ספרי מד"ב

בעצם 9, לא 8. הרשימה כדלקמן:

אורסון: - בובות צללים – אורסון סקוט קארד (2003) - המשחק של אנדר – אורסון סקוט קארד, מהדורה I [אני לא באמת זוכר איזו מהדורה...] - # הצל של אנדר – אורסון סקוט קארד - ילדי המחשבה – אורסון סקוט קארד - # צילו של ההגמון – אורסון סקוט קארד - קול למתים – אורסון סקוט קארד - # קסנוסייד – אורסון סקוט קארד --- - # 1984 – ג’ורג‘ אורוול - חולית – פרנק הרברט [תהרגו אותי, אני לא יודע איך הצלחתי לסיים את זה]

יש עוד כמה... 18 בסה"כ, או 19

עוד כמה שלא שמתי לב אליהם: # הארי פוטר ואבן החכמים – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר וגביע האש – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר והאסיר מאזקבאן – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר וחדר הסודות – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר ומסדר עוף החול – ג’חח. קיי. רולינג (2003) החיים, היקום וכל השאר – דאגלס אדאמס # היו שלום ותודה על הדגים – דאגלס אדאמס המסעדה שבסוף היקום – דאגלס אדאמס מדריך הטרמפיסט לגלקסיה – דאגלס אדאמס זה יוצא 18, או 19 אם מחשיבים גם את הארי פוטר השישי...

Some Might Say

New member
16

(יש מלא ספרים שהושמטו מהרשימה שלהם!! :0 ) חוות החיות – ג’ורג‘ אורוול מדריך הטרמפיסט לגלקסיה – דאגלס אדאמס שטוחלנדיה – אדווין אבוט ההוביט – ג’. ר. ר. טולקין שר הטבעות: אחוות הטבעת – ג’. ר. ר. טולקין שר הטבעות: שני הצריחים – ג’. ר. ר. טולקין הפלישה ממאדים! – ג’ונתן ג’יימס שטן – ג’רמי לנון
וורט – ג’ף נון, הוצאת בבל
התפוז המכני – אנתוני ברג’ס # הארי פוטר ואבן החכמים – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר וגביע האש – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר והאסיר מאזקבאן – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר וחדר הסודות – ג’יי. קיי. רולינג # הארי פוטר ומסדר עוף החול – ג’יי. קיי. רולינג (ומה עם הספר השישי? P: ) המסע השלישי של האלדברן – דן צלקה ולרשימת הספרים ש~התחלתי X: נפילת המלאכים – לארי ניבן, ג’רי פורנל, מייקל פלין 1984 – ג’ורג‘ אורוול אבימלך עולה בסערה השמימה – עמי דביר בשורות טובות – ניל גאימן וטרי פרצ’ט פירמידות – טרי פרצ’ט

Science Fiction

New member
31 ../images/Emo119.gif

אני, רובוט – אייזק אסימוב החיים, היקום וכל השאר – דאגלס אדאמס הטירה הנעה – דיאנה ווין ג’ונס היו שלום ותודה על הדגים – דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו – דאגלס אדאמס מדריך הטרמפיסט לגלקסיה – דאגלס אדאמס סלמון הספק – דאגלס אדמס האריה, המכשפה וארון הבגדים – ק.ס. לואיס אלים אמריקאים – ניל גיימן אנשי השטיח – טרי פראצ’ט בשורות טובות – ניל גיימן וטרי פראצ’ט דרקוני להבת קיץ – מרגרט וויס וטרייסי היקמן המצפן הזהוב – פיליפ פולמן [קראתי חצי] הצל של אנדר – אורסון סקוט קארד לעולם-לא-עולם – ניל גיימן קורליין – ניל גיימן שיר של אש ושל קרח 1: משחקי הכס – ג’ורג‘ ר.ר. מרטין שיר של אש ושל קרח 2: עימות המלכים II – ג’ורג‘ ר.ר. מרטין אבק כוכבים – ניל גיימן הצל של אנדר – אורסון סקוט קארד עשן ומראות – ניל גיימן אור מופלא – טרי פראצ’ט תרועת מוות – טרי פרצ’ט ד”ר ג’קיל ומר הייד – רוברט לואיס סטיבנסון ראיון עם הערפד – אן רייס הארי פוטר ואבן החכמים – ג’יי. קיי. רולינג הארי פוטר וגביע האש – ג’יי. קיי. רולינג הארי פוטר והאסיר מאזקבאן – ג’יי. קיי. רולינג הארי פוטר וחדר הסודות – ג’יי. קיי. רולינג הארי פוטר ומסדר עוף החול – ג’יי. קיי. רולינג תיאטרון אכזרי - טרי פראצ’ט [קראתי באינטרנט, נחשב?]

ofirule

New member
אלה שאני זוכר ../images/Emo4.gif

כל ההארי פוטרים שר הטבעות ההוביט טרילוגית האלף האפל- ממלכות נשכחות טרילוגית מונשיי- ממלכות נשכחות טרילוגית ההרפרים- ממלכות נשכחות שבעיית מחזור שער המוות- מרגרט ווייז וטרייסי היקמן שיר של אש ושל קרח עד הספר הרביעי טרילוגיה בשם זכות אבות/כס הברזל- סימון האווק יש לי עכשיו כמה ספרים של גאימן בבית אבק כוכבים לעולם לא עולם בשורות טובות קורליין

Nimst

New member
אני ככ שונאת שלא מבדילים בין מדב לפנטזיה

וואו, זו רשימה עצומה. לא עברתי על הכל, אבל ממה שאני זוכרת בע"פ קראתי את 1984, שר הטבעות, כישור הזמן (
), מדריך הטרמפיסט לגלקסיה והמסעדה שבסוף היקום. התחלתי את The Mists of Avalon וממש ניסיתי לסיים, אבל לקראת הסוף התייאשתי. ואת "תשעה נסיכים לאמבר" גם התחלתי ולא סיימתי.

Nimst

New member
אה, והארי פוטרים

וגם ההוביט. ועכשיו אני באמת חושבת שכיסיתי הכל.

Nimst

New member
רגע, בעצם עוד שניים:)

שאני לא יודעת אם הופיעו שם בכלל. מתקפת הברווז והגיאוגרפיה של סוף העולם

Nimst

New member
וגם האריה, המכשפה וארון הבגדים

אולי קראתי את כל הסדרה (או שהקריאו לי?) כשהייתי קטנה, אבל אני לא זוכרת. והתחלתי את שיר של אש וקרח אבל אחרי בערך 2/3 ספר החלטתי שאני לא מבינה את ההתלהבות\: א זה יוצא 42 ספרים שקראתי ועוד שלושה שלא סיימתי.

Nimst

New member
שקלתי למחוק את ההודעות ולכתוב את

הכל בהודעה אחת, אבל זה לא נראה לי הוגן אז ויתרתי.

למעלה