ספרים עד גיל שנתיים -

../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif יש עוד ספרים

תירס חם מאת:מרים רות שמוליקיפוד מאת:כוש יש לי עוד הרבה אבל אני פשוט לא זוכרת את השמות של כולם כי הם כבר ארוזים (אנחנו פשוט עוברים דירה עוד שבועיים) אז אי אוכל לתת לך יותר שמות ~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~

ספרים...

תירס חם הלו הלו אבא ספר של פינוקי - שעוז בינתיים רק לוחץ על הכפתורים זהו נראה לי...

../images/Emo104.gif אני מקריאה לשגיא מהרגע שהוא

הגיע הביתה מבית החולים. נכון לעכשיו, הספרים האהובים עלינו הם: לילה טוב - רות צרפתי תירס חם 5 בלונים פעם היה ילד שלא רצה לישון לבדו איה פלוטו ומיץ פטל מצונזר ושירים, כל מיני שירים, לא משנה מה, העיקר שאני שרה לו (אפילו פרסומות...).

../images/Emo104.gif ../images/Emo16.gif לא דברים ספציפים, מנסה

לקצר את הסיפור לעיקר. למשל את הקטע של האריה והג´ירפה מתחבאים מאחורי השיח והעץ. הוא עוד לא מבין את זה, ויש לנו ספר של הפכים (גבוה-נמוך, רחב-צר) שמגיש את הנושא ביותר חביבות, אז את זה אני מורידה.

עכשיו אני פה סיגל אולי תשלחי לי מסר

עכשיו עכשיו עניתי למסר של שגיא. תראי אם את יכולה לעזור לי ולתת את הפרטים המבוקשים - ו שוב בשמה של דפנה המון המון תודה.

michal cohen

New member
דגדוגים

של דתיה בן דור (קישקשתא). שירים עם הפעלות. אצלינו הוא אחד האהובים.

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif גם לנו יש אותו. קצת מוקדם

לנו, אז אני מוציאה מדי פעם לבדוק מתי יעניין את שגיא.

יטבת

New member
הספרים שעדן אוהבת

אני מציינת רק כאלה שעוד לא אמרו: מגדל של קוביות לבד על המרבד (אני לא כל כך אוהבת אבל עדן מבסוטה כשהחתול עושה פסססססט!)

ימימה

New member
ועוד אחד שלא הוזכר כאן

"אני" של שולה מודן, שיש בו תמונות מצולמות של שני ילדים בפעילויות שונות- ומשפט קצר מלווה. מנסיוני ילדים מאד אוהבים אותו, כי קל להזדהות איתו. יש גם: - הלו אבא - גלגלים (מיריק שניר) - ויהי ערב ("בשמי ערב כחולים...") - בוא אלי פרפר נחמד ו-נצא אל השדה של פניה ברגשטיין, היו אצלנו להיטים בגיל שנה +, ואלו השירים הראשונים שהם דקלמו אצלנו.

למעלה