סקויזופובים?

NiGa

New member
זה לא רק אני...

מעניין לשמוע אותם בהופעה באמת...

The WizardMan

New member
מדובר על הקטע האינסטרומנטלי ?

האינטרו שלהם ? כי אם כן יועד אמר לי איך הם הקליטו .. ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר ... משהו כמו פדאלים אלקטרוניים או משהו כזה לפי מה שזכור לי אם אתה יודע על מה מדובר אז תסביר.

NiGa

New member
פדאלים אלקטרונים?...

יש 4 אפשרויות: 1. הקלטה עם סאונד של מחשב בעזרת תכנות עם המקלדת של המחשב או עכבר. 2. אותו דבר, אבל שנעזרים במקלדת שליטה חיצונית (אורגן, סינטי...) חלק ב...

NiGa

New member
המשך, תפוזונה!

3. הקלטה עם מין פלטה כזו, שיש עליה מין פדים מגומי שמפיקים סאונד של תופים... דבר חרא, אני לא מבין למה לקנות את זה בכלל! 4. הקלטה עם תופים אלקטרונים, שבד"כ עולים המון כסף ורוב המתופפים קונים מערכת אלקט' כמערכת שניה, או משו כזה... בואו נגיד, המערכת שלי עולה 21,000 שקל - מחיר שבו הייתי קונה את המערכת האלקטרונית הכי פצצה שאני מכיר... אבל לעולם לא הייתי עושה זאת!
קיצר, אני לא יודע מה העניין... אבל לפי הסאונד של התופים, אני מניח שזה הקלטה עם הדגימות של המחשב (כמו קבצי MID, פשוט ברמת עריכה גבוהה יותר)

The WizardMan

New member
אמממממממ

מסינטי זה בטוח לא אני חושב שזה גם לא מהפלטה עם הפדים ... כי שאלתי אותו אם זה זה והוא אמר שמשהו אחר. תופים אלקטרוניים ... איך זה הולך ?

NiGa

New member
ככה -

פדים עם כיסוי גומי שמסודרים כמו מערכת תופים רגילה. הם לא עושים רעש - מעבר לרעש של המקל שמכה בגומי, והם מתחברים למכשיר שנקרא "מודול". מודול זה המכשיר שאחרי על להפיק את הצליל המתאים לכל פד גומי שונה, ואתה גם יכול לבחור או לשנות את הצליל שיוצא, להקליט, לשנות.. מה שבא... לדעתי הם עשו את זה עם המחשב, זה נשמע ככה...

The WizardMan

New member
90 אחוז שלא

והאמת שזה גם לא נשמע ככה תופים של תוכנת הקלטה היו יוצאים יותר "מרובעים", ולא נראה לי שיש שם דיוק מושלם בכל ביט. אבל זה משמיעה בחצי אוזן לא התעמקתי.

NiGa

New member
כן יש שם דברים מוזרים...

אני רק אומר לפי סאונד, לא לפי התופים עצמם... גם אם עושים את זה דרך מחשב זה לא חייב לצאת מרובע, המרובעות נוצרת אם משתמשים בפונקציה של QUANTIZE.

The WizardMan

New member
דרך מחשב ?

אני מדבר איתך על מצב שאתה לוקח תוכנה כמו פרוטי לופס ופשוט כותב לה תופים ואז זה יוצא הכי מרובע שיש ... כי זה בדיוק על הביטים.

NiGa

New member
התכוונתי...

גם לפרוטילופס, אם אני לא טועה, אפשר לחבר סינטי או אורגן או אפילו אורגנית ישנה ודפוקה או כל דבר שיש לו יציאת מידי, ויכול לשמש כמקלדת שליטה... ואז אתה לוחץ על RECORD ו"מנגן" את התפקיד של הכלי שאתה בוחר לנגן... באותה צורה, יש תוכנות (לדעתי לא פרוטי) שניתן להשתמש במקלדת של המחשב, כמקלדת שליטה... בשתי הצורות האלה - מכיוון שבן אדם לחץ על הקלידים/מקשים לפי תחושת הקצב שלו - אין שום סיכוי לדיוק. הדיוק יכול להיות מירבי או מינימלי, אבל לא 100%. ואז יש לך אפשרות של QUANTIZE, שבעזרת הגדרות מסויימות, הפונקציה הזו גוררת את הצלילים שאתה הקלדת לביטים המדוייקים שלהם, שאתה קובע אם זה יהיה רבעים, שמיניות, חלקי 16, טריולות, סקסטולות וכו'... לידיעתך, לא קיים היום דבר כזה לא להכין פלייבק או ליינים מסויימים דרך מחשב... כל אולפן היום עובד ככה... זו הדרך הכי נוחה לעבוד (מקלדת שליטה חיצונית שמחוברת למחשב, את עבודת העריכה אתה עושה על המחשב, ואז "מקליט חזרה" מהמחשב לכלי שלך - סינטי, אורגן וכו', או לחליפין מוציא עם זה דיסק...
)

