סקירה שבועית ותוכנית עבודה

7575

New member
הצחקתני

קודם כל אני לא מהמהר,אני יש לי שיטה בדיוק כמו שלכם יש. יש עוד 19 ימי עסקים,נחייה ונראה. הקופה 10000 יורו

bazforex

New member
ערב טוב לכולם

סוף סוף קיבלתם תנודות יפות היום ללא נתונים פירוש הדבר הדולר נותן את הטון!!! הייה מתיש ושווה כל דקת צפייה בהצלחה לכולם

richy9

New member
סקירה שבועית פאונד/ין

גרף שבועי המאפיין הברור של צמד זה הוא מבנה המחירים היורד שהחל באוגוסט 2009 ובלימת ההתרסקות ברמת ה-126.50.בלימה זו נראית מאסיבית ואיתנה אך אסור לשכוח שמבנה המחירים עדיין לא השתנה מהותית,ורק פריצה מוכחת את רמת ה- 137.80 תספק את האישור לסיום מגמת הירידה . המשך הסקירה והגרפים בקישור שלפניכם.

richy9

New member
סקירת זהב

הזהב מתחיל להראות סימני שבירה קלים עד קלים ביותר,אך לא רחוק היום שבו נדע מה תוכניותיו. גרף שבועי ניתן לראות שמבנה המחירים לא השתנה משבוע שעבר, אך אפשר לשים לב להיצמדותו של המחיר לקו המגמה העולה (מקווקו כחול עבה) ודקירתו המהוססת משהו כשנסוג מייד מעליו. גרף יומי ניתן לראות שמהלך העליות עובר בלימה די משמעותית ושבירת רמת ה-1320 יכולה ליצור מאפיין לא כל כך איכותי של ראש וכתפיים, שיכול להוביל את המחיר בשלב ראשון ליעד ברמת ה-1290, תיקון 50% פיבונאצ'י למהלך העליות האחרון (מרוסק כחול) ובשלב שני לרמת ה-1260 שמהווה תיקון שני שליש למהלך המוזכר לעיל. המשך הסקירה והגרפים בכתבה שלפניכם.

למעלה