סקירה טוב מאוד יש הרבה פירוט והכל,כל הכבוד
מ מ א י י ק New member 23/12/06 #21 סקירה טוב מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif יש הרבה פירוט והכל,כל הכבוד
D dinora12 New member 23/12/06 #22 ../images/Emo210.gifסקירה טובה בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד
N nadav1232 New member 23/12/06 #24 תודה!!! ^_^ סקירה ממש מצויינת, וכל הכבוד על כל מה שכתבת ועל ההסברים של כל שיר! ^_^
ק קקטוס שכזה New member 24/12/06 #25 תודה על הסקירה!! בהחלט אלבום יפה!!! העיקר שאיו המשיכה בסגנון של miss)understood), והמוסיקה שלה התפתחה למשהו ממש יפה....
תודה על הסקירה!! בהחלט אלבום יפה!!! העיקר שאיו המשיכה בסגנון של miss)understood), והמוסיקה שלה התפתחה למשהו ממש יפה....
A ayumi3000 New member 24/12/06 #26 תודה רבה לכם על התגובות החמות! אני נורא שמח שקראתם/תקראו ומקווה שאהבתם ונהנתם כמו שאני נהנתי כשכתבתי את זה ^_^ התגובות בהחלט שוות את זה!! and you XD
תודה רבה לכם על התגובות החמות! אני נורא שמח שקראתם/תקראו ומקווה שאהבתם ונהנתם כמו שאני נהנתי כשכתבתי את זה ^_^ התגובות בהחלט שוות את זה!! and you XD
S Sezuke New member 26/12/06 #31 כל הכבוד טל *__* ואו, איך רואים את האהבה שלך למוזיקה של איומי בסקירות שאתה עושה בנאדם! כל הכבוד, המשך כך!
כל הכבוד טל *__* ואו, איך רואים את האהבה שלך למוזיקה של איומי בסקירות שאתה עושה בנאדם! כל הכבוד, המשך כך!
A ayumi3000 New member 26/12/06 #32 תודה רבה לכולכם שוב ^_^ שמח שנהנתם ^_^ אומנם איומי לא היחידה שאני נהנה מהמוסיקה שלה (אני אוהב עוד 3 זמרות הרבה הרבה מאוד) אבל בהחלט המוסיקה של איומי שווה הכל =].
תודה רבה לכולכם שוב ^_^ שמח שנהנתם ^_^ אומנם איומי לא היחידה שאני נהנה מהמוסיקה שלה (אני אוהב עוד 3 זמרות הרבה הרבה מאוד) אבל בהחלט המוסיקה של איומי שווה הכל =].