סקירה
w-inds.
PRIME OF LIFE

מ א י י ק

New member
הם משמ טובים =]../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

בשירים שלהם יש גיטרה מעולה..
הקצב טוב מאוד...הקול שלהם ביחד גם יפה מאוד
ממש אחלה...הם DBSK מצומצמים

Nora Shu

New member
הם כמו DBSK בזה שהם בויבאנד?

כי אם לא אין הכי מה להשוות בינהם. הסגנונות שלהם שונים לחלוטין; חוץ מזה גם השפה שלהם שונה. XD XD XD אבל כן. ווינדס. זה אהבה. D:

אוה, סקירה מעולה~!

את כותבת ממש יפה! ~נהנתי לקרואD:~ והם נישמעים להקה ממש חאאאמודה~! ~הולכת להקשיב לשירים
~

Nora Shu

New member
וואה!~~ ../images/Emo9.gif

אני ממממממממששששש שמחה לשמוע שנהנית לקרוא! דאגתי שזה ארוך מדי ושאני מברברת יותר מדי, אבל אני כל כך שמחה לשמוע תגובות שאומרות לי אחרת. 3> תהני! DDDDDDDD: הם באמת חמודים ברמות לא בריאות. XD

Sunset Swish

New member
עלודברDDD:~!

טיהי, השירים שלהם ממש ממכרים O= (הם באמת להקה טובה [=) קייטה שר בצורה כלכך קיוטית XD; (ד"א, זאת "סאקוריטו" .____.)

shui chan

New member
באמת סקירה מצויינת :)

ממש אהבתי :) ומהשירים שהבאת לי לשמוע אני חושבת שהם ממש חמודים ^___^~

Nora Shu

New member
הי~ ^__^

אני שמחה שאהבת את השירים! ואת הסקירה P: אם את רוצה עוד~ ;}

Hao Asakura

New member
הופההה

איזו סקירה דניאל 3> למרות שקראתי אותה כבר...למה לא לקרוא אותה שוב? D: אהבתייייייייייייייייי ואמרתי לך את זה כבר!~ 3> הבבונים הצווחים האלה עדיין תקועים לי בראש XDDD ווינדס כאלה חמודים!! ריוצ'י *___* את פינגרלת אותי אליהם, לא שאני מתלוננת~ קיצר, שאני לא יחרבש יותר מידיי, סקירה מעולה, ישר ולעניין ובמיוחד משעשעת!

Nora Shu

New member
קתרין~ 3>

אני אדאג להדביק אותך בעוד הרבה שירים פאגים עם בבונים צווחנים 3333333>

Hao Asakura

New member
הו יאס~

תמכרי בכייף, עד עכשיו את כולם אהבתי 3333333> ומי לעזאזל יתנגד להתמכרות, כשמדובר בבישים פאגים....שעושים אורגיות בחשאי~ :O לא שמעתם את זה ממני!

Hikaru

New member
~דמעה~

ענצצ'אן, זה.. זה היה מקסים. מאוד אהבתי. ^_^ סקירה נהדרת!!

oracle

New member
איזה כיף היה לקרוא את הסקירה שלך 3>

את באמת כותבת מדהים..
הלכתי לשמוע אותם קצת ואפילו "רכשתי" לי את ה-PV של סופר לאבר, אבל זה לא יעזור.. ;; ברגע שאני רואה כמה בנים חמודים רוקדים בסנכרון ושרים בקול מתוק וגבוה כזה אני ישר מתחרפנת *שיעול*להקתבנים*שיעול* כנראה באמת הזדקנתי~~ P=

Nora Shu

New member
תודה ^^

המ~ כל אחד והסגנון שלו. מה שכן תכננתי לעשות סקירה לאלבום החדש של 176BIZ וסביר להניח שזה יהיה לטעמך, לא?
אבל עד שיהיה תורי שוב אני בטח ארד מזה XDD; אני ממש מופתעת מהתגובות החיוביות שקיבלתי. מיותר לציין שאני מאוד מוחמאת. XDD

Hearts Queen

New member
הו נתקלתי בקליפ שלהם

לפני כמה זמן, של השיר 2. SUPER LOVER ~ I need you tonight ~ ולעזאזל זה ממכר ברמות 00

Nora Shu

New member
פפפט תכל'ס XDD

אם אהבת את SUPER LOVER, את על בטוח תהני מ-IT'S IN THE STARS. *דוחפת אותך לכיוון יוטוב*

למעלה