סקירה שבועית ותוכנית עבודה

bazforex

New member
סקירה שבועית ותוכנית עבודה

יורו דולר בלימה על תיקון 50% פיבו" כשהנמוך השבועי עומד על1.3747 שבירת נמוך יעד מהיר 1.3270 היתנגדות ב-1.3814

bazforex

New member
דולר יין

גרך יומי היתנגדות ב-84.40 תמיכה על הקו האדום ללונג

bazforex

New member
פאונד דולר

H 4 ניסחר במגמה שלילית בגרף יומי יש תמיכה יפה בבסיס התעלה שבירת התעלה יעד א 1.5648 נמוך תמיכת התעלה שבירת נמוך יעד ב 1.5260 כל עוד ואיו שבירה הצמד יסחר במגמה עולה כשההיתנגדות במשולש באזור-1.6400

7575

New member
רק אני מסתכל על הגרפים האלה

ונהיה לי חררה,מזה הדברים האלה,שבירות תעלות עמייט. או שאתם יודעים מה יהיה מחר בבוקר או שלא. אני בלי לדעת מזה פיפס יודע בוודאת שמחר האירו התחזק מול שאר המטבעות. נחייה ונראה אם צדקתי

ferrytale

New member
גישתך היא לא גישה מקצועית

את באמת מהמר.. אני יודע.. אין דבר כזה אני יודע, אפחד לא יודע זה בדיוק הקטע. אנחנו בניתוח טכני, מחכים לאישורים וסימנים, עובדים על-פי תבניות ואינדיקטורים שונים שמאשרים לנו. ברגע שיש לנו אישור, אנחנו ניכנס לעיסקה ולא שניה לפני.. להגיד שהשוק יעלה או ירד זה כמו לומר שחור או אדום ברולטה. לא ככה הדברים עובדים. וחוצמזה,מחר בבוקר לצורך העניין, השוק יעלה וירד מס, פעמים. בימי שני בבוקר כולם משחקים וכולם מושכים, המון כח מופעל על השוק. בד"כ סוחרים מקצועיים, ממתינים בסבלנו לפחות עד הפתיחה של ארצות הברית.

7575

New member
אותי זה לא מעניין

אני בין כה לא ממנף,אני שם מהפתיחה עד הסגירה.

scalar8

New member
אני מציע לך שתחשוב פעמיים לפני

שאתה מתייחס למשתתפים אחרים בפורום , עכשיו אתה מתחיל להציק ל-7575 שהוא זאבון במסווה. דבר שהוא בפירוש לא נכון. והמנהלת עוד מחזקת אותך...

scalar8

New member
אתה היית צריך להיות מזמן חסום לצמיתות בתפוז.

ועוד לחשוב שרצית לנהל פורום.... מה חשבת שהם לא קראו מה שכתבת על אבנר סטפק פה בפורום מט"ח ב- 20.10.2009--31.10.2009 ( אפשר לבדוק בארכיון) , תחת הניק הקודם שלך.

אתה כנראה קשה הבנה

כי כתבתי כבר בהודעה קודמת שבעניין הזה טעיתי. כשאני אראה פה מישהו שתקף אותי אומר שהוא מצטער אז תהיה לך זכות דיבור, יש מבין? לגבי ניהול הפורום, בזמנו פנו אלי וסירבתי בגלל שאני אאלץ להתמודד עם חלאות כמוך.

scalar8

New member
הנה אני כבר מצטרף לחברה טובה...

הנה מה שכתבת גם על אבנר סטפק פה בפורום מט"ח : " אפס מאופס, אני נמצא פה רק כדי להכנס בחלאות כמוך" "עלאק מומחה במימון ועלאק מנכ"ל של חברה, מקסימום טרול קטן ומושתן" "שסרטן ילך איתך , זה הכי חשוב, חתיכת טינופת" זה נקרא "טעיתי...וחילוקי דעות " ... ילדון , הבעיה היא אחרת.

7575

New member
הפסדתי היום 0,95 אחוז מול הדולר

נשארו עוד 19 יום,מחר בבוקר אני אגיד על מה אני הולך

ferrytale

New member
בקי צור אתה דוגל בזה שזה הימור בזמן שאנחנו

מנסים להסביר לך שזה לא ככה ויש עבודה רבה מעבר לעולה או יורד.. חבל עלייך, עתידך להישרף.

למעלה