סקס אחרי לידה - שאלה

מה שמעניין הוא

שבזמן האחרון נכנסות (נכנסים??) לכאן כל מיני אנשים עם שאלות תמוהות למדי על סקס. מה שאותי מעניין זה למה לכולם יש ניק חדש בתפוז וזהו הפורום היחיד בו כתבו (שאלה יחידה!). למה?!

עמית@

New member
../images/Emo11.gif אגודת הסקסיות המסתוריות.

ורק אני לא עשיתי סקס שבועיים אחרי הלידה, ואני בושה ונכלמת |אייקון אירוניה כאילו דה|

מזאלונה

New member
תגידו, אתן נורמליות?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

או שרק אני קוקו? רק לי כאב כמו בתולה בפעם הראשונה? רק לי לא היה חשק במשך חודשים? רק לי כאב החתך במשך חמישה חודשים? רק לי הפטמות המטפטפות לא עושות חשק? מה, רק אני פולניה?

תלתלושה

New member
גמני...

אני שרתי לבעלי את שירה המפורסם של מדונה...like a virgin רגע לפני הפעם הראשונה...
והחשק...אוי החשק...כמה זמן חיפשתי אותו...עדיין עושה לי מחבואים. והציצי המפואר בגודלו(הנקה-אלא מה...)-רק לילדושה יש אישור נגיעה.שמעתי קולות של געגועים מצד הגבר...מה לעשות??לחכות!!

גמאני. כל לידה מחדש

אבל אנירואה בזה יתרון (גם) כי ככה מוכרחים להשקיע יותר מחשבה בכל העניין. וחוצמזה, הרי אם אני השתניתי פיזית - זה גם יכול להיות יותר מעניין לגלות מחדש כל מיני... אז יש גם עידוד בנאחס. ויובלי בת 3 ח' ואני עוד לא במיטבי...

Arfilit

New member
מזאלושקה -

כואב לי להגיד (תרתי משמע) אבל לא רק לך... חמישה חודשים? הלוואי. אצלי עדיין כואב.

לא התכוונתי אליה בכלל!!

אותה אני מכירה גם מפורומים אחרים. וממש לא התכוונתי אליה. מקווה ליאתי שלא נפגעת! הכוונה היתה למאמי הזו ולעוד אחת מלפני שבוע בערך שהתמיה פה את כולם.

למעלה