סקס בפגישה הראשונה? האם מותר לי?

סקס בפגישה הראשונה? האם מותר לי?

האם כדאי לקיים סקס בפגישה הראשונה? מה דעתכם? קראתי כתבה מקצועית בנושא ורציתי לעורר את הנושא בפורום. לכתבה שקראתי: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=1239

sexylady24

New member
בשום אופן לא !!!

סקס בפגישה ראשונה זה מתכון בדוק להרס - (כמובן שיש יוצאים מן הכלל )- אם תעשי זאת תאבדי את תדמיתך כבת זוג בעיניו ואל תצפי שהוא יתקשר למחרת . ואם אינך מעוניינת בקשר רציני אז יאללללה את מי את שואלת ???

אלמרה

New member
ואת מומחית כל כך גדולה שבטוחה שאם..

היא תתן לו בפעם השניה זה ישפר את התדמית שלה בעיניו? איזו פגישה לדעתך היא המתאימה לסקס? אין שום אפשרות לתת עיצות ובטח לא כל כך חד משמעיות עם סימני קריאה ובטח עם ארגומנטים כל כך חכמים...

sexylady24

New member
איני מומחית זה ברור ....

והבעתי את דעתי בלבד הנחרצת ( ולכן סימני הקריאה איש יקר )- ובפגישה ראשונה עסקינן - להזכירך......

אלמרה

New member
כן כן בפגישות הראשונות עסקינן...

ואספר לך סוד? פעם על פי בקשתה של אישה שהכרתי ערב קודם ב ICQ עוד לפני עידן המצלמות, היא אמרה שהיא באה אלי למחרת בבוקר ורוצה אותי בתנאי אחד... שהדלת תהיה פתוחה... שכשהיא תגיע היא תעמוד עם הגב לדלת... שאני אהיה עם עיניים קשורות ואקשור גם לה את העיניים... שיהיה חושך בחדר השינה... שאהיה ערום... וכן!! כל זה היה בפגישה הראשונה... והיה סקס נהדר והערכתי אותה והיא אותי ונפגשנו עוד הרבה פעמים והיה כיף נורא... עד שפעם היא הזמינה אותי לביתה בבוקר אחד... ודוקא אז בעלה החליט לקפוץ לחפש משהו בבית... הבעיה היתה שתפסתי לו את החניה... וגם... המכונית שלי היתה יותר חדישה משלו... WAKE UP!!!

sexylady24

New member
איבדת את חוט המחשבה../images/Emo3.gif

אם תסתכל על הודעתי הראשונה תראה שכוונתי היתה לרציני בלבד .... וסחטיין על ההרפתקאה ....מעניין מה קרה אחרי שתפס אתכם ...מה עשית ? קפצת מהחלון התחבאת בארון ???? : - ))

אלמרה

New member
חחח... אני איבדתי... חחחח.. את החוט

של המחשבה... חחחח חבל שאת לא שמה לב אבל גם אני מתכוון במלוא הרצינות לכל מה שאני אומר וכותב... באשר לשאלה שלך: הוא לא זכה - אישתו לא פתחה לו את הדלת ואנחנו המשכנו לאכול את ארוחת הבוקר הטעימה שהיא הכינה, אז הוא הלך. אבל זהו, לאחר שהוא "תפס אותה" הוא איים שהם יתגרשו אם היא תמשיך להביא אותי אליהם הביתה אז היא המשיכה לבוא אלי. אבל תשימי לב לחוט המחשבה: היה זה סקס במפגש הראשון והמשכתי לכבר אותה ברצינות... אפילו בעלה מכבד אותה ובסופו של דבר הם חזרו לחיות ביחד באושר... מה שאומר שסקס במפגש הראשון דוקא די עוזר... לא?

magenta73

New member
תדמיתך כבת זוג?

לשמוע את זה מאישה... זה לא רק מעליב... זה גם... מעצבן ברמות על!

sexylady24

New member
המציאות כואבת

אך אין מה לעשות הפזמינזם פה נכשל - וסקס בפגישה ראשונה כמו שכתוב בכתבה ( לא אני כתבתי אלא מישהו יותר מלומד ממני ) הוא לרועץ .......

magenta73

New member
משהו מלומד?

אני רואה אותו יותר בתור משהו שעבר את גיל ה50 ולא ממש מתמצא בעולם הצעירים או הסקס של היום.

כל מקרה לופו

פעמיים נכנסתי למיטה בדייט הראשון ויצאתי עם שתי מערכות יחסים שנמשכו הרבה זמן ( מעל שנה ). אז יש ויש, אין חוקים.. תלוי בהרגשה של שניכם ותלוי בעצם רק בשניכם. בהצלחה.

אני כבר ציינתי ש...

הפעם האחונה ששכבתי עם הדייט שלי בפגישה הראשונה - נשארנו 7 שנים ביחד ? איפה בדיוק נמצא ספר החוקים הזה "עשה ואל תעשה - המדריך המקוצר" ?? זה כמו לשאול מה ללבוש בפגישה הראשונה או אם להתנשק ? אם מרגישים מספיק טוב ביחד אז מה בדיוק הבעיה ?

magenta73

New member
כן. מןתר לך.

אנחנו, בני המין האנושי, מתמחים בלסבך כל דבר. לקחנו התנהגות פשוטה יחסית והפכנו אותה לציר מרכזי בחיינו. לא די לנו שהזרע יעבור מהר ובטוח אל הביצית וימלא את תפקידו הביולוגי. לא, אנחנו משוכללים. אצלנו כל חיבור בין פין לפות חייב להפוך להפקה אדירה, מתוחכמת ומתמשכת, המשלבת אהבה, הנאה ואינטימיות. ???????? מאיפה הוא הביא את זה? הפקה אדירה? על מה הוא מדבר? לפעמים סקס הוא רק סקס... לפעמים הוא יותר. וזהו.

נימשון

New member
עניתי לך גם שם...

היה לי מזה והיה לי מזה, כיום אני יודעת שטוב לי ומתאים לי יותר לאט לאט ואז בום ענקי במיטה. אני אוהבת את הפרפרים וההתרגשות מהנשיקה הראשונה, מאחליזת הידיים, את בניית במתח המיני וזה לא ממש קיים אחרי סקס בערב הראשון אז כיום אני משתדלת שלא אבל גם זה קורה לפעמים...

mika tal

New member
תזרמי עם מה שבא לך...../images/Emo13.gif

אני אישית ממש לא הייתי שוכבת עם מישהו בפגישה הראשונה... מה לי ולו בכלל???

נימשון

New member
תשוקה, חרמנות, רצון לסקס סוער

לפעמים סקס הוא רק סקס! הנאה גופנית נטו וגם זה נחמד לפעמים.

אלמרה

New member
ברור!!!

זה צריך להיות עם הרבה אנטוזיאזם עם שמיים ועננים רעמים וברקים וכוכבים נוצצים!!!

למעלה