סקיצה ראשונית

אמיר0

New member
סקיצה ראשונית

אני מצייר איש לטאה - הנה סקיצה ראשונית. רעיונות איך לפתח את זה?

gewitter

New member
תוסיף לזה עוד כמה קווים.

מעוקלים כאלה, או אולי ישרים. אם תשלב זה יצא הכי טוב. אתה יכול גם להסתכל בקישור המצורף.

HackMachine

New member
סוף סוף עוד אוהד זוחלים ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא אכפת לך אבל הזה קצת עזרב באנטומיה של הראש

HackMachine

New member
אם בא לך..

עוד דוגמאות.. אמנם אלו דינוזאורים אבל אתה יכול לקחת את זה כרפרנס.

אמיר0

New member
ממש לא

בשביל זה יש סקיצות, לא? תגיד, אתה משתמש בעט כדורי? אהבתי.

HackMachine

New member
האמת..

השתמשתי בטאבלט שלי עם פוטושופ. ניסיתי להשאר בקווים שמקוריים אבל האנטומיה של הזוחלים שאני בד"כ מצייר קצת שונה משל בני אדם.

HackMachine

New member
אופס...

לא ראיתי אפילו את השגיאות.. "אני מקווה שלא אכפת לך אבל הנה קצת עזרה באנטומיה של הראש"

גלעד ו.

New member
וואי אולי תוכל לעזור לי, לאחרונה

מנסה לרשום דרקון אבל זה לא יוצא לי מספיק.. אמ.. מה המילה? אני במקור מצייר מנגה(אפילו שאני לא משהו) אולי תוכל לעזור לי להבין את הבייסיקס?? כי מן הסתם דרקון הוא גם סוג של דינוזאור\זוחל.. תודה

HackMachine

New member
אוקיי..

אני ינסה לשים פה משהו על אנטומיה של זוחלים בכללי.

HackMachine

New member
טוב הנה משהו..

כבר לקחתי את ההזדמנות בשביל להתאמן עוד קצת עם הטאבלט
זה עדיין לא טבעי בשבילי כמו עיפרון.. אבל הציורים שלי איתו מתחילים לקבל צורה
טוב מה אני משגע לכם את השכל..

גלעד ו.

New member
יש מצב למשהו יותר ברור:)

? ואם לא איכפת לך עוד עיצובים אני פשוט מעוניין ליצור מודל (תלת מימד) אם בא לך לעזור לי אשמח הוספתי אותך לאיסיקייו אשמח אם תתחבר ונדבר

HackMachine

New member
לא יודע אם יהיה לי זמן..

אני מאוד עסוק כרגע.. היה לי רק זמן לסקיצה.

בוא תצמצם לנו את האופציות...

יש כמה סוגי דרקונים, איזה מהם מעניין אותך? א. דרקונים מכונפים שנחלקים לכמה תתי סוגים: 1. דרקונים דמויי נחש+ כנפיים. 2. דרקונים דמויי ברונטוזאור+כנפיים. 3. דרקונים דמויי יונקים גדולים+ זנב לטאה + כנפיים. 4. דרקונים דמויי לטאות גדולות (כח קומודו,אליגטור וכ"ו)+ כנפיים 5. דרקונים דמויי טירנוזאורוס רקס+ כנפיים גדולות או קטנות ומגוחכות לסימליות (ע"ע אליוט...) אין לי כרגע דוגמאות בשלוף לכל אחצת מהדוגמאות אבל אם תצתמצם יהיה קל לעזור. אם הכוונה לדרקונים של D&D (ע"ע דרקון אדום שחור וכ"ו), אז אופצייה 2 בשבילך. אם הכוונה לדרקונים כמו במשחק HEROS אז תשובה 5 בשבילך (עם שינויי גודל הכנפיים אבל על אותו העיקרון) אני מאמין שמודלי תלת מימד של דרקונים אתה יכול למצוא ברשת בכל מיני מקומות, ולא תצטרך לעשות לבד... יש גם דרקונים ללא כנפיים אם אתה מתכוון אליהם אז תבחר את האופציות למעלה ותגיד ללא כנפיים. בהצלחה...

HackMachine

New member
אני מסכים..

ציירתי משהו מהראש.. אבל זה לא בטוח מה שאתה רצית.

גלעד ו.

New member
יצא לכם לראות את הסרט המעולה

לב הדרקון? (יש שניים) שניהם עם אותו דרקון.. כזה דרקון הכוונה שלי

למעלה