103.
כולל אלו שהתחלתי ולא סיימתי: 1. 1984 גורג' אורוול 2.חוות החיות – ג’ורג‘ אורוול 3.יותם הקסם – יאנוש קורצ’ק, אבל בגרסא היותר מאוחרת, של קייטוש הקוסם. 4. מעבר ליערעבות – פול סטיוארט וכריס רידל 5.תלתלים מכושפים – סיגלית דיל (2005) 6.שקיעה – י. אסימוב (אוסף המכיל את הסיפור המקורי, לא הסיפור המורחב המופיע בשם זה) 7.הסיפור שאינו נגמר – מיכאל אנדה 8.אני, רובוט – אייזק אסימוב, אבל אותו רק התחלתי, אני עוד מחפשת את הספר לקרוא את כולו=[. 9.היו שלום ותודה על הדגים – דאגלס אדאמס 10.המסעדה שבסוף היקום – דאגלס אדאמס 11.הנסיכה הקסומה – ויליאם גולדמן 12.חיי קסם – דיאנה ווין ג’ונס 13.לא מזיק ברובו – דאגלס אדאמס 14.מדריך הטרמפיסט לגלקסיה – דאגלס אדאמס 15.מספר החיה: 666 – רוברט היינלין, קראתי רק עד האמצע. שיעמם אותי, אז החזרתי לספרייה. 16. תשע הנשמות של כריסטופר צ’אנס – דיאנה ווין ג’ונס (2003) 17.אחיינו של הקוסם – ק.ס. לואיס 18.ג’ים וכנופית ה- 13 – מיכאל אנדה 19.האריה, המכשפה וארון הבגדים – ק.ס. לואיס 20.ההוביט – ג’. ר. ר. טולקין 21.החתול שרצה להיות איש – לויד אלכסנדר 22.המסע בדורך השחר – ק.ס. לואיס 23.הנסיך כספיאן – ק.ס. לואיס 24.הסוס ונערו – ק.ס. לואיס 25.הקרב האחרון – ק.ס. לואיס 26.כס הכסף – ק.ס. לואיס 27.כפר אשמדים – אנטוני הורוביץ 28.עץ ועלה - על סיפורי פיות – ג’.ר.ר.טולקין, קראתי רק חלקים מסויימים ואין לי שום כוונה לחזור אליו. נחשב? 29. שר הטבעות: חבורת הטבעת – ג’. ר. ר. טולקין 30.שר הטבעות: שני הצריחים 31.שר הטבעות: שיבת המלך – ג’. ר. ר. טולקין, 32.אבק כוכבים – ניל גיימן 33.אלים אמריקאים – ניל גיימן 34.בלגריאד: חיל הנבואה – דייויד אדינגס, קראתי רק את הראשון כי בספרייה הדפוקה שלנו אין כמעט מד"ב ופנטזיה אין בכלל. אבל עכשיו אני עוברת דירה, אז אני אמשיך=]. 35. בשורות טובות – ניל גאימן וטרי פרצ’ט 36.היפריון – דן סימונס 37.המשחק של אנדר – אורסון סקוט קארד 38.טיגאנה I – גאי גבריאל קיי 39.טיגאנה II – גאי גבריאל קיי 40.טיגאנה – גאי גבריאל קיי (הוצאה מחודשת, 2004. שני הספרים בכריכה אחת). גם אותו רק התחלתי. לא שזה משנה><. 41. ילד מלחמה – קארין לוואצ’י (2004) 42.כישור הזמן: 14 הספרים הראשונים. לא זוכרת איך קוראים להם. 56.לעולם-לא-עולם – ניל גיימן 57.מחזור שער המוות: אל תוך המבוך – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 58. מחזור שער המוות: השער השביעי – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 59. מחזור שער המוות: יד הכאוס – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 60. מחזור שער המוות: ים האש – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 61. מחזור שער המוות: כוכב הרפאים – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 62. מחזור שער המוות: כנף הדרקון – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 63.עלילות חרב האופל: חישול החרב – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 64.עשן ומראות – ניל גיימן (2003) 65.קורליין – ניל גיימן 66.רשומות רומח הדרקון: דרקונים של דמדומי הסתיו – מרגרט וויס וטרייסי היקמן 67.האלים הרוקדים: נהר האלים הרוקדים – ג’ק ל. צוקר 68.הרואים למרחק: רוצח מלכותי – רובין הוב 69. הרואים למרחק: שוליית הרוצח – רובין הוב 70. הרואים למרחק: שליחותו של רוצח – רובין הוב 80. ארטמיס פאול – אואן קולפר 81. ארטמיס פאול - התקרית הקוטב הצפוני – אואן קולפר (2004). וקראתי גם את השלישי והתחלתי את הרביעי וקצת מהחמישי... 82. מכשפות בחוץ לארץ – טרי פראצ’ט, כנרת. רק התחלתי. 83. פולחני כשף – טרי פרצ’ט 84.הקוסם מארץ עוץ – פנק באום 85.הארי פוטר ואבן החכמים – ג’יי. קיי. רולינג 86. הארי פוטר וגביע האש – ג’יי. קיי. רולינג 87. הארי פוטר והאסיר מאזקבאן – ג’יי. קיי. רולינג 88. הארי פוטר וחדר הסודות – ג’יי. קיי. רולינג 89. הארי פוטר ומסדר עוף החול – ג’חח. קיי. רולינג (2003) וקראתי גם את ה6. 90. ווינטר בלו, ילדת פיות – אשכר ארבליך-בריפמן (2005). לא סיימתי ואין לי כוונה לסיים. 91. מסתורי כוכב צלמוות – ענת קופמן (2004) 92. תעלומת קרני השמש – ענת קופמן (2004) 93.חמישה ילדים והזהו – אדית נסביט. וגם את הספר השני בסדרה. 94. הרפתקאות אליס בארץ הפלאות – לואיס קרול. קראתי גם את 'בארץ המראה'. סטיבן קינג: 95. בית כברות לחיות שעשועים (טעות הכתיב במקור) 96.דברים שצריך 97.דספריישן 98.האקדוחן 99.המשחקים של ג’ראלד 100.העמדה 101.זה 102.מיזרי 103.עשרים אלף מיל מתחת למים- ז'ול וורן