The WizardMan

New member
נו ברור ... אבל אני מדבר על משהו

אחר יש בתוכנות כמו פרוטי לופס אפשרות לכתוב תפקיד תופים ... אם נגיד אתה עובד על רבעים .. אז מופיעים לך ארבע ריבועים ואז אתה מסמן אותם איפה שאתה רוצה שיהיה ... הייהאט , בייס דראם, או מה שבא לך. אתה פשוט כותב את תווים לתופים. וזה בעיקר בשביל אנשים שעושים טראקים לעצמם .. אני לא מדבר על אולפנים בכלל :) וכשאתה עובד בדרך הזו ... זה יוצא בדיוק על הביטים .. כי אתה אפילו לא מתופף את זה לייב..

mastervaser

New member
תודה רבה!!!

אנשים, אנחנו רואים הכל, לפעמים לוקח זמן ואנחנו בדילאיי אבל משתדלים להתעדכן... קודם כל תודה פרטית לכל אחד מהכותבים למעלה, אנחנו שמחים לשמוע שאהבתם... האינטרו שלנו נכתב בצורה מקורית אך כמובן בהשפעה קלאסית הדוקה מאוד שמתבטאת כמעט לאורך כל השיר... בקשר לשמועות להופעה שלנו מחר בערב בנוער העובד והלומד אז ככה: מכיוון שסגרנו עם השברולט על הופעה מטורפת מתמיד ב21, משהו באמת מהסרטים... חשבנו שיהיה יותר מכובד אם נרכז את הארועים לבמה אחת- ה-במה מבחינתי, וה-קהל עבורינו שזה השברולט... אז אני מצטער אם מישהו בנה עלינו... אבל אנחנו מאמינים שזה לטובה טלמי שיבוא לשברולט זה ישתלם ובגדול תסמכו עלי!... בלי כל קשר אנחנו מתכננים להגיע לנוער העובד והלומד בכל מקרה ואולי לעלות לאיזה הדרן אחד אם יבקשו... לעידוכנים למי שמעוניין: אפשר כבר עכשיו להזמין זאת לא תהיה בושה,בהופעה בשברולט כאמור 21.02.03, אנחנו נחלק 20 עותקים של דיסקים עם האינטרו ושיר חדש (Through your soul) בעריכה מחודשת, והשיר הראשון(עם מלל) שמוקלט באורך מלא ובאיכות לא פחות טובה מהאינטרו(שגם עבר עריכה)... הוא ימכר בסכום סימלי ביותר של 5 שקלים מכיוון שאחריי שהוצאנו במהדורה מוגבלת פעם אחת את האינטרו אין לנו אפשרות תקציבית לחלק שוב חינם ולכן אנחנו מבקשים ממי שרוצה שישמר לו עותק בבקשה לפנות אלינו או לכאן, או ל: [email protected] או דרך האתר בפורום... בקיצור אנחנו עובדים נורא קשה והרגע גם חזרתי מהקלטה... לא אוסיף הרבה ורק אבטיח שההופעה הבאה בשברולט הולכת להיות פיגוזית ביותר... חבל להחמיץ!! Keep on Metal!!! Rami Oservaser SqueezOphobiA

squeezo

New member
כושי ../images/Emo13.gif

אני אגיב לחברי ההיספני, בקשר לזה ששאל על התופים, זה מעין v-drums, רק בגירסה משנת תרפ"ו של חברה לא מוכרת, הכל קומבינות, הסאונדים שם חרא בטירוף. אבל זה מה שיש, אין תקציב

NiGa

New member
חחחחחחחח!

כושי... בחיים לא הייתי חושב שזה מיועד לי! קיצר, האמת שאני פעם העלתי הצעה - להקליט תופים בחדר חזרות כלשהו שמציע סאונד טוב לתופים - על מיני דיסק או לצרוב על דיסק או משו כזה, לשפוך את התופים (אחרי הקלטה מקצועית) למחשב, ואז על זה להקליט גיטרות... תעשו את החשבון, כמובן.
מעבר לזה - קטע מגניב ביותר!

^NB^

New member
אתם עושים היפ-הופ?

כי אחרת אני חושב שלא יתנו לכם להופיע בשברולט

shalomEko

New member
נה... משעמם מידי....

חוזר על עצמו יותר מידי פעמים... מלודיקת סולמות.. 100% טכניקה בלי פיל בכלל.... לא אוהב..

למעלה