סקירת הסינגל החדש בוואלה כנסו להגיב

הלו הלו הלו../images/Emo18.gif

יש לך עסק עם אורנית?! זה עובר ישירות אליי...אז תנוחי ומהררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מה הקשר אלוהים?!

ואוי לחיים שלך אם עוד פעם אחת תדבר על המשפחה שלי מובן לך?!זה לא צחוק?! הגעת לי עד לכאן!...___ של האימאימאימאימא שלך!

ל"דני בוי"!!!!

עוד מילה אחת על הגיים בויז המושלמים אני יפוצץ לך ת'פרצוץ שמעת[?!] הפנמת[?!] עפת[?!] תודה... ו..עוד כמה דברים קטנים ליפני עזיבתך..גם עם מיליון ניתוחים לא תוכל להגיע לשלמות של הגיים בויז מובן????? ועוד מילה רעה אליהם אני יכנס באמאמאמאצמאמאמאמאאממא שלךךךךך העלת לי את הפיוזים יא כלבבבבבבבבבב יאללה עכשיו טוס מפה ומהר!!!!!

RoTeM YeGeR

New member
הגבתי .. עלאק' מידה A בחזיה הרגו

אותי .. יאללה שירגיעוו ומהר אנשים רעיםם פשוט לא יודעים לפרגןן

your star

New member
הגבתי! אוף למה אי אפשר לפרגן קצת?!

כל פעם מישהו חייב להרוס! המתחזה, ועכשיו גם וואלה?! אוף למה לא יודעים להעריך כישרון?...
נ.ב
שמי אור אלטמן-נעים מאוד

TOUSH

New member
בדיוק באתי לשים את זה../images/Emo6.gif

הם פשוט דוחים
ח'ברה להגיב על זה בהמוניכם

גועל נפש!!!

בואנה הגבתי להם זה כבר פעם שניייה זהו הפעם אני לא אשב על זה בשקט מזה איזה גועל של בני אדם!!

שינוחו ו=מ=ה=ר=!

כתבתי להם הודעה ונכנסתי להם באמאמאמאמאמאאאא.. חחחחחקוראים לי שם הגיים בויז המושלמיםם.. כמובן בלי קללות וכאלה כי אז לא יפרסמו את זה.. חחחחחניראה אותם עוד פעם מלכלכים עליהם ככה..!!!!וטוב שלא הגזימו..המכוער הארס וזה שלא מסתכל למצלמה.. כאילו הם יותר טוביםםם.. פחחחח

למעלה