סקס ומערכות יחסית

סקס ומערכות יחסית

ובכן, כדי לא להשמע סלאטי-אני אסביר את עצמי. כשאני יוצאת עם מישהו X זמן, ומגיע שלב הסקס-אם הסקס מעפן-אני מסוגלת לחתוך מהסביה הזו מערכת יחסים פוטנציאלית. (אני לא מצפה שמישהו שיגרום לי לגמור 15 פעם בלילה כמובן...אבל...אני מקווה שהבנתן את הנקודה
). זה קרה לי לאחרונה, וזה גרם לי לתהות האם אני שטחית? כי מד אחד-אפשר לחשוב שהוא ואני נהייה ביחד, יהיה לנו סבבה והכל-ובסוף דרכינו יתפצלו-אז אפשר לשרוד עם מה שיש, מצד שני-יכול להיות שהוא פרינס צ'ארמינג-והאם אני אאלץ להתבאס על הסקס בכל יום למשך שארית חיי? ברור שאפשר לגוון וברור שבשלב כלשהו זה אפילו יכול להפוך להיות סקס בנאלי.. אבל עדיין... it makes me wonder... דעתכן המלומדת?

nettus

New member
מבינה אותך

זה נוראי להיות עם מישהו שלא טוב במיטה אבל לדעתי עם יש שם משהו מעבר, אז הסקס הרבה יותר טוב, והרבה יותר נהנים ממנו. יש לי הרגשה ברגע שיבוא מישהו שיספיק יעניין אותך את לא תפסלי אותו לא משנה איך הוא במיטה. מה גם, שעם הבחור ידע להקשיב את תוכלי ללמד אותו לכוון אותו לעשות את מה שאת אוהבת....

svety

New member
מבינה אותך לגמרי

[בגלל זה אני מעדיפה לבחון את העניינים בשלב יחסית מוקדם למה שמקובל.] הגישה שלי היא לבדוק למה זה מעפן, ואם יש נכונות מצידו לשיפור. הרי כמעט הכל זה נסיון נרכש, ותכלס, בסופו של דבר, כל אחת אוהבת דברים אחרים... אם יש נכונות לשיפור וללמידה הדדית, אז אין פה שום בעיה. אם אין, אז לא משנה כמה כיף לך איתו, את לא אמורה לסבול משנים של סקס מעפן. סקס זה מרכיב מאוד חשוב במערכת יחסים. לא הכי חשוב אבל מאוד חשוב.

Maldini Girl

New member
הממ

לא מזמן היה לי סטוץ עם מישהו. שכבנו ובינינו? הסקס היה בסדר. באמת, אפילו נחמד. אבל לא גמרתי (אני לא גומרת מסקס) והוא לא עשה כלום כדי לנסות אפילו שאני אגמור. ובינינו? זה ממש ביאס אותי. וזו אחת הסיבות (ובאמת אחת כי היו מליארד וחלקן מהצד שלו ולא משלי) שלא המשכנו בסטוץ הזה. אני חושבת שאם הזוגיות טובה אפשר לדבר על הדברים, לראות שהוא מבין שזה חלק שחשוב לך. אם הוא לא מבין- אז אין טעם. אבל חבל לחתוך לפני שאפילו מנסים.

svety

New member
סתם תהייה-

את לא חייבת לענות אם זה אינטימי מדי לטעמך. מצד אחד את אומרת שאת לא גומרת מסקס מצד שני מבאס אותך שהוא לא עשה כלום כדי לנסות שתגמרי זה קצת סותר את עצמו, לא? אלא אם כן התכוונת שאת לא גומרת מחדירה, ואז זה הגיוני.

Maldini Girl

New member
האמת היא שאני באיזושהי תקווה

שפשוט לא ניסיתי עם מספיק אנשים כדי לדעת. אולי פשוט נפלתי על שניים גרועים P:

svety

New member
אולי,

בכל מקרה, כמו שאת בטח יודעