מצפן וצפנים חלק ב´../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif
היי יובל!!! לגבי שאלת השאלות למה מצפן או לשם מה מצפן אם הבנתי נכון: אנחנו כבני אדם נולדנו אם מודעות מסוימת וכנראה על פי הבנתי המודעות נשכחה מאיתנו ואנו לומדים להזכר בה במשך חיינו. מי שרוצה כמובן להגיע אל עצמו. קימים אנשים רבים שהמודעות כלל לא מעניינת אותם והם חיים את חייהם. בכל אופן אם אני טוענת שכל הידע קיים בי ושכחתי אותו ואני בכל זאת רוצה להגיע אל המטרה נניח להזכר בו אני זקוקה לאיזו שהיא יתד, משהוא להאחז בו. מכוון שכרגע אני נמצאת בלא מודע עלי לפתח אמצעי עזר שיעזור לי להגיע למודע וזהוא המצפן. משהוא חומרי שמכניס אותי לתבנית וככה נוח לי ובטוח עבורי להתקדם לעבר המטרה שתתגלה לי ככל שאתקדם בדרך. אני מקווה שזאת תשובת הלמה צריך מצפן? אני בוחרת בדרך הצופן כי לא כל אדם מסוגל לעשות את אותה עבודה באותה נקודת זמן, יש אנשים שלוקח להם יום, חודש שנה שנים וגלגולי חיים. מי שעשה איזו שהיא עבודה יכול להבין את הצופן מי שלא לא כל כך בריא עבורו שאחשוף את צפני, כי יותר מתועלת אני עלולה להביא נזק. לגבי דרך הצופן לא זוכרת שאמרתי שאתה לא מכיר דרך זו. אני מאמינה שאתה מחובר לנשמתך ולצפנים האישיים שמתאימים לך הרי אתה בדרך כבר הרבה זמן על פי דברייך זאת אומרת שאתה בשלב של בשלות ומודעות... המפה שיש בידי היא כמו מפת ניווט בחיים: בכל נושא שיעלה על דעתך בעולם החומר בעולם המלכות של פה ועכשיו: מפה למערכות יחסים עם משפחתי וסביבתי,מפה שמכוונת אותי כיצד לשמור על בריאותי הפיסית, נניח אם קבלתי דלקת גרון, כיצד אוכל להעזר במה שקיים מתחת לחלוני לרפא את עצמי: דוגמאת איזה צמח מרפא יהיה הכוכב שלי בתוך כוס התה שלי. מעבר לטיפול הסימפטומטי המפה עוזרת לי להבין את שורש הבעיה מדוע חטפתי את אותה דלקת גרון ומהיכן זה נובע? במקרה הנ"ל נפלתי ברגשותיי, נשמתי זעקה על כך שלא יכולתי לבטא את דברי ואז גרוני חטף דלקת גרון, מה שנקרא שיתוק זמני לכל צליל שאמור לצאת לי מהפה למה? כדי שאשתוק ואחשוב מאיפה זה הגיע? נכון שהדלקת לא יכולה לשתק את כושר ההתבטאות שלי בכתב, אבל ברור לי שנוצר כאן איזה שהוא מחסום או חסימה המאפשרת כמה דקות של חשיבה. המפה שלי עוזרת לי באופן אישי לזהות חסימות כאלה או אחרות בתוך גופי, מביאה אותי להיות מודעת להם וכמובן להגיש עזרה לי ולאחרים, כן היא יכולה להיות גם מפת אבחון לזה שממולי מכוון שכולנו מראות אחד של השני. המפה יכולה ללמד אותי את הצלילים שבשפת המוסיקה. המפה יודעת ללמד אותי על הכוכבים שבשמים ועל היקום בכלל ויתרה מכך על היקומים האחרים. ועוד רבות רבות ונסתרות הן דרכיה ונתיביה של מפת עץ החיים שלי ושל כולנו. לא סתם אמרתי ש: " היודע סוד עץ החיים יודע סוד הבריאה כולה"... אני מניחה שעניתי בפרוטרוט על שאלותיך שאמורות היו לכוון אותי. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל