סקירת אלבומים-
בכיף

PintoA

New member
להלה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: לא :| אם לא, למה לא? כי אני יודע שאם אני אקנה אני לא אקשיב לו...ויש לי את הדיסק על המחשב השיר האהוב עלייך בדיסק: מה לאכול, אין לי שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: בכיף טראנס למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: את כל האלבום...לא ידעתי על האלבום הזה בכלל עד לפני שבועיים... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? לא בטוח בכלליות: ציון לדיסק 8.5 הערות לסיום: לה לה לה?

פרווה חמה--אני עונה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן כן האם יש לך את הדיסק בבית: איפשהו אם לא, למה לא?ככה השיר האהוב עלייך בדיסק:קיפוד קירח,התגעגעתי,אם הדרך,אין לי2 שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: סרט של סקס,שתיל למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:בכיף טראנס, אני מניחה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כן למה לא למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?בוהו בכלליות: ציון לדיסק: 12 הערות לסיום:אני הולכת לשלשל

Fistuuk

New member
אוקיי

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: לא מקורי אם לא, למה לא? בקרוב השיר האהוב עלייך בדיסק: אם הדרך נראה לי שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הכי פחות אוהב? הטראנס הזה.. אחד פחות מאם הדרך? זה עושה לי שמח... למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: היית? אני ממליץ לאחרים כל הזמן. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כן בכלליות: ציון לדיסק הממ 8 הערות לסיום: לדעתי, לא פחות טוב מהראשון...

2noa2

New member
../images/Emo28.gif

האם את מכירה את כל השירים בדיסק:כולם חוץ מ2 האם יש לך את הדיסק בבית:לא אם לא, למה לא?אין תקציב ופיספסתי את המכירה בהופעת בכורה השיר האהוב עלייך בדיסק:נראה לי קיפוד קרח שיר שאת פחות אוהבת בדיסק:שתיל למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליצה על הדיסק לאחרים:כן,אבל תלוי מי אלו אחרים למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?מקווה מאוד זה כבר הרבה זמן אצלי בתיכנון בכלליות: ציון לדיסק-לאיודעת הערות לסיום:על הכיפאק

למעלה