בקישורים פה יש יופי של הדרכות.. הזדמנות טובה להתחיל...
S shukpuck New member 4/5/07 #21 בקישורים פה יש יופי של הדרכות.. ../images/Emo3.gif הזדמנות טובה להתחיל...
א אירית דולמן New member 4/5/07 #22 מיכל היא חברה שלי וגם היתה בכמה סדנאות ליבוד כך שהשאלה היא האם להמשיך ולא האם להתחיל. בינתיים אתן מוזמנות לבקר בגלריה שלה בפליקר ולראול את עבודות הזכוכית המדהימות שלה.
מיכל היא חברה שלי וגם היתה בכמה סדנאות ליבוד כך שהשאלה היא האם להמשיך ולא האם להתחיל. בינתיים אתן מוזמנות לבקר בגלריה שלה בפליקר ולראול את עבודות הזכוכית המדהימות שלה.
א איולי New member 4/5/07 #24 מיכל! אומנית זכוכית מ ד ה י מ ה ! איך לא עליתי על הגלריה שלך לפני כן? איך?
ט טלושקלה New member 5/5/07 #29 מיכל טיילתי בין כל 25 העמודים לא פיספסתי אף תמונה ואני מוכרחה לציין שהעבודות שלך מהממות ביופיין מושלמות וכשאני נזכרת בימינו הראשונים אצל אלכס אני פשוט לא מאמינה את ענקית
מיכל טיילתי בין כל 25 העמודים לא פיספסתי אף תמונה ואני מוכרחה לציין שהעבודות שלך מהממות ביופיין מושלמות וכשאני נזכרת בימינו הראשונים אצל אלכס אני פשוט לא מאמינה את ענקית
א אורית דותן New member 5/5/07 #33 מיכל, העבודות שלך מדהימות ביופיין ויכולות להוות השראה מעניינת לליבוד מחט