ספרים רבותי ספרים!

Wing Chan

New member
לצערי אני לא יכול כמו אחרים לשבת

על התחת ולקרוא במשך איזה לא יודע כמה שעות כי אני בנאדם עם קוצים בתחת ולכן אני מוצא את עצמי קורא בדר"כ איזה שני ספרים בו זמנית. כרגע הספרים שאני קורא קשורים בעקיפין לפגאניזם: 1. England vs. Scotland, נושא שמעניין אותי כבר יותר מדי שנים, מפרט על הקרבות בין שתי הארצות\שני העמים (כול פרק זה קרב אחר) כולל פירוטי הטקטיקות כמובן, הצבאות של כול תקופה, רקע מדיני, תוצאות והשפעות, וסקשן של "לבקר את שדה הקרב כיום". כן, אני בחור שאוהב להתעסק באסטרטגיה
2. רוביקון (מתורגם לעברית) על המאורעות המרכזיים בזירה המדינית-פוליטית הרומאית, שלבסוף הביאה את מפלתה של האימפריה. אחרי שאני אגמור את שני אלה, אעבור לספר נוסף על ויקינגים (כי אף פעם זה לא מספיק
חח סתם) ואו שאקרא בפעם המיליון את האדה או שאקרא ספר חדש שהשגתי על ארתור (כן, המלך. לא הסיפור עצמו אלא שחוקרים את האישיות והאם יש אמת מאחורי הסיפור וכ'ו)

mbinh

New member
הספרים שאני קורא

רוביקון ספר מעולה קראתי לפני חודש. אני קורא בעיקר שירה ומחזות. אני קורא את "משיח מת" של ג.עילם(סיפור ובלדות) "מקבת" בפעם המי יודע כמה (גם באנגלית גם בעיברית) של שקספיר(מחזה) "אלקסטיס" של אוריפידס(מחזה) "תלדות ארץ ישראל" פעם השלישית שאני קורא של יואל רפל. לעתיד הקרוב אני מתכנן לקרוא את "פנטום האופרה" של גסטון לרו ( רומן אימה בלשי גותי)

mbinh

New member
בקשר לספר ה-4

"תלדות ארץ ישראל" של יואל רפל (ספר היסטוריה)

laoch gaidhlig

New member
אז ככה

הספרים שאני קורא כעת הם: cattel lords &clansmen the social structure of early ireland by nerys patterson a handbook of the scottish gaelic world by michael neeton celtic gods and heroes by marie-louise sjoestedt ותמיד לפני השינה אני חוזר על הסיפורים של המחזורים המיתיים ושל אולסטר

mbinh

New member
היסטוריה תמיד מענינת(בעצם לא תמיד)

נשמע מאוד מענין. אני עצמי מאמין קלטי-דרואידי.וכמובן מאוד מתענין במתולוגיות האירית והוולשית.

AntifaJerusalem

New member
אצלי זה סוג של עבודת אלילים בכפייה

בדיוק סיימתי בפעם ה15 בערך את חוות החיות ואני מתחיל פרנהייט 451. אה, כן, עם עיון פה ושם ב"קריסה ולקחה", ספר פאשיסטי לחלוטין בהוצאת מכון שרידות שהוא עוד איכשהו קריא. וכן, דיסטופיות עושות לי את זה.

morwenen

New member
ניצול שירשור: ספר ללימוד וולשית

האם מישהו מעונין בספר ללימוד השפה הוולשית? אם כן, נא לפנות במסר אישי.

למעלה