סקירת אלבומים-
בכיף

ס ט י י ק

New member
סקירת אלבומים- ../images/Emo79.gifבכיף../images/Emo79.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום:
***נגנב מפורום נמרוד שיקלר

../images/Emo72.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן
האם יש לך את הדיסק בבית: יאפ
אם לא, למה לא? - השיר האהוב עלייך בדיסק: אם הדרך, שלי, זה עושה לי שמח, קיפוד קרח שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין כזה.. אבל אם כבר אז יפן למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: הייתי מכירה אותו בכל מקרה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בהחלט
בין הדיסקים הטובים... למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? מקורי
אולי... בכלליות: ציון לדיסק 9-10 הערות לסיום: באמת אחד הדיסקים שאני הכי אוהבת... הוא גאוני וכיף לשמוע אותו

ס ט י י ק

New member
../images/Emo13.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא?-- השיר האהוב עלייך בדיסק:קיפוד קירח.שלי.אין לי.בכיף. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:יפן.היום שלנו. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:לאדעת. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:וודאי. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?-- בכלליות: ציון לדיסק:8.5-9. הערות לסיום:בלה.

פרקשון

New member
יוהו

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? יש! השיר האהוב עלייך בדיסק: למרות הכל שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: שק"ם למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: שק"ם האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש בכלליות: ציון לדיסק 9.5 הערות לסיום: גרביון בשוד שמים מפריע לעיניים

צלילוש3

New member
אניייי

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: בטח! האם יש לך את הדיסק בבית:יאפ אם לא, למה לא? יש לי השיר האהוב עלייך בדיסק: ולמרות הכל שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: שק"ם למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: שתיל האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש לי בכלליות: ציון לדיסק 8 הערות לסיום: תקנו את הדיסק למי שאין...

moshit1

New member
קוראים לך הדר../images/Emo3.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:אמממ יש כמה. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בגלל שזה לא הדיסק הראשון אז השאלה לא רלוונטים האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כה למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק- 8. הערות לסיום: אין

../images/Emo54.gifאני../images/Emo12.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
כמובן
האם יש לך את הדיסק בבית:
כמובן
אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:
נורא התגעגעתי
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
בכיף טראנס
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
בכיף טראנס
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
כמובן
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק
9
הערות לסיום:
דיסק מעולה, מראה את הכישרון שלהם יותר טוב מהדיסק הראשון, בקיצור שווה קנייה

Skicker

New member
אני עונה...

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן קיבלתי מ ynet השיר האהוב עלייך בדיסק:יש לי הרבה שירים שאני אוהב קשה לי להצביע על אחד שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:בכיף טראנס והתגעגעתי למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:יפן האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן בכלליות: ציון לדיסק9

..

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא?- השיר האהוב עלייך בדיסק:אין אחד שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:התגעגעתי למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אףאחד האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?- בכלליות: ציון לדיסק:8 הערות לסיום:יוםמטוב ומלא ארטישוקים בתחת.

sunshiner

New member
געגועים לפורום אלג'יר ../images/Emo3.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? --- השיר האהוב עלייך בדיסק: אם הדרך, סרט של סקס, פולנים, ולמרות הכול, אין לי שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: יפן למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: יפן, אין לי 2, שק"ם, כיף טראנס... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בהחלט! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק- 9 הערות לסיום: דיסק שכולו כיף.

heaven is here

New member
עכשיו בכיף../images/Emo10.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: התגעגעתי/לא היה לי מה לאכול/פולנים שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: עין הנמר;( למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כולם? האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום: הראשון יותר טוב

N1ce guy

New member
בכיף.

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: מכיר האם יש לך את הדיסק בבית: לא מקורי, יש לי על המחשב. אם לא, למה לא? לא בא לי לקנות מקורי, מה תעשו לי?! P: השיר האהוב עלייך בדיסק: קשה לומר, יש כמה. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: כיף טראנס למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: שק"ם האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: אני ממליץ להוריד P: (סתם, לא להוריד, תקנו!!! חע) למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? חחח לא P: בכלליות: ציון לדיסק 8 הערות לסיום: יש הדרדרות מסויימת מהראשון

אניייייי

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:יאפ אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:פולנים,מה לאכול,קיפוד קרח שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:טראנס למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:טראנס האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ברור וזה מה שאני עושה למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק-9 הערות לסיום:בעעעע

בכיף ../images/Emo9.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן
האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: אם הדרך, היום שלנו, אין לי, התגעגעתי שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: בכיף טראנס
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בכיף טראנס האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור!
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק 8-9 הערות לסיום: אני נורא התגעגתי אליךך!!

Slim Jim

New member
../images/Emo64.gif ../images/Emo62.gif ../images/Emo54.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: את רוב-רובם האם יש לך את הדיסק בבית: לא אם לא, למה לא? לא בגלל שאני שם זין על זכויות יוצרים. אני פשוט מאמין שהופעות זה יותר שווה וזה גם נותן יותר אהדה וכסף ללהקה. השיר האהוב עלייך בדיסק: שקם שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: זה עושה לי שמייח למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? לא יודע, אם תיכנס משכורת גבוהה, למה לא? בכלליות: ציון לדיסק 8\10 הערות לסיום: להקה מצויינת ואחלה שירים, אבל האלבום לא אחיד. יש יציאות נהדרות לצד דברים שאני ממש מאוכזב מהם. יש גם פחות דיסטורשן \:

zoe5

New member
נענה-בכיף

מכירה?את כל השירים?-לא לא אין לי את הדיסק(וחבל:() אין לי אותו בגלל שאין לי תקציב. שיר אהוב?ממה שאני מכירה זה השיר"זה עושה לי שמח" פחות אוהבת הממ....אם הייתי מכירה את כולם הייתי יכולה לענות בהחלט שהייתי ממליצה-אלה אינפקציה. אני ארכוש אותו ברגע שיהיה לי תקציב הולם:) ציון?בקרוב:) הערות לסיום?הא?כנראה שזה לא בשבילי. יום נעים לכולם-או שמא לילה טוב?!

למעלה