~סקופ הופעת גדולי הזמר החסידי~

~סקופ הופעת גדולי הזמר החסידי~

אז כעת מתוכננת הופעה שמארגנת חברת פירסט קלאס מיוזיק וזו תהיה גם חנוכת הבית שלהם. ההופעה תהיה כנראה בבניני האומה בעוד שבועיים לערך וישתתפו שם ענקי הזמר החסידי מרדכי בן דוד ואברהם פריד וכן גדול הזמר החסידי יעקב שוואקי, וגם אפרים מנדלסון וילד הפלא דודי הרץ האירוע יהיה בתשלום כנראה של 100 ש"ח אבל הכל עוד בתיכנון.

מנוש1

New member
לא רע

זה נשמע ממש גדול, אבל לדעתי במצב הכלכלי היום זה הרבה כסף.

ברור...

כל גדולי המוזיקה תחת קורת גג אחת ורק במאה שקל זה זיל הזול. אני מקווה שזה אכן יצא אל הפועל.

Rצינית

New member
פשששש באמת שילוב ענק....

אבל כמדומני שאת בניני האומה החרימו הרבנים...

כבר ממזמן הורידו את החרם...

נגדם בעקבות זה שהם התחייבו שהם לא יארחו מיסיונרים.

לא בטוח שאני יהיה שם...

צריך לבדוק כמה דברים. ואם אני יהיה שם אז אל דאגה אני יעביר אותו בשידור חי.

Rצינית

New member
למה?ומה צריך לבדוק??

מחיצות,הפרדות... וזה... ותודה מראש אם וכאשר.אגב,זה לא מפריע לך לתקתק תוך כדי מופע?כאלו לא מאבד את הכיף של הערב?

צודקת...

יכול להיות שאני יתן סיקור מורחב אחרי המופע כמו שנתתי במלון הייאט.

t a p u z 1 1

New member
חכו חכו שיכנסו לענינים.......

חכו חכו שיכנסו לענינים ועדות הצניעות הקדושות למינהם..... זה יתחיל באיומים....ויעבור למעשים....וכמובן הכל בהכשר הרבנים....אז חבל לכם על השמחה המוקדמת וסליחה על הפסימיות שלי...ובכל מקרה בהצלחה .

Rצינית

New member
אתה מהמשמרת?או מה בדיוק?

סתם מעניין מה סגנון האנשים שיושבים כאן. ולעניין<שאולי אתה עוסק בו> חכם אם ועדת הצניעות תקיים את המופע עם כל גדרי הצנעות...

t a p u z 1 1

New member
ממש לא...

אני לא מהמשמרת ולא מתימר להיות מהם רק אני סתם אומר לכם מהי המציאות הקימת אצלינו..וזהו ..שתקחו את זה בחשבון

אני לא מבין דבר אחד...

למה משמרת הקודש והחינוך יכולה לפקח על בריכות שחייה ועל כל מיני אתרים ובדיוק על הופעות חסידיות היא לא יכולה. זה לא נראה לכם קצת משונה?

Rצינית

New member
יש דברים שמשמרת הצניעות לא יכולה

לעמוד בהם ובינהם(כנראה) הופעות.הם מעדיפים-שב ואל תעשה עדיף! וסומכים על קריאות הרבנים לצאת נגד כל מופע באשר הוא.

חבל מאוד...

כי כמו שזה נראה הם יוצאים נגד כל המושג של ההופעות ולא בגלל הפריצות והבעיות שיש שם.

למעלה