סקירת האוסף-השירים שיביאו לכם אהבה

שרית7

New member
ואם היו פוסטרים מה קרה?

טוב האמת היא שאלירן כבר מתקרב לגיל 20 ובגיל 19 אני הורדתי את הפוסטרים שכיסו לי את הקירות... ולי הם באמת כיסו את הקירות... ממש כמו טפטים. זה לא קשור בגלי רוב ההורים מתקשים להבין תופעות הערצה ולא משנה מי הוא בכלל מושא ההערצה. הם לא מצליחים להבין איך הבן/בת שלהם כל כך אוהבים מישהו כביכול שהוא זר לחלוטין לא משפחה יענו. איך אפשר לאהוב בנאדם ולהתעסק כל כך הרבה... רק מעריצים יכולים להבין מעריצים אחרים. בכלל הערצה זו תופעה שפסיכולוגיים מנתחים אותה כל הזמן בכמה מלים אפשר לתמצת ולומר שמה שמבדיל מעריצים מסתם אנשים אחרים (ובכלל לא משנה את מי אתה מעריץ) זה שהצורך שלהם לתת ולקבל הוא יותר גדול מצורך של אנשים סטנדרטיים והם בד"כ אנשים יותר רגישים ויותר מלאי אהבה מהסטנדרט לכן אצל הסטנדרט זה נתפס כהגזמה. אני חושבת שכל עוד זה לא פוגע באף אחד (כמו הסיפור למשל שהיה עם ירדנה ארזי ועפרה חזה) וכל עוד זה לא פוגע בתפקוד היומי וזה עושה רק טוב וממלא אז עדרבא ועדרבא.

hilali1

New member
לא קרה כלום...

הורים מתקשים להבין תופעת הערצה עיוורת או כזו שהיא אבסוליטית שיוצאית מכל פרופורציה... בעיניי פוסטרים זה מוגזם. בכל גיל.. אבל בואי לא ניכנס לדיון הזה

10 הגרי

New member
"השירים שיביאו לכם ../images/Emo23.gif"

יש לי את הדיסק בבית,קיבלתי אותו במתנה מדודה שלי. השירים האהובים עליי בדיסק הם "סימנים","עוד מעט","אל תשכח","ארץ טירוף ונביאים". השיר שאני פחות אוהבת הוא "ביום שאחרי הקרב". אילולא היה לי את הדיסק,נראה לי שלא הייתי מכירה את השיר "ארץ טירוף ונביאים". אני מאוד ממליצה על הדיסק הזה לאחרים,כי השירים בו מעולים. ציון לדיסק:9.5 הערות לסיום:שיהיה לכם סוף שבוע נהדר,תעשו חיים!!!

שרית7

New member
את רואה... האמת אני יותר מתעמקת

בעלבומים מאשר באוספים. פעם זכרתי את כל הכותבים של כל השירים היום כבר לא.

למעלה