סקירה ../images/Emo41.gif w-inds. ../images/Emo41.gif PRIME OF LIFE
אר. כן. זאת הסקירה הראשונה שלי ואני מתנצלת מראש על השגיאות דיקדוק שלי; אין לי את הכוח או את הסבלנות למצוא מישהו שיתקן לי אותם. XD בכל מקרה, הקדמה קצרה! רציתי לעשות סקירה לסינגל מקסי החדש של emmuree אבל בסוף החלטתי ללכת על משהו קצת יותר קל [גם במובן של מוזיקת פופ, וגם במובן של אני עצלנית, עזבו אותי באימא שלכם] אז עימכם הסליחה. זה בטח לא מה שכולם ציפו שאני אסקור. XDD; הסקירה עצמה תהיה על האלבום השלישי שלהם, אבל לפני-כן קצת רקע על הלהקה. תרגישו חופשי לקפוץ מעל לחלק הזה אם אתם כבר יודעים מי הם הבנים האלו [למרות שיהיה לי קשה להאמין שיש כאן כאלו שלא >>]. רק תזכרו לא להגיב עד שאני אודיע שסיימתי את הסקירה. תודה!
רקע על הלהקה:
w-inds. [ולא אתם לא צריכים לבטא את המקף או את הנקודה] התגבשו בשנת 2001 תחת החברהPONY CANYON/FLIGHT MASTER ומאז היא נחשבת כאחת מלהקות הבנים המצליחות ביותר ביפן אשר מתחרה שווה בשווה נגד להקות הבנים המצליחות של Johnny’s Entertainment, ושאר הטופ של מצעד ה-Oricon השבועי. ווינדס. הם גם קצת [הרבה] מנצנצים. לא, באמת. הם עושים פרסומות למסטיקים שבהם הם משאירים שובל של נצנצים בצבעי הקשת. אבל זה מה שמשך אותי מלכתחילה אליהם, אז קחו את זה כמו שאני לקחתי את זה; כתוספת נחמדה וקלה על העיניים.
הלהקה מורכבת משלושה גברים צעירים: [שם משפחה קודם] טאצ'יבאנה קייטה [橘 慶太 – Tachibana Keita] - סולן, רקדן. (באמצע התמונה משמאל) צ'יבה ריוהיי [千葉涼平 – Chiba Ryohei] – רקדן, זמר רקע, ראפ. (השמאלי ביותר בתמונה הנ"ל) אוגאטה ריואיצ'י [緒方龍一 – Ogata Ryuichi] – ראפ, רקדן, זמר רקע. (הימני ביותר בתמונה הנ"ל) למקרה שתהיתם, כן, ה"תפקידים" שלהם לפי סדר כלשהו. מה שנורא יפה בלהקה הזו [מלבד המראה החיצוני שלה *__*] זה שלכל אחד מהשלושה יש כישרון עיקרי ובכל השאר הם משלבים כוחות וככה יוצא להם מן הרמוניה מיוחדת. כן. אני עומדת להתפלסף לכם. סליחה מראש. >>;
תפקוד בתוך הלהקה:
קייטה ידוע לא רק בשביל הפרצוף היפה שלו [והחיוך השובר-לסתות], אלא גם בשביל היכולות הווקאליות המרשימות שלו. בשנת 2000 קייטה ניצח בתחרות איידול ASAYAN נגד איזה 80,000 מתחרים. יש לקול שלו טווח ארוך ומאז היצאה של ווינדס. היכולות שלו רק גדלות ומתעצמות. ריוהיי ידוע לרוב בגלל אופיו השקט וכישוריו בריקוד; הוא רקדן ברייקדאנס מהמם. *__* הוא גם שלדחגדחחד חמוד וה"מנהיג" של הלהקה; שוב בגלל האופי השקט והצלול שלו, וגם בגלל שהוא שנה מבוגר מריואיצ'י וקייטה. ואחרון חביב, ריואיצ'י, הראפר של הלהקה. לעומת ריוהיי שהראפ שלו נשמע קצת כמו חתול צרוד [או כמו ילד בן 12 עם עודף הורמונים] לריואיצ'י יש בכמה-וכמה שירים סולואים, ורואים שיש לילד כישרון. ריואיצ'י גם מאוד גמיש ויכול לעשות שפגט מלא כשהוא לובש ג'ינס. כן, זו פיסת מידע מאוד חשובה.
