סקס אחרי לידה - שאלה

liati007

New member
סקס אחרי לידה - שאלה

אני כבר חודשיים אחרי לידה וקיום יחסי מין עדיין כואב. זה באמת אמור לכאוב ככה? ילדתי בקיסרי אגב. תודה

אפרת12

New member
לא שאני מבינה גדולה

כמה זמן אמור לכאוב זה אינדיבידואלי (תסתכלי בטאגליינס על סיפורי ההחלמה מלידה), אבל כאב אחרי קיסרי לא מובן לי. אולי תשאלי רופא

lulyK

New member
מאד הגיוני שיש יובש

בעיקר אם את מניקה. ky ג'ל יפתור לך את הבעיה (אם זו הבעיה...)

nubi

New member
אני 3.5 חודשים אחרי

ומספיק שהוא מתקרב לשם-כאבי תופת. הצלקת מהתפרים נורא כואבת. עוד לא ניסינו עם K-Y אבל החלט שווה לנסות.

עמית@

New member
דווקא בקיסרי אמור לכאוב פחות.

אבל עדיין היה לחץ על האזור, את מניקה? קיבלת מחזור? כחי ההורמונים של ההנקה ואחרי הלידה גורמים ליובש, וזה כואב, נסי לדאוג ללחות ממקור אחר.

nubi

New member
מותר שגם יכאב וגם לא יבוא?../images/Emo9.gif

אני לפעמים נורא כועסת עליו ונורא ממורמרת שסקס זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו.

אפשר משהו אחר לגבי ה"לא בא לי?"

וזה לא אמור לגבי מי שממש כואב לו, למרות שלדעתי KY עושה הבדל אדיר. אני לא נוהגת בדרך כלל להשתתף בעצים על סקס אחרי לידה וסקס בכלל בטח לא בפורום שלכי תדעי מי קורה, ויש כאן שמכירים אותי בחיים האמיתיים. אבל יותר ויותר אני שומעת על זוגות שלא מקיימים יחסי מין תקופות ארוכות אחרי הלידה. מעבר לכאב, שעובר בדרך כלל בסופו של דבר,(ושוב אני ממליצה על KY קונים את זה בכל סופרפארם וזו לא בושה להשתמש בו) אני חושבת שמאד כדאי כן לקיים יחסי מין. זה כדאי כי זה חשוב למערכת היחסים לשני בני הזוג.(גם אם כועסים על הבעל, זה נראה לי "עונש" קשה לא לקיים יחסים הרבה זמן, וזה יוצר מתחים, שלכו תפרקו אותם אחר כך). גם כי זה חשוב ועוזר (לי לפחות) להרגיש שוב אישה, ולא רק אמא או מחלבה ניידת. אני מודה שבלילות אין על מה לדבר איתי, אז מוצאים זמנים אחרים. וכמו שאמר פעם שי אביבי ל"אשתו" בבורגנים - "יבוא לך..." לפעמים זה באמת בא אחרי שמנסים. נראה לי שהצד הזה של היחסים הזוגיים הוא חשוב מכדי שנזניח אותו. ומקווה שלא פגעתי באף אחת
ושבת שלום.

פיצהלה

New member
מלבד היובש יתכן שגם זז שם משהו

בפנים שגורם לכאב, אני אגיד לך מה הרופא אמר לי כי כואב לי מאוד (בעיקר בתנוחות מסויימות דרך אגב) ומהבדיקה שלו מסתבר שכנראה מהצירים ומהלחץ על האיזור (בכל זאת ילדתי בשבוע 43...) יש פגיעה בחלק הגרמי של האגן (משהו שקשור לרצפת האגן) וזה מה שכואב. החלק המעצבן הוא שאין מה לעשות נגד זה, אין תרופה או משהו פשוט צריך לחכות שזה עובר.

pepperony

New member
כן ../images/Emo10.gif

גם אני אחרי קיסרי - 3 חודשים אחרי, והכאבים הפתיעו אותי מאוד...חשבתי לי שלפחות על משהו אפשר לוותר בגלל הקיסרי. אז אני לא יודעת אם זה אמור להיות ככה אבל לי זה כאב מאוד ותסכל מאוד, במיוחד לאור השינויים בגוף ובמראה, אבל שוחחנו על כך והתעקשתי להמשיך לנסות ובעדינות לאט לאט זה משתפר..עדיין רק בתנוחה אחת..אני שולטת בקצב כדי להפחית את החשש מהכאב. עכשיו כמעט ולא כואב וגם בעיית היובש קטנה למרות שאני ממשיכה להניק..צריך כנראה הרבה סבלנות.

אני עברתי פעם לידה ופעם קיסרי

אחרי הלידה הרגילה לקח קצת זמן אבל הסתדר (לא תוך חודשיים אלא יותר). אחרי הקיסרי לא היו לי בעיות בכלל, כמובן לאחר שהניתוח הפסיק לכאוב (כעבור חודש וחצי-חודשיים). מכיוון שאני לא מניקה אני לוקחת גלולות רגילות אז אין יובש. רחל

עינבלית

New member
סקס אחרי לידה-סיכוך טוב יעזור

כנראה יש לך יובש. ממליצה להשתמש ב"ריפלנס"- זה ג'ל שעשוי מחלבונים, מחדירים לנרתיק כ12 שעות לפני היחסים המתוכננים, והחלבונים נצמדים לדפנות הנרתיק וגורמים להפרשה מוגברת. מותר למניקות, לא שורף ולא כלום (בניגוד לKY ג'ל שכן צורב)התחלתי להשתמש בו עוד כשרציתי הריון, בהמלצת הרופא שלי. חוצמיזה כדאי שגניקולוג טוב יבדוק שהכל תקין, וגם מבחינה מבנית. גמאני ילדתי קיסרי אבל אחרי חודש של צירים, אז איזשהי פגיעה ברצפת האגן אכן מתרחשת. אבל אם יש לך חשק- זה כבר נהדר

dorlim

New member
ואתן יודעות מה

אפילו שאני יודעת שזה טבעי , זה עדיין מאד מאד מבאס אותי

העיצבון בסקס לאחר הריון

עשיתי סקס עם בעלי כחודש אחרי הלידה ועדין כואב לי. למה?!

lulyK

New member
חודש?

כדאי לחכות את 6 השבועות המומלצים, ולהבדק קודם אצל רופא. אחרי חודש זה כואב. גם אחרי שלושה.....

למעלה