ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה!

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifמוזיקה - בקשות והצעות לשרשר כאן

זהו שרשור מוזיקה (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -219- תמיד יש עוד מה לשמוע (כל עוד אנחנו כאן חיים
), מוזיקה תשמח לבב אנוש. קסטות, תקליטים משומשים, דיסקים מיד שניה (לא שרוטים ולא צרובים), ניגונים לשבת, קנו בזול, מיכרו ביוקר, מיסרו, החליפו, שאלו, השאילו, חלקו, למה לא? כל סגנון, כל סוג, חפשו ומיצאו מה שרק תרצו. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן, בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - יבזבזו את זמנינו לריק).

מעוניין לרכוש ולהחליף דיסקים

שלום ! מעוניין לרכוש דיסקים שיהיו מקוריים במצב טוב ולא קופצים ובמחירים זולים, תציאו מחירים, תשלחו לי מסר...ואחזור אליכם.. עופרה חזה-מנגינות הלב (משולש) עופרה חזה-מנגינות הלב 2 (משולש) השרוף-הדיסק הראשון יוסי אזולאי-יום אחד איתך יוסי אזולאי-אלבום בכורה כוורת-האוסף המשולש אביב גפן-כל האלבומים בועז שרעבי-האוסף המרובע (מרובע) אילנה אביטל-האוסף (כפול) אביטל אדם-האוסף (כפול) כוכב נולד 3 רינת בר משינה-האוסף דניאל סולומון עברי לידר kenny rogers-האוסף bryan adams-anthology 1980-2005 R.E.M-האוסף U2-מיטב 80-90 U2-מיטב 90 00 TRAVIS-המיטב A-HA-האוסף AIR SUPPLY-האוסף ALANIS MORISSETTE-האוסף שלום לשנות ה-90 (אוסף משולש) ANASTACIA-האוסף AVRIL LAVINGNE BLINK 182-האוסף BOB DYLAN-האוסף (כפול) CELINE DION-האוסף הכפול בצרפתית CHER-האסף הכפול *יש אפשרות להחליף תמורת דיסקים אחרים שיש לי. *מעוניין לרכוש את הדיסקים במחירים זולים. *מעוניין לרכוש דיסקים שלא קופצים בלבד ובמצב טוב.

דיסקים לקניה/להחלפה/למכירה מקוריים

שלום ! מעוניין לרכוש דיסקים שיהיו מקוריים במצב טוב ולא קופצים ובמחירים זולים, תציאו מחירים, תשלחו לי מסר...ואחזור אליכם.. עופרה חזה-מנגינות הלב (משולש) עופרה חזה-מנגינות הלב 2 (משולש) השרוף-הדיסק הראשון יוסי אזולאי-יום אחד איתך יוסי אזולאי-אלבום בכורה כוורת-האוסף המשולש אביב גפן-כל האלבומים בועז שרעבי-האוסף המרובע (מרובע) אילנה אביטל-האוסף (כפול) אביטל אדם-האוסף (כפול) כוכב נולד 3 רינת בר משינה-האוסף דניאל סולומון עברי לידר kenny rogers-האוסף bryan adams-anthology 1980-2005 R.E.M-האוסף U2-מיטב 80-90 U2-מיטב 90 00 TRAVIS-המיטב A-HA-האוסף AIR SUPPLY-האוסף ALANIS MORISSETTE-האוסף שלום לשנות ה-90 (אוסף משולש) ANASTACIA-האוסף AVRIL LAVINGNE BLINK 182-האוסף BOB DYLAN-האוסף (כפול) CELINE DION-האוסף הכפול בצרפתית CHER-האסף הכפול MELANIE C-NORTHERN STAR *יש אפשרות להחליף תמורת דיסקים אחרים שיש לי. *מעוניין לרכוש את הדיסקים במחירים זולים. *מעוניין לרכוש דיסקים שלא קופצים בלבד ובמצב טוב. הדיסקים להחלפה הם חדשים ולא שרוטים ובאריזה המקורית ואם אתם מעוניינים תשאירו הודעה ואני אצור איתכם קשר.. אלון זאן-אהבה עושה לי טוב (2005) כולל הלהיטים: אין לי מילים, כי את אהבת חיי, אהבה עושה לי טוב ועוד..מצורף 2 וידאו קליפים. אוהד חיטמן (2005) כולל הלהיטים: תגידי לו, אישה משוגעת, רגע לפני ועוד.. הילה הררי-זה היה ביתי (2005) כולל הלהיטים:זה היה ביתי, אנשים אומרים, ענוג(חידוש לנוער שולים) ועוד...(מצורף 2 וידאו קליפים. מיכל אמדורסקי-EP (2004) כולל הלהיטים: מה שתבקש(מתוך התכנית אקזיט), המכונית שלי ועוד..(מצורף 2 וידאו קליפים) שי 360-חי (2005) כולל הלהיטים: קבל, רק בן אדם, חי ועוד .. סגול 59-שני הצדדים (2003) כולל הלהיטים: יום יפה, ביג בן נשיקת אשת העכביש ועוד... קאשי-יוצא החוצה (2005) כולל הלהיטים: יוצא החוצה, בואי ניקח דברים, הללויה,רוח במיוחד בשבילך ועוד.. עופר ניסים ומאיה סימן טוב-first time (2005) כל העולם, first time ועוד... יש עוד מסיבה ישראלית(כפול 2CD) (2006) כולל הלהיטים בגסאות מיוחדות : מחפש תשובה ,אני בן אדם,לואי ועוד.. PUMP IT UP 2 (2006) somebody's watching me women in love ועוד.. מופע הארנבות של ד"ר קספר -סינגל 4 שירים+קליפ (2005) שירים בהופעה חייה :שילה תראו אותי ועוד..+וידאו קליפ בריטני ספירס-OVERPROTECTED-סינגל 3 שירים+רצועת וידאו (2001) גרסאות מיוחדות שרית ויסף-רחוק מידי - סינגל שיר 1 (1998)

