סקס בגיל הששלישי??

נו באמת ג'קוב אתה מצפה לתשובות

עינייניות מאנשים שאינן וירטואלין כלל ועיקר זה לזה? אבל המאמר מעניין
לך על שהבאת אותו לכאן. ועוד משו קטן, אני לא המנהלת אבל אצלנו לא נוהגים לפתוח הודעה חדשה על כל עניין וענייו...משתדלים להשתרשר להודעה קיימת....סליחה אבל הייתי חייבת...

jacobf2

New member
האם נושא הסקס פה הוא מחוץ...

לתחום???????כולם פה אנונימים ויכולים לענות בגילוי לב!!!!!!! בקשר לשרשור,אז להבא אשרשר את הודעותי.

ג'קוב הניקים פה בכלל לא אנונימיים..

אנחנו נפגשים מידי פעם ומכירים זה את זה היטב. אולי אחרים ידברו פה על חוויות הסקס שלהם, אני את שלי אמרתי...אני לא כותבת על חדר המיטות שלי לעיני כל העולם ואישתו...

emmy5

New member
../images/Emo6.gifג'קוב ,רק לי מותר לדבר ,

אני לא שייכת לרוב האנשים כאן ...אני בסך הכל בת 20...אז ,מצטערת אני לא יודעת איך זה בגיל .. היום בגיל 20 אפשר להביא את החבר בבית , להכנס לחדר לסגור במפתח...גם לבקש מההורים שיקנו קונדום ...לך יש נכדים ...אז גם להם מותר לראות אהבה בטלביזיה ...אפילו לנינים מותר לראות הכל .. עולם מודרני ...אבל בגיל 60 אתה ממש צעיר , למה לדבר על גיל .. תרגיש צעיר ...תהיה צעיר

emmy5

New member
שמתם לב שאנחנו רוקדים בשלוש...

חתונות? הכל לכבוד ה אורח החדש ..רק פעם אחרת ..שים לב .. לרקוד בחתונה אחת.. היום אני ציפור דרור ...הנחד שלי לא היזמין אותי ... אני הזמנתי את כולם ... בטיילת שלנו ..על יד המדורות ..תפוחי אדמה לא יהיו לנו ..זה משמין ..היום ל'ג בעומר ..לא התחתנתי ביום הזה ..לצערי נפרדתי בל'ג בעומר ...(זו הבדיחה השחורה שלי ).. חג שמח ...אמרתי לכם ,שלנו ,אין תפוחי אדמה ..?...אין לנו גם מדורה ..יש לנו גריל ,שולחן כסאות ..בשר ... סלטים ...ושתיה דייט ..כולם עושים דיאטה ..היום אני רוקדת בשלוש חתונות ...

emmy5

New member
תקון טעויות ...הראשון ..נכד ..

יתר תתקנו אתם חה חה חה ..אמרתי לכם שהיום אני רוקדת בשלוש חתונות שיכורה ולא מיין

jacobf2

New member
בתהודת הזהות שלי אני מבוגר...

אבל רוחי צעירה.ד.א.מה עושה אחת כמוך בגיל 20 בפורום של "זקנים"בני 60 פלוס??

emmy5

New member
גיל הכי טוב ,20

צעירה ונאיבית..מחפשת אחד עם הרבה הרבה כסף ...יש לי משפחה מרובעת ילדים... ומכורים לאינטרנת ..כאן לא מוצאים אותי ..

emmy5

New member
אני גם מהצפון . לא רוצה אחד מהמרכז

אבל יש לי את מישו... נכון מישו????????איך אני? הוא מכיר אותי ..אני מחכה לסבאאורי ...גם מירושלים ..מה קרה לרד רדאולה ..שכח אותנו ..מאז שהוא איננו .. אין לנו אף שיר ..

jacobf2

New member
מה הכי טוב בגיל 20??

הרי את עוד פרגית קטנה וצעירה
.

jacobf2

New member
באיזה הזדמנויות אתם....

נפגשים??באופן פרטי או משהו שמאוגן ע"י מנהלי הפורום??

pazi66

New member
ג'קוב ידידי עניתי בגילוי לב ../images/Emo150.gif

אצלי הסקס מצויין, לא תמיד אני זוכר מה עושים, אך לאחרונה רשמתי לי דברים ועכשיו הכל מצויין. אני מאד סקרן איך אצלך ? אולי נחליף בינינו פטנטים - כמובן בכתב על מנת שלא נשכח.

jacobf2

New member
אצלי../images/Emo35.gifברוך השם המצב מצוין.

שימשיך ככה ואהיה מאושר!

פזייייייייייייייייי הרגת אותי ../images/Emo6.gif

או כמו שאומרת החברה הפולניה שלי: חרגת אותי .... אתה לומד סקס בהתכתבות!!!!!

emmy5

New member
פזי ,גם אני יכולה ללמוד?אחרי זה אני

אני אפתח קורס לסקס בהתכתבות ...אבל ממך אני פוחדת ,אתה תסרב לי ... באמת אני יכולה לתת הצעות...בגילי כבר יודעים קצת ...אני רואה ששירים לא יהיו לי היום...אני יוצאת לסיבוב בין הפורומים

pazi66

New member
כמובן אממי, ברוכה הבאה, מתארגנת

קבוצת לימוד בגילאים 60 פלוס לקורס מזורז לסקס (אין הרבה זמן) השיעורים בכתב בהשגחת סקסולוג,פסיכולוג,קרדיאולוג,רופא אורטופד, רופא עיניים,ובסיוע מספר פיליפיניות/ים שהוקצו לצורך כך ע"י הביטוח הלאומי-מחלקת סיועד לסיוע במידת הנדרש מספר ניידות טיפול נימרץ לב הועמדו בכוננות במספר ערים בארץ הרישום אצלי

pazi66

New member
אני מתפלא עליך חונה, הכל אפשר ללמוד

בהתכתבות כמובן זה עוזר אם יש אילוסטרציות הדגמות חיות כמובן רצויות מאד רק רגע, על מה דיברנו......שכחתי....

jacobf2

New member
גם אצלי לא רע אפילו אפשר...

להגיד בסדר גמור!!שלוש ארבע פעמים בשבוע לדעתי זה באמת בסדר גמור. הלואי וכך זה ימשך.

למעלה