היי
למה לשים לב: מידת הקרש, הקרש בתמונה הראשונה הוא קרש למחליקי POOL (בריכה, רמפות עמוקות) ושייך לדור ה-OLDSCHOOL . קרש של חברה מוכרת ואמינה באיביי עולה באיזור ה-50-32-דולר לא כולל משלוח. המשלוח עשוי להגיע ל40-50 דולר גם כן, מה שמייקר מאוד את העסק ובדר"כ גורר גם תשלום מכס ומיסים קטנים אחרים. לכן, במקרה של קרשים לסקטבורד במידה ואין איזה סידור מיוחד עם חברות משלוח או במכס עדיף לקנות מחנות מקומית והיום יש אחלה חנויות. לילד בן 12 צריך קרש לא עבה מידי ולא ארוך מידי. אם כבר קונים באיביי קרש כדאי לברר מה סוג המשלוח, UPS מביאים עד הבית אבל גובים עמלה יקרה מאוד שעשויה לעלות על ערך החבילה, USPS זה כמו שירות הדואר צבי בארץ רק של ארה"ב והם פשוט שולחים לסניף הדואר הקרוב לביתך ממנו אוספים את החבילה עם פתק רשום ללא חתימה (עדיף בהרבה). הדואר גם יחשב את המיסים אם מדובר בסכומים קטנים יחסית. גלגלים 52-3mm, אישית מאז שחזרתי החליק על סקייט ניסיתי כמה סוגים חדשים של גלגלים וגלגלי STF של חברת BONES היו עד כה הכי נחמדים (יש כל מיני דרגות קושיות, עניין של טעם אישי שנראה לי שלא רלוונטי לבן שלך בשלב זה אז לך לפי המחיר\משלוח. גלגלים זה משהו שכן הייתי קונה באיביי כי יש יותר מבחר, המשלוח זול כי האריזה קטנה וניתן למצוא מחירים מצחיקים יחסית. עוד חברה טובה מאוד היא spitfire צירים - בארץ או באייבי יצא מאוד דומה מבחינת עלות עם המשלוח. independent או thunder הם כנראה הכי אמינים. צריך לשים לב לרוחב של הסוג הספציפי שיתאים לרוחב הקרש שמזמינים (יש על זה מידע ברשת). לאגרים - כמו לגבי גלגלים, עולה גרושים באיביי וזול למשלוח. יש לאגרים מאוד זולים של חברת independent שיצאו עכשיו שאני משוכנע שהם אל פחות טובים מlucky או שאר החברות שמייצרות רק לאגרים לסקייט - שווה. חוץ מכל זה, ניתן לקנות סקייט קומפלט מקצועי, מה שמוזיל משמעותית את המשלוח. להחלה הוא יעשה את העבודה. הרבה מהקומפלטים מגיעים עם כל החלקים המקצועיים שצייניתי, רק צריך לעבור על הרשימה ולבחור פירמות מוכרות. ספק טוב שמשווק באיביי הוא TGM SKATEBOARDS , רק לשים לב שלא סגרת עסקה שהמשלוח בה הוא רק ע"י UPS כי אז תשלם כפול על העמלות של החברה בארץ וזה יהיה ממש ממש מבאס ... בהצלחה!