ספר הג׳ונגל בבלו ריי מתורגם ומדובב - האמנם?

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

liorb22

New member
לי יש - בכל הקשור לשרוולים

היו 2 הוצאות שהזמנתי מאמזון בריטניה. ידעתי מראש כי הם באו עם שרוולים אבל החלטתי לוודא זאת מול שירות הלקוחות שלהם. בשתי הפעמים הובטח לי כי ההוצאות שאני מעוניין בהם באות עם שרוולים. כמובן שזה היה שקר כי כשקיבלתי את ההזמנות, אף אחד מהם לא הגיע עם שרוול.

אז אומנם כאן מדובר בשירות הלקוחות של אמזון בריטניה, אבל סיסטמית כולם עובדים באותה הצורה. אני לא הייתי בוטח בדבריהם במקומך, אבל אתה מוזמן לנסות על בשרך אם הם דוברי אמת או לא.

Nunatak

New member
הלוואי, אבל לא... פוטושופ בריבוע

תסתכלו על היסטורית התמונה בויקיפדיה...
יש שתי תמונות: אחת מלפני חודש שבה רואים בבירור ריתוך בפוטושופ ואפילו את שם היוצר מודבק על התמונה וריטינג אמריקאי שלא אמור להופיע על עטיפת ישראלית, התמונה השניה היא אותה תמונה אבל אחרי שהרייטינג ושם היוצר טושטשו ואם מסתכלים בדקדקנות רואים גם את הטשטוש.

Soak

New member
אתה צודק! התמונה היא ריטוש ורואים זאת בבירור

מישהו יודע איך אפשר לפנות לויקיפדיה ולדווח שמידע לא נכון? צריך להסיר את התמונה ולתקן את החלק של הבלו ריי, ולמי שכתב אותו אין ממש אינטרס לעשות זאת. לא ברור לי מה היה האינטרס שלו לזיוף המהדורה מלכתחילה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לכל ערך יש דף שיחה שאתה יכול לכתוב בו

אתה גם יכול עצמאית לערוך אותו, להסיר את התמונה ולהסביר את הסיבה ולנמק (רצוי גם בדף השיחה, אם זה הסבר ארוך).

Soak

New member
כתבתי שם בדף השיחה

כבר כמה ימים שאני מתכתב שם כנראה עם זה שהעלה את התמונה. עכשיו אני נכנס ומישהו, כנראה הוא, מחק את כל השיחה שלנו (למה זה אפשרי בכלל?), ותיקן בעצמו את הערך. עכשיו כבר לא כתוב שם שיצא בלו ריי בעברית (אפילו להיפך, רשום במפורש שלא יצא). נשאר רק העניין של התמונה שהיא מזוייפת וצריך להוריד אותה. ניסיתי לשחק שם עם הממשק ולא הצלחתי להסיר אותה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא אמורים למחוק דיון מדף שיחה אלא אם יש בעיה

נקודתית כמו לשון הרע.
אני לא יודעת איך אתה מנסה לערוך, לאחרונה הכניסו עורך חדש שמאפשר לך לערוך את הדף המעוצב... אבל אני רגילה לקוד המקור.
אם אתה נכנס לעריכת קוד מקור של הערך עצמו (מראש הערך) סביר להניח שתראה למעלה איזו שורת קוד שכוללת את הכתובת של התמונה, משהו עם jpg, אתה יודע. פשוט למחוק אותה... (ולהסביר מדוע ולכתוב גם בדף השיחה).

Soak

New member
לא אמורים

אבל כל עוד זה אפשרי כמובן שאנשים יעשו זאת. למה הם מאפשרים את זה? בכלל, כלי העריכה שלהם לא מגן על הודעות קודמות ואנשים יכולים לסלף דברים שאחרים כתבו מבלי שאף אחד יידע על כך.
בכל מקרה, בעזרת "עריכת קוד מקור" מחקתי את התמונה משם. תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אנשים בדרך כלל לא עושים את זה ולא אמורים.

"מאפשרים" כי טכנית זה אפשרי והמערכת גמישה ולא מניחה שאנשים כל הזמן ינסו לנצל לרעה. אם מישהו מנצל לרעה זה מטופל נקודתית.
אין דבר כזה "מבלי שאף אחד ידע על כך" כי כל הגרסאות נשמרות (בחוצץ "גרסאות קודמות") ואפשר לשחזר את המחיקה.
זאת ועוד, אתה גם יכול לפנות לאחד מהדרגים הגבוהים יותר (מפעילי מערכת, בירוקרטים) כדי שיטפלו בכך מבחינה מערכתית.

פיצהצוץ

New member
בת הים הקטנהבלו ריי מדובב

אני לא יודע, לאחרונה ראיתי טריילר מדובב של בת הים הקטנה בבלו ריי. אני אחפש ואשלח. טריילר מדובב עם הקולות האמיתיים.

למעלה