נהנתי ועוד איך! יא! המווון המוון תודות|! | אהבתי מאוד את הסיקור ^___^
N nadav1232 New member 24/6/06 #9 ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifנהנתי ועוד איך!../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif יא! המווון המוון תודות |! | אהבתי מאוד את הסיקור ^___^
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifנהנתי ועוד איך!../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif יא! המווון המוון תודות |! | אהבתי מאוד את הסיקור ^___^
F Fire Puppet New member 24/6/06 #11 סקירה מעולה ^__^ ואוו, היא טיפה לקחה קשה את כל הקטע של הlove, לא? ._.
S Swan Princess New member 24/6/06 #12 אבל אחרי הכל.. All you need is love, לא? :} ותודה לכולם, שמחתי להשקיע D: מישהו כבר שמע כמה שירים? O:
E Emiko New member 24/6/06 #13 יש לי ממזמן את האלבום הזה שלה, שירים ממש יפים יש לה! הכי אהבתי Planetarium,Ramen 3 minute cooking,Cherish, נראה לי שיש עוד אבל אני לא זוכרת..
יש לי ממזמן את האלבום הזה שלה, שירים ממש יפים יש לה! הכי אהבתי Planetarium,Ramen 3 minute cooking,Cherish, נראה לי שיש עוד אבל אני לא זוכרת..
S Swan Princess New member 24/6/06 #17 חחח אז איך לא ידעת על קליפ לצ'ריש? הוא אחד משני הקליפים שנמצאים בתוספת של הDVD. D:
S sonaku New member 28/6/06 #31 לא היה לי כח לחפש XD אשמח אם תראי לי אתר עם אלבומים ^^ אני לא אוהבת להוריד שיר שיר ~_~
O oracle New member 25/6/06 #23 כל הכבוד! אחלה סקירה... ../images/Emo24.gif מחר אני הולכת לחרוש על כל הקישורים שנתת ולהכיר את איי אוטסקה סוף סוף... ^^
כל הכבוד! אחלה סקירה... ../images/Emo24.gif מחר אני הולכת לחרוש על כל הקישורים שנתת ולהכיר את איי אוטסקה סוף סוף... ^^
נ נוגה ילדת האנימה New member 26/6/06 #25 היא באמת... מקסימה, ועוד איך מקסימה!=] היא הזמרת האהובה עליי^^
N nadav1232 New member 29/6/06 #38 איי../images/Emo99.gif וזה רשמי עכשיו.. XD לאיי יש שירים מדהימים, מצחיקים ומתוקים! היום צרבתי דיסק שלה *__*
איי../images/Emo99.gif וזה רשמי עכשיו.. XD לאיי יש שירים מדהימים, מצחיקים ומתוקים! היום צרבתי דיסק שלה *__*
מ מ א י י ק New member 30/6/06 #39 אני מסכים../images/Emo88.gif../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif../images/Emo209.gif