איזה קטע... זה מה שהיה לי אתמול... :)
א אלמרה New member 24/12/05 #24 אז זו לא היית את כי לי היה.... אנטוזיאזם ואקסיטמנט ועננים עם כוכבים וברקים ורעמים...
א אלמרה New member 24/12/05 #29 אבל לאבא שלי יש רובה! אני עם בעלי גדול לא מתחרה... כי בד"כ זה בא להם גם עם אשכים כבדים...
א אלמרה New member 24/12/05 #37 Me Polani - NOT רק חצי מהגנים שלי פולניים... נגדם אני נוטל את האנטיביוטיקה בסדר הנכון כל יום וזה עובר לי..
Me Polani - NOT רק חצי מהגנים שלי פולניים... נגדם אני נוטל את האנטיביוטיקה בסדר הנכון כל יום וזה עובר לי..
א אלמרה New member 24/12/05 #40 זה תופס לגבי כל העולם אכן...פרט לי! הזכרת לי בדיחה: איך ניתן לכנות מתב תיאורטי שבו כל הפולנים צונחים ממטוסים? - Pollution איך ניתן לכנות מצב תיאורטי שבו כל הפולנים טובעים בים? - Solution
זה תופס לגבי כל העולם אכן...פרט לי! הזכרת לי בדיחה: איך ניתן לכנות מתב תיאורטי שבו כל הפולנים צונחים ממטוסים? - Pollution איך ניתן לכנות מצב תיאורטי שבו כל הפולנים טובעים בים? - Solution
L littlewoman New member 23/12/05 #10 אז ככה... אם חשקה נפשך בסקס אטומי, מגע עם גוף זר ונחשק, ההתרגשות והריגוש של הפעם הראשונה, הסחפות טוטאלית - - זה מותר ואף רצוי... אבל אם את מחפשת קשר, סביר להניח שזו לא הדרך, אז צפי לאכזבות בנים, זה המצב ממש לא אני קבעתי
אז ככה... אם חשקה נפשך בסקס אטומי, מגע עם גוף זר ונחשק, ההתרגשות והריגוש של הפעם הראשונה, הסחפות טוטאלית - - זה מותר ואף רצוי... אבל אם את מחפשת קשר, סביר להניח שזו לא הדרך, אז צפי לאכזבות בנים, זה המצב ממש לא אני קבעתי
ד דולפין סגול New member 23/12/05 #11 מותר ומותר להזיז את הלב והרגש ולעבודה .צריך למהר אין פגישה נוספת.נשמע רציני .ומקצועי
ד דיסהרמוניה New member 24/12/05 #12 כל עוד את עושה סקס בטוח ועם בן זוג לא פסיכופת, אין מניעה מסקס בפגישה הראשונה. למה את שואלת אותנו בכלל? תעשי מה שאת רוצה... החיים שלך, המין שלך, החשק שלך, והאיידס שלך... סתם סתם! באמת שחשוב להדגיש את נושא אמצעי המניעה עם בן אדם זר לחלוטין
כל עוד את עושה סקס בטוח ועם בן זוג לא פסיכופת, אין מניעה מסקס בפגישה הראשונה. למה את שואלת אותנו בכלל? תעשי מה שאת רוצה... החיים שלך, המין שלך, החשק שלך, והאיידס שלך... סתם סתם! באמת שחשוב להדגיש את נושא אמצעי המניעה עם בן אדם זר לחלוטין