ספרי אופוס לשנה הקרובה

מיכאל ג

New member
כמו הבדיחה על "למה אין לך כובע"

אחרי שכל הזמן יורדים על ההוצאות בארץ שהן מתחילות סדרות ואז לא מוציאות המשכים הנה אופוס מחויבת לקוראים שלה ומפרסמת המשכים ואז כמובן התגובה - למה אתם לא מוציאים ספרים חדשים.
אני אומר ישר כוח לאופוס.

shiningSnow

New member

D O 7

New member
ג'ורג' מרטין מתעסק בכל כך הרבה פרויקטים

במקביל, שהשאלה החשובה יותר היא מה יהיה עם הסדרת טלוויזיה ? הספר השישי הרי יצא מתישהו, אבל המפיקים של הסדרה יצטרכו כנראה להמציא בעצמם סוף לסדרה, אם הם לא יעשו משהו באזור של 11 עונות.

ניימן3

New member
למה 11?

שמונה עונות - בהנחה ששאר הספרים לא יחולקו לשתי עונות (כי הן לא באורך הלא הגיוני של הספר השלישי).

שמונה עונות זה אפשרי ביותר.

D O 7

New member
החטאת לחלוטין את המטרה. דיברתי על הכיוון

ההפוך ....
אמרתי שאם המפיקים לא יעשו משהו באזור ה-11 עונות, אז הם יצטרכו להמציא בעצמם סוף לסדרה, כי ספר 7 ממש לא הולך לצאת בשנים הקרובות.

בקשר למה שאתה אמרת - אני חושב שאם הם יצליחו להדבק לספרים (כולל האחרון כמובן), אז יצאו לסדרה יותר משמונה עונות. מרטין מתכנן את ספרים 6+7 להיות מפלצות ענק.

D O 7

New member
עם השישי לא אמורה להיות בעיה

הבעיה כנראה תהיה עם השביעי

כריכרכה

New member
הסדרה הארוכה ביותר בתולדות HBO

היא דם אמיתי שכעת משודרת עונתה השביעית והאחרונה. משהתחלנו עם הפיצולים בספר השלישי אז בהנחה שמהרביעי והחמישי הם יוציאו לפחות 3 עונות אנחנו כבר על שבע עונות. אמנם זו הסדרה המצליחה ביותר בתולדות HBO (נכון לעכשיו) אבל איש לא מבטיח שזה יימשך. זו סדרה עלילתית שאי אפשר להתחיל לראות באמצע וסדרות שכאלה סובלות בהכרח מירידת רייטינג בעונות מאוחרות כי צופים חדשים לא יכולים להיכנס אליהן ותמיד יש שחיקה של צופים קיימים.

לי זה לא כ"כ אכפת כי אין מה להשוות בין הסדרה לספרים, מה שכן ייתכן שהסדרה מגבירה באופן כלשהו את הלחץ על מרטין לשים את הרגל על דוושת הגז (וייתכן שלא, ביפן מאוד מקובל להפיק סדרות אנימה קצרות שנקטעות באיבן ושולחות אותך לחפש את ההמשך במנגה המודפסת).

rsmb1

New member
לא בהכרח ירידת רייטינג

עם השינויים בהרגלי הצפייה, גם טכנופובים מסוגלים להדביק את הסדרה. שובר שורות היא דוגמה מצוינת לכך - תשווה את הרייטינג של העונה הראשונה מול העונה האחרונה.

למעלה