מתנה ללא שימוש וכו'. ניתן ליצור קשר במסרים.

thedoddmt

New member
למכירה רבי מכר חדשים יד שנייה!

רבי מכר חדשים מהיום ומהשנתיים האחרונות. חדשים במצב מצויין. נקראו פעם אחת בלבד! ועוד מגוון רב של ספרי קריאה ישראליים ומתורגמים. 25-30 ש"ח לספר! ליצירת קשר: 054-6663255 מיקום: רעננה

פּלפּל

New member
../images/Emo202.gifסרטים - בקשות,הצעות לשרשר כאן

זהו שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -32- אין מה לראות? חפשו כאן מה שרק תרצו! קנו, מכרו, מסרו, החליפו, שאלו, השאילו, חלקו, אל תצרבו ותהיו נחמדים איש אל זולתו. סרטי DVD, וידאו, 8 מ"מ, לייזרדיסק - עם מיטב השחקנים וטובי הבמאים. כל סגנון, כל סוג, רק תבקשו. כדאי. יש דווקא כמה סרטים טובים. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - כאילו הושמו על קרן הצבי.)

yrnkrn

New member
"שירים גדולים לקטנים"

מחפש קלטת וידאו "שירים גדולים לקטנים" בהוצאת קלאסיקלטת (אזלה בהוצאה).

mosh511

New member
חדש! Faces of Death ועוד כמה DVD

* = ללא תרגום בעברית Faces of Death Collection* פני המוות - לחובבי סנאף הקטעים הכי מזעזעים עלי אדמות המארז השלם עם 4 תקליטורים - 300 ש"ח ועוד כמה סרטי דיוידי במצב מעולה שנותרו למכירה : שר הטבעות - שני הצריחים 20 ש"ח המיטב של רוד ראנר - 20 ש"ח "כביש אבוד" (דיויד לינץ') 25 ש"ח* "ראש מחק" (דיויד לינץ') 25 ש"ח* בן ערובה (ברוס וויליס) 30 ש"ח היו זמנים באמריקה (מהדורה מיוחדת - 2 דיסקים) 30 ש"ח אמריקה איקס (מהדורה נדירה מתורגמת לעברית!) 40 ש"ח "קזינו" (מהדורה מיוחדת - 2 דיסקים במארז תלת מימד) 40 ש"ח*

CSG

New member
מחפשת סרטי וידאו של ואן דאם

עדיפות למקורי, אפשר גם לא אם זה במצב טוב. מחפשת את : סטריטפייטר, טיימקופ, קיקבוקסר ולב האריה.

noaaaa

New member
יש לי ספרים להחלפה- מי מעוניין בהם?

- גנרל במבוך- גבריאל גרסייה מארקס. - כרת- יעל משאלי. - אמא של ג'ניס- סוזן אדם. - כל בית צריך מרפסת- רינה פרנק מיטרני. - הראש הכפול- יאיר לפיד.

galsamu

New member
מוכר כמה סרטים...

היפה והחיה - לימיטד אדישן עם 2 דיסקים קופסאת פלסטיק ושרוול קרטון נפתח. פרוייקט המכשפה מבלייר 2 - בוק אוף שאדואוס - בצד אחד זה דיוידי ובצד השני זה דיסק מוסיקה עם הסאונדטראק של הסרט. הלבוי. הגרסה היפנית של הצלצול. וקלטת וידאו של פסיכו, הרימייק הראשון שעשו לו נראה לי... פרטים והצעות מחיר בתיבה הפרטית, חן חן.

YUYOYU

New member
למכירה/החלפה - ER עונה 1 וספידרמן 1

למכירה או החלפה: * עונה ראשונה של ER, זון 2 ישראל, כחדש לגמרי (דיסקים 1 ו-2 נצפו רק פעם אחת, דיסקים 3 ו-4 עדיין מנויילנים ולא נצפו מעולם). * ספידרמן 1 זון 1, 2 דיסקים. בהזדמנות זו: אם יש למישהו את הסדרה Firefly למכירה או החלפה, אני מאוד מעוניין בה. נא לפנות במסרים. תודה.

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifמוזיקה - בקשות והצעות לשרשר כאן

זהו שרשור מוזיקה (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -218- תמיד יש עוד מה לשמוע (כל עוד אנחנו כאן חיים
), מוזיקה תשמח לבב אנוש. קסטות, תקליטים משומשים, דיסקים מיד שניה (לא שרוטים ולא צרובים), ניגונים לשבת, קנו בזול, מיכרו ביוקר, מיסרו, החליפו, שאלו, השאילו, חלקו, למה לא? כל סגנון, כל סוג, חפשו ומיצאו מה שרק תרצו. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן, בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - יבזבזו את זמנינו לריק).

hadaryair1

New member
תקליטים לאחלפה

שלום חנוך מחכים למשיח אריק אינשטיין יסמין א"י הישנה והטובה חלקים א ג ה חמוש במישקפיים מישירי סשה ארגוב מתי כספי מתי כספי הפעמון צד א צד ב סוף היום שר סשה ארגוב אריק סיני צל כבד שירים חוזרים שלומו ארצי דרכים לילה לא שקט דני רובס מסגרות יהורם גאון אפאו את האובה להיטי זהב עוד לא האבתי די יוסי בנאי שר ברסנאס דיויד ברוזה האישה שאיתי שימי תבורי שבועת עולם יהודית רביץ יהודית רביץ { הרישאון} גילוי ונעלם בוא לרעו דרך המשי באה מהאבה עופרה חזה פיתויים בית חם שיר מולדה א אדמה חווה אלברשיין אדבר איתך התבהרות שיר במתנה נורית גלרון הופע חיה שירים באמצה הלילה אחרינו המבול שרון ליפשיץ קולנוע גלי עטרי צעד אחד לפני הנהר מירי אלוני טיפת האבה ירדנה ארזי דרישת שלום כוורת פוגי בפיטה פיקוד המרכז היפאו המרכז חיל הים רפסודה בכחול השטן ואשת האיכר אילן ואילנית סביב העולם הגבעטרון גוונים משינה {השני} זר כוכבים שלומו המלך ושלמי הסדלר עד 18 מצעד הפיזמונים ירושליים של זהב / ברזל ארוויזיון 82 היה היו זמנים גבירתי הנהבה abba אוסף 1ו2 arrival brrbra streisand guilty survivor eye of the tiger lionel richhie cant slow down phil collins no jackets reouired bee gees spiriis having flown eletric light orchestra discoverh paul anka אוסף

White Mamba

New member
../images/Emo41.gif דיסקים לילדים../images/Emo41.gif

דפה דקל - כחול לבן, שירים שילדים אוהבים ציפי שביט - טמבולינה והפיסטוקים שני הדיסקים עדיין בניילון, למועניינים יש ליצור איתי קשר במסרים.

למעלה