ספרי ילדים ב-
אנשים

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif אני לא "מטיחה" עלייך שום אשמות

ומה נתפסת על זה שאמרתי "פילוסופיה בגרוש"??? את לא חייבת להעיר על כל מה שאנשים אומרים ואנחנו בסך הכל אנשים ומותר לטעות זה שאת מאוד מאוד "חכמה" ואת יודעת את כל הדברים האלה את לי חייבת לתקן כל דבר קטן שמישו אומר.. וזה שהיא אמרה שהחנות פריקית היא התכוונה לזה בסלנג ולא שהחנות פריקית באמת וחוצמזה זכותה להגיד את זה גם אם היא טועה.. כי מה לעשות לא כולנו "חכמים" כמוך.... אז תרפי קצת מאנשים אנחנו לא רובוטים שיודעים הכל על עיוותים גופניים וכל מיני דברים כאלה... לא עושה ממך שום טיפשה, אבל ככה זה נראה שאת מתחילה להסביר מה זה פריקית ועוד בשפה כזאת שצריך מילון כדי להבין. לא רוצה לרדת עלייך ולא כלום, אבל מסכנה כולה אמרה שתומר זאת חנות פריקית ואולי בשבילך זה להסביר בעדינות, אבל עובדה שהיא ביקשה סליחה ואמרה שהיא מצטערת ולא התכוונה. על מה !? על זה שהיא אמרה שתומר זאת חנות פריקית. אז אולי לא כתבת בצורה מעליבה, אבל זה נשמע קצת תוקפני ולא לכולם זה נעים לקרוא את זה . אני לא שנים פה בפורום, אבל כבר ראיתי כמה פעמים שכתבת דברים כאלה לאנשים אחרים , אז אולי במקום להגיב ואיכשהו יוצא שמישהו נפגע- תעברי הלאה! את לא חייבת להגיב על כל דבר. מצטערת שחפרתי.. זה דעתי ודעתה של עוד מישהי בפורום שאני לא אגיד מי זאת כי היא לא רוצה.....

אני לא מבקשת שתדעו הכל על הכל,../images/Emo129.gif

אבל בחייך, את צריכה לדעת מה את אומרת. אני לא אגיד "אומנוטופיאה" אם אני לא אדע מה את הפרוש של המילה. אני לא אזרוק לחלל האוויר דבריים כמו "פילוסופיות בגרוש" אם אני לא יודעת מה זה פילוסופיה קודם, כמו גברתי הנ"ל. ותאמיני לי, אם את צריכה מילון כדי להבין את מה שאני כותבת, הבעיה היא שלך(וכן, אני מבינה שאת מדברת בציניות, אבל בחייך). תשמעי, אם היית טורחת לקרוא את השיחה שלמטה, היית מבינה שזו לא בעיה, אלא אובססיה שלי, בסדר?! תרדי מזה כבר, את יוצאת צדקנית ואדיוטית משהו. אני לא דורשת שתדברי כמוני, או משהו כזה, אבל המינימום, הוא שתביני מה את מדברת.ואני לא חייבת להגיב על כל דבר? שימי לב, שעל כן פיפס שלי, את מגיבה. אז כן, אני לא מושלמת, אני לא מתיימרת להיות אחת,אבל אל תפסלי אותי על דברים שאת בעצמך לא מצליחה לעשות. סוף הדיון

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif מי את שתחליטי עם זה סוף הדיון או לא??

ואני ממש לא צדקנית אידיוטית!!!!! חוצמזה אני בכלל לא מגיבה על כל פיפס קטן שלך!! אבל תשימי לב שזה לא רק אני אומרת את זה... אלא גם עוד אנשים בפורום זה אומר שאולי את יוצאת לא בסדר ולא אני!!

זה לא הולך להגמר, אה?../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

אין לי כח לשטויות שלך, בבקשה, עזבי אותי בשקט><

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif זה בכלל לא שטויות.. וחוצמזה זה לא שאני

מטרידה אותך או משהו כזה.... *_* לקחת את זה ממש קשה....

חכו שתראו את הצד השני שלה../images/Emo7.gif

בינתיים היא פוקרת אותו עליי כל פעם

dana9j9j

New member
ממש מצטערת

סורי על מה שאמרתי קודם לא רציתי לפגוע במישהו פשוט המילב "גותיתי" נשמעת לי מעליבה.. אז אני באמת מצטערת.. לא התכוונתי...

dana9j9j

New member
המילה "גותית"

אין לי שום דבר נגד זה.. את לא הבנת אותי נכון... סולחת?

חמודה, אני לא כועסת,../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

אני פשוט אובססיבית ללשוןP: מחלה קטנה שלי>< starting all over?

קטנה?../images/Emo12.gif

סתם, זה בגלל שאת קוראת כל הזמן ספרים... וואי קראתם את פינוקי החדש?! זה מותח אחו שליניג!

Zaider

New member
../images/Emo19.gif איזה 5 דברים הייתם עושים כדי ש-

גוד שארלוט יבואו לארץ?! סתם משחק שמצאתי איפשהו בפורום 30סטמ. כל אחד כותב 5 דברים שהוא מוכן לעשות כדי שגוד שארלוט יבואו לארץ. תהיו יצירתיים D:

../images/Emo11.gif

- מקריבה את יד ימין שלי - נותנת לסרסור לירוק לי בפה (פיבי
) - יוצאת לעשות סיבוב בשכונה ערומה
- עושה קעקוע של GC על המצח (טוב זה אני אעשה גם אם הם לא יבואו להופעה) - מתאבדת ישר אחרי ההופעה . יצירתי מספיק ?
גאד משעמם לי :(

למעלה