ספר הגזרות הגדול..

shukpuck

New member
ספר הגזרות הגדול..

סתם, אני לא יודעת אם הוא גדול, אבל נדמה לי שכולן מכירות אותו ורק אני לא. מדובר בספר ממנו אמונה לקחה את גזרות פיית השקדיה המקסימות שלה. מישהי מוכנה להאיר את עיני איך קוראים לו?

שם הספר:feltcrafts , מחברת petra berger

בהוצאת floris books להוצאה זו הרבה ספרים טובים שחלקם ברשותי תעברי על רשימות הספרים שלהם ותאמרי לי מה מוצא חן בעינייך ואם יש את אותם הספרים ברשותי אביא לך לראות כשנפגש. את הספר שציינתי את שמו כאן כבר שמתי במזוודה

shukpuck

New member
אורית- מצאו חן בעיני עוד כמה ספרים

היה ספר על אמנות ועונות השנה, וספר הגמדים.. תודה!

shukpuck

New member
ניו יורק, ניו יורק...

הסתכלתי על הספר באמזון, ורק מצילום העטיפה נראה לי שעוד לפני שאני אסתכל על הספר בlive אצל אורית, אני כבר יודעת שאני רוצה אחד כזה בשבילי. חבר טוב שלי נוסע לניו יורק בשבוע הבא, האם אתן מכירות חנות טובה שיכולה להחזיק את הספר במלאי, שבה הוא יוכל לרכוש לי את הספר?

אני מאד מקווה שלא תתאכזבי

זה ספר די מיושן. רוב הגזרות שבו מסתובבות להן חופשי ברחבי מוסדות חינוך וולדורף ועברו שידרוגים טובים בידי אנשים שונים כדוגמת סדנת השקדיות של אמונה שהפיות בספר דומות בגוף אבל את הכובע המקסים שלהן הכרתי דרך הסדנא של אמונה.

shukpuck

New member
אני גם מקווה...

בכל מקרה אני אראה אותו לפני שאזמין..

שוקפוק ---

מתוך נסיון אישי, בניו יורק עדיף להזמין באמזון ולשלוח למלון או למקום המגורים בניו יורק. פשוט קשה להסתובב בעיר הענקית הזו ולכתת רגליים. המשלוח בדרך כלל לא עולה - או אם כן - אז את העלות המינימאלית.

ההוצאה של הספרים היא באנגליה ומתוך ניסיון

כדאי לבדוק את המחיר באמזון uk , לפעמים באמזון ארהב גובים גם את דמי המשלוח מאנגליה לארהב והפוך, אם קונים ספר אמריקאי באירופה משלמים דמי משלוח גם כן אבל לא יודעים זאת, הם פשוט כוללים זאת במחיר והצרכן לא יודע אז כדאי לבדוק. מציעה שתראי את הספר ותחליט בעצמך

shukpuck

New member
אנגליה-ניו יורק

טוב, קודם כל- נורא מעצבן שאי אפשר להזמין מאמזון לישראל. עכשיו- הסתכלתי באמזון UK והוא אכן זול ב50% כמעט! אבל גם משם אי אפשר להזמין בדואר. ולגבי להזמין לניו יורק - הוא נוסע לשבוע בסה"כ נראה לי ריסקי מדי שהמשלוח לא יגיע למלון בזמן...

פתאום יורד לי האסימון שאולי יש חלק מהספרים

בארץ, אבדוק ואומר לך מלבד זאת ככל הידוע לי כן שולחים מאמזון לארץ, שווה בדיקה נוספת

aliner

New member
בטח שהם עושים משלוחים לארץ!

עשיתי המון הזמנות אצלם. הנה הלינק. אבל, המשלוח הזול ביותר לוקח יובלות (8 שבועות בערך)

shukpuck

New member
הממ... עברתי איזה חמישה ספרים שם

גם משומשים וגם חדשים ובכולם הודיעו לי שלא ניתן לספק את השירות לכתובת שציינתי. אחר כך ראיתי גם שכתוב איפושהוא שהם לא עושים משלוחים לישראל. כשאחזור מהעבודה הביתה אעלה את הלינק.

aliner

New member
בואי אסביר לך:

כשאין באמזון את הספר, אז אמזון נותן גם האפשרות לקנות ספרים יד שנייה, בין אם הם חדשים או משומשים. ואז אנשים פרטיים שמים את הספרים שהם מציעים. האנשים האלו באמת לא שולחים לארץ. זה כנראה מה שקרה במקרה שלך. אם לחנות אמזון היה בסטוק את הספר, אז לא היתה כל בעיה לשלוח לך. ניסית לחפש ב- ebay?

shukpuck

New member
אוקיי, הבנתי.

לא ניסיתי באיביי, אכנס לזה יותר ברצינות לאחר שאראה את הספר אצל אורית. תודה על ההסבר! הבנתי! ועוד שאלה - בעצם, איך יודעים אם הספר הוא מאמזון או ממוכרים פרטיים?

למעלה