הצלחה בתוך w-inds. ומעבר:
עד להיום ווינדס. הוציאו 5 אלבומים, 20 סינגלים, 11 הוצאות DVD, 2 עבודות שילוב עם להקות אחרות [שניים מהם (LEAD ו- FLAME) מאותה חברה, שביחד עם ווינדס. קיבלו את הכינוי – wFL], ויצאו ל-5 סיבובי הופעות מוצלחים ובשניהם מהם אפילו עצרו להופיע בטיוואן, שם הם עדיין זוכים להצלחה רבה.
לאחרונה הוציא קייטה סינגל סולו [הסינגל עצמו עוד לא יצא, אבל הקליפ PV שלו כן] ראשון אבל הודיע במקביל שאין בכוונתו לפרק את הלהקה. המעריצים לא באמת מודאגים מהעניין הזה מכיוון שגם לריוהיי ולריואיצ'י יש עבודות אחרות בצד, אז למה שגם לא לקייטה יהיה?
רקע על ~ PRIME OF LIFE ~
החלטתי לעשות את הסקירה דווקא על האלבום הזה מכיוון שהוא נוטה יותר לכיוון של מוזיקת פופ-רוק בלדתי-היפ הופ מאשר רק לפופ-רוק רך כמו שווינדס. נוטים בדרך-כלל. לדעתי אם אתם אוהבים היפ הופ ומוזיקת רוק קלה ומנסים לגוון את הפלייליסט שלכם עם קצת מיינסטרים פופ, אז כדאי לכם להתחיל מהאלבום הזה. וגם, האנגלית שלהם. אבוי. נאמר בעבר שההגייה של ווינדס. באנגלית היא אחת מתעלומות המיסתורין הגדולות של ימינו ואני חייבת להסכים. יש לבנים האלו כישרון לגרום למילים הכי פשוטות באנגלית להישמע כמו עירבוב בין יפנית, אנגלית ושפה ייחודית משלהם. XD האלבום יצא ב- 17.12.2003 וגם יצא לו DVD עם הופעה חייה ב- 15.12.2004.
רשימת השירים באלבום:
[אם התמונה לא יצאה טוב, אז, אמ, אופס. >>;]
אר. כן. זאת הסקירה הראשונה שלי ואני מתנצלת מראש על השגיאות דיקדוק שלי; אין לי את הכוח או את הסבלנות למצוא מישהו שיתקן לי אותם. XD בכל מקרה, הקדמה קצרה! רציתי לעשות סקירה לסינגל מקסי החדש של emmuree אבל בסוף החלטתי ללכת על משהו קצת יותר קל [גם במובן של מוזיקת פופ, וגם במובן של אני עצלנית, עזבו אותי באימא שלכם] אז עימכם הסליחה. זה בטח לא מה שכולם ציפו שאני אסקור. XDD; הסקירה עצמה תהיה על האלבום השלישי שלהם, אבל לפני-כן קצת רקע על הלהקה. תרגישו חופשי לקפוץ מעל לחלק הזה אם אתם כבר יודעים מי הם הבנים האלו [למרות שיהיה לי קשה להאמין שיש כאן כאלו שלא >>]. רק תזכרו לא להגיב עד שאני אודיע שסיימתי את הסקירה. תודה!
1. Love Train 2. SUPER LOVER ~ I need you tonight ~ 3. Whose Is That Girl 4. w.o.l (Wonder of Love) 5. Long Road 6. 空から降りてきた白い星 (Sora kara oritekita shiroi hoshi) 7. GAME 8. So What? 9. Love Is Message 10. Ex-girlfriend 11. Dedicated To You 12. Infinity 13. Deny 14. SUPER LOVER ~ I need you tonight ~ ~ movin’ pleasure remix ~
אני אעשה את הסקירה הזו בצורה קצת מוזרה מכיוון שיש כאן שירים שאני אוהבת יותר מאחרים, לכן, אר, קחו את זה בחשבון שאני לא אובייקטיבית. XD ואל תשכחו לחכות עד שאני אסיים לפני שתגיבו. אל תדאגו, זה לא ארוך. תודה~~