elr

New member
למכירה בוטלג כפול נדיר-IRON MAIDEN

מצורף לינק למכירה של אותו תקליט באתר GEMM בחו"ל. http://www.gemm.com/item/IRON--MAIDEN/SOURCE---h-/GML876858886/ מבקש הצעות במסרים.

naudg

New member
כל פריט 20 ש"ח

אנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits* אלבום כפול Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two ספרדית: Elena Gadel - Es Por Ti סינגל עברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת *היהודים - LIVE אלבום כפול *היהודים - UNPLUGGED אלבום כפול *מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף+דיסק אקוסטי) אלבום כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים נגן MP3: *שירי מימון - אלבום הבכורה * - אלה שמסומנים בכוכבית הם דיסקים כפולים ואני מוכר אותם ב40 ש"ח/הנגן MP3 של שירי 40 ש"ח לפניות במייל: [email protected]

The only Shpitz

New member
Nona

מעוניינת לקנות את הדיסק של Nona (נועה תשבי וגל אשר) למי שיש ומעוניין למכור, בבקשה לשלוח לי מסר. תודה :)

מעוניין לרכוש דיסקים במחירים זולים.

תשלחו לי מסר וציינו את המחיר שאתם מעוניינים למכור לי, שימו לב ציינתי בכמה דיסקים את המחיר המקורי שמוכרים בחנויות, אני מעוניין לקנות במחיר נמוך מהמחיר בחנויות. --------------------------------------------------------מחיר מקורי בחנויות--------------------------------------------------------- עופרה חזה-מנגינות הלב (משולש) 80 עופרה חזה-מנגינות הלב 2 (משולש) 70 השרוף-הדיסק הראשון 30 יוסי אזולאי-יום אחד איתך 30 יוסי אזולאי-אלבום בכורה 30 כוורת-האוסף המשולש 80 אביב גפן-כל האלבומים 30-50 בועז שרעבי-האוסף המרובע (מרובע) 99 אילנה אביטל-האוסף (כפול) 60 אביטל 30 אדם-האוסף (כפול) 60 כוכב נולד 3 30 רינת בר 30 משינה-האוסף דניאל סולומון 50 עברי לידר 30-50 ליאת בנאי 30 שרון זריהן 30 קובי פרץ 30 דני סנדרסון-האוסף הכפול 60 חנן יובל-אוסף כפול 60 אריק לביא ז"ל-אוסף כפול 60 סינגריה 50 לירז צ'רכי &nbsp

jester56

New member
תקליט - כרמלה גרוס ואגנר - פרח שחור

למכירה תקליט במצב מינט חדש לחלוטין כרמלה גרוס ואגנר - פרח שחור כל הקודם זוכה

dvirshwar

New member
למכירה דיסק כפול של איירון מיידן!!

