סקס בגיל הששלישי??

emmy5

New member
הצופציק של הקומקום ...זה רדיאו?

צריך חמש .. יום שישי חופש ושבת זה שבת ...יעלוש ,מה עם המדריך? צזי מה עם איזה שיר לל'ג בעומר????????

emmy5

New member
פזי , התבלבלתי ..ראיתי אותך ..

דני שם לנו בדיחה וברח ..היום אין לו סקס ...יש לו נכד בבית.. פזי , מה עשיתה בבית ..הלכת לאסוף קרשים?

emmy5

New member
חונה , הצילו...השארת אותי לבד

קצת נדבקתי מקונן ...חוץ מזה .. אני כבר הולכת קצת על הרגליים שלי

pazi66

New member
ג'קוב אתה גדול,הצלחת לעשות בלגן

כללי, פתחת מספר שירשורים ועכשיו אנחנו לא מוציאים ומבדילים בין השמאל וימין שלנו מה אגיד, אתה לא שגרתי, בחור צעיר עם מרץ ו.......
, נכנסת כמו סערה מקווה שיהיה לך כח להמשך כל הכבוד ....... יחי הגברים, עכשיו אני כבר לא במיעוט

אמי את מסתדרת מצויין....

תמיד אמרתי שהיום הזקנים לומדים מהצעירים... נו....ואת סה"כ בת עשרים....(
ועוד מילה לפזי...תגיד שגם אתה מתפעל 5 פעמים בשבוע....לדבר לא עולה כסף... וגם לא יבקשו ממך להוכיח.....(
אתה יכול גן לומר שכל יום עם אישה אחרת... למה מה?

emmy5

New member
חה חה חה,לפי איך שאני מכירה את פזי

הוא צריך כל יום אחת .. יש לו כל כך מרץ...ו טוב נשאיר לפעם הבא ...פזי ידעתה שאנחנו מזל אוויר?דלי תאומיים ומאזניים..אפילו שאתה ביום אחרון של המזל .. מזל אויר ...לופטגשפטן

pazi66

New member
לא אממי, בכלל לא מתאים לי

אני לופטגשפטן, לעולם לא אני טיפוס מאד יציב, רציני אחראי ומסור הכל אצלי בדוק מכל הכיוונים, לא נותן שום דבר ליד המקרה, מאד דיקן ומחושב לא, זה לא הופך אותי למשעמם, כיוון שני מאד ספןנטני, אוהב לנסות דברים חדשים וכמו שאמרת מלא מרץ, לא מסוגל לשבת במקום אחד יותר מרבע שעה (פרט למחשב- ששם אני מסוגל לשבת שעות) .....והכי הכי גרוע - תמיד אומר מה שאני חושב כן, זה בערך אני - מזל מאזניים , אויר בטח לא

emmy5

New member
סתם ,,אתה רואה אותי לופטגשפתן?

היום יש לי יום ..אני קורת לזה ,"CRAZY EMMY

pazi66

New member
חונה, אני באמת 7 פעמים בשבוע

חושב ומדבר על זה. את זה אני גם מסוגל להוכיח אם אישה אחרת - לא טוב לי מה שיש לי

למעלה