|סקנדינביה ואתם: מי יודע מדוע ולמה?

A n g e l u s

New member
הממ... mIRC. ../images/Emo13.gif

יש שם המון נורדים (שבדים-נובגים-דנים-פינים בעיקר, כלומר, כולם חוץ מאיסלנד
) ויש להם אינטרנט נ-ו-ר-א מהיר, התעניינתי ופשוט התאהבתי בהיסטוריה שלהם, בויקינגים, במיקום, בעובדה שבכל מדד חיובי המדינות האלו בעשיריה הפותחת. המדינות הללו פשוט נראות לי כמקום אידאלי לחיות בו, אחרי הצבא אני מקווה לעבור לשם.

liatswe

New member
aob

אני מגיל 12 או 13 אוהבת את אייס אוף בייס ומשם הכל התחיל :)

python 4

New member
המוזיקה, זה התחיל מהמוזיקה..

ומהצורה הכי רדודה של מוזיקה שיכולה להיות - מהאירוויזיון. אין מדינה יותר מוצלחת באירוויזיון מפינלנד. לפני שנה כשנהפכתי למעריץ אירוויזיון שרוף (בעקבות כניסתי לאותו פורום) והורדתי את כל שירי האירוויזיון אי פעם, התאהבתי קודם כל במוזיקה השבדית ובעיקר בשירים של המלודיפסטיבלן - ומשם התחלתי לגבש לעצמי כל מיני אומנים אהובים, קודם כל נאנה גרונוול
המלכה השבדית ואליזבט אנדראסון
המלכה הנורבגית, אבל גם שירלי קלאמפ, לנה פיליפסון, וכל יתר מלכות הקיטש למיניהן. למוזיקה הפינית באירוויזיון היה הרבה יותר קשה להתחבר, אבל כשזה קרה זה כבש אותי לגמרי. השפה.. השפה הזו פשוט מדהימה. במיוחד כשהיא מדוברת ע"י סוניה לומה
או אמי אשפלונד
. במוזיקה פינית עכשווית אני כבר לא מבין כלום - פינלנד גמרה את הסיפור האירוויזיוני שלה ב- 98, מבחינתי, ומאז היא שולחת רק זבל. אבל חוץ מזה אני חובב שפות באשר הן, לומד הרבה שפות (ולא מדבר מי יודע מה באף אחת מהן), ובעקבות השירים החלטתי להתמקד בשבדית ופינית - וזו הסיבה המקורית שבגללה פתחתי את הפורום..
מעבר לכך "הפגישה" הראשונה שלי עם שבדיה היתה הרבה לפני האירוויזיון, דרך אסטריד לינדגרן, הסופרת המוערצת עלי ביותר. על כך כבר כתבתי בהודעה הראשונה שלי בפורום.

אפשר להגיד שגם אצלי זה התחיל../images/Emo79.gif

במוסיקה אבל זה התחיל במטאליקה ואחר כך לעוד להקות מטאל פיניות הסטיה שלי זה האיוויזיון כי בזכותו אפשר לגלות עוד להקות או זמרים מסקנדינביה ופינלנד תמיד מנסה להכניס קצת רוק לתחרות ובגלל זה היא המדינה המועדפת עליי שם (82
)

תסביר לי איך הגעת לזה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

בייחוד כשהיא הוקמה בלוס אנג'לס, וש3 מתוך 4 החברים שלה הם אמריקאיםX: [הרביעי מדנמרק:p]

p i n g o

New member
אני מבקש לא להיכנס לפולטיקה בפורום!

"נילס האוסטרי" הוא מהתנועה הלאומנית הפינית שטוענת שפינלנד צריכה להשתלט על העולם. לכן העולם, וכל מה שבתוכו, הוא פיני!

babytears

New member
ואגנר

אני התחלתי לאהוב את סקנדינביה בגלל ואגנר ובגלל המיתולוגיה הנורדית

למעלה