ספרים

CHOFA

New member
אז ככה

בס"ד את חולית קראתי רק בגלל שאמרו לי שחייבים לקרא את חולית קראתי,השתעממתי אבל אחרי שבועיים ושני נסיונות(שבועיים!!!! אני קוראת ספר ביום!!)קריאה סוף סוף סיימתי ועדיין לא הבנתי על מה כל ההתלהבות הספר די צפוי והתרגום פשוט מיבש זו הדעה שלי!! ההוביט ושר הטבעות לעומת זאת פשוט יפים אז אתה צודק ובאמת במחשבה שניה להזכיר אותם ביחד....

דרגורן

New member
אני ממש לקראת הסוף של...

הספר התשיעי של "כישור הזמן" כמובן באנגלית, (את הסידרה הזאת אי אפשר לקרוא בעברית) ופחות או יותר באמצע של "The truth" - הספר העשרים ומשהו של עולם הדיסק....

firefist

New member
איך הספר התשיעי

של כישור הזמן? קראתי עד השמיני כולל ולתשיעי עוד לא הגעתי, והאמת היא שהשמיני היה איטי מדי... כמו פרקים של צעירים חסרי מנוח (לא ראיתי מעולם, אבל ככה לפחות סיפרו לי).

דרגורן

New member
הספר התשיעי....

עזוב רגע את כל הדעה השלילית של חברי הפורום האחרים, אני אוהב את הסידרה! הספרים השביעי והשמיני איכזבו אותי כי העלילה לא זזה יותר מדי... כייף לי לקרוא את הספר הזה, גם מופיעות בו כל הדמויות (בניגוד לשמונה ש-Mat כמעט לא מופיע ושבע שבו Perrin בקושי מופיע.....) ועושה רושם שדברים זזים.... אני ממליץ לקרוא אותו למי שאהב את הסידרה....

CHOFA

New member
אני קראתי

בס"ד את מחזור הזמן בעברית אבל הספר ה15וה16 די מאכזבים איך אפשר לקרא ספר באנגלית??ניסיתי את הארי פוטר (שאצלנו בבית מדקלמים בע"פ)וזה פשוט לא מובן!!! גם ככה חלק מהביטויים שם מצריכים ת´מילון בסוף הספר אבל לקרא את המילון באנגלית??? איפה משיגים ת´ספרים עולם הדיסק???אני שומעת עליהים רק המצות לאחרונה. אמבר זה ספר נחמד אבל הוא נראה לי די צפוי...

CHOFA

New member
הסבר

בס"ד המילון כמובן נמצא בסוף הספר מחזור כישור הזמן ולא הארי פוטר

firefist

New member
טוב אז...

הארי פוטר הוא דווקא ספר יחסית קריא באנגלית (בטח יחסית לטרי פרצ´ט - עולם הדיסק, שמעוות את האנגלית להנאתו החופשית). את עולם הדיסק את יכולה למצוא בעברית בכל חנות ספרים נורמאלית כמעט, אני ממליץ להתחיל מ"צבע הכשף", שאם אני לא טועה זה הספר הראשון בסדרה - ולדעתי הוא גם ספר מצוין.

Shenok

New member
אני כרגע

במבצע השלמת חורים (בהשכלה לא בעלילה
). סיימתי לא מזמן את "הימנון לליבוביץ" ואני מתחיל עכשיו לקרוא את הסדרות של אסימוב. רוב ספרי המד"ב ופנטזיה (אין קיצור לזה
) האחרונים שקראתי היו של אן רייס. אבל, בניו זילנד נפלתי בטעות על ספר חביב בשם "Against the Fall of the Night". זה ספר על עולם שהפך למדבר בעקבות פלישת חייזרים. אוכלוסית העולם מצטמצמת לעיר אחת, שתושביה מסרבים באופן פנאטי לחקר העולם שמסביב להם. ממליץ לבדוק (ורק לאלו שאוהבים את אודיסיאה בחלל, הספר נכתב ע"י ארתור קלארק).

למעלה