הדיסק- A Real Live/Dead One. נקנה לפני כחצי שנה ומצבו מושלם!!! כולל את הלהיטים: fear of the dark can i play with madness two minutes to midnight the number of the beast the trooper be quick or be died hallowed by the name ועוד הרבה אחרים!! הדיסק הוא כפול בהופעה חיה, והוא דיסק מולטימיה שניתן לצפיה במחשב! פרטים במסרים, ובמייל- [email protected]

shakira fan

New member
../images/Emo206.gifמחפשת דיסק../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif

כל דיסק של שאקירה, חדש או משומש, עדיפות לדיסקים ישנים, לא משנה באיזה מצב העיקר בלי יותר מדי שריטות בדיסק. נא ליצור קשר במסרים

מכירת דיסקים יד ראשונה בחצי חינם:p

בעל הבית השתגע מוכר דיסקים יד ראשונה חדשים מהנליון במחירים מצחיקים 15-35 ש"ח לדיסק עבור סינגלים 5 ש"ח חוץ משל מופע הארנבות(מיני אלבום 10 ש"ח) ה-כ-ל מקוריים.. חיסול מלאי. יש אפשרות לטרייד אין,יש אפשרות גם 4 ב 100+ בונוס סינגל מתנה מבצע חד פעמי אז להזדרז לפני שיגמר המלאי.. עופר ניסים ומאיה-FIRST TIME שח 35 אוהד חיטמן שח 30 קאשי-יוצא החוצה שח 30 סגול 59-שני הצדדים שח 30 הילה הררי-זה היה ביתי שח 20 אלון ז'אן-אהבה עושה לי טוב שח 30 שי 360-חי שח 30 מיכל אמדורסקי-EP שח 20 יש עוד מסיבה ישראלית (CD2) שח 35 PUMP IT UP 2 שח 30 סינגלים: יציאת חרום-אהבה אחת 5שח קאשי-יוצא החוצה 5שח מופע הארנבות של דוקטור קספר****** 10שח כמיני אלבום דיסק שדרים מיוחד דניאל זילברשטיין-אליך 5שח שרית יוסף 5 שח BRITNEY SPEARS-OVERPROTECTED שח 5

פּלפּל

New member
../images/Emo28.gifמשחקים - בקשות,הצעות לשרשר כאן

זהו שרשור משחקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -29- "שחקי שחקי על החלומות, זו אני החולם שח / שחקי כי באדם אאמין, כי עודני מאמין בך" (טשרניחובסקי שש, שעה חמש) משחק מחשב, משחקי קופסה, פלייסטיישן, קלפים, נינטנדו, עפיפונים, אטארי, צלחות מעופפות. מה שתרצו, מה שתמצאו, לנכון. לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - יורדו כלעומת שיעלו).

hila3000

New member
משחקי מחשב למכירה

משחקי מחשב מקוריים למכירה ace ventura - משחק אינטראקטיבי bud tucker blade runner bugs bunny - אבודים בזמן heart of darkness johnny mnemonic stage rollcage - מירוץ מכוניות revenge of the toys ravage dcx xena - זינה הנסיכה הלוחמת - משחק אינטראקטיבי גלגל המזל דיסני - נוקמים ברשעים הדרך לאל דוראדו (קווסט באנגלית) הפנתר הורוד - הוקוס פוקוס הפנתר הורוד - משימה בינלאומית טמהוגו טוש טוש 1 - הגיבור המסתורי טוש טוש 2 - הגיבור המסתורי חוזר ובגדול כבשים מכונת הזמן - קווסט משולב עם מעט פעולה ספייס ג'אם פרויקט המכשפה מבלייר, חלק 1: ראסטין פאר תככי הרייטינג - קווסט צרו קשר- -מסרים -אימייל: [email protected]

ליטרט

New member
היי רינה

יש ברשותי "דני דין הרואה ואינו נראה מופיע בתיאטרון". זה הספר השלישי בסידרה. הספר שברשותי יצא ב1962 (מהדורה ראשונה) והוא די מרופט, מודבק ומקושקש. אבל קריא כמובן. אם את מגלה עניין שלחי לי מייל או מסר. דורון.

לבנת015

New member
מחפשת את הדיסק...

מחפשת את הדיסק הראשון והיחיד של הלהקה כשניקו תתחיל לדבר, למישהו יש? מישהו נתקל בו במקרה באיזה חנות?... תודה מראש.

noaaaa

New member
יש לי ספרים שאני מעוניינת להחליף

הספרים הם: - גנרל במבוך/ גבריאל גרסייה מקרס. - הראש הכפול/ יאיר לפיד. - כרת/ יעל משאל. - כל בית צריך מרפסת/ רינה פרנק מיטרני. - אמא של ג'ניס/ סוזן אדם הספרים במצב מצויין!

khrui

New member
ספרים באנגלית של לינדה הווארד

יש לי שתי ספרים שממש עכשיו קניתי וסיימתי לקרוא אותם זה Drop Dead Gorgeous ו-Killing Time... אז מי שרוצה לעשות החלפות עם ספרים באנגלית שלה או סתם רוצה לקנות אותם שישלח הודעה... נ.ב הספרים במצב מצויין

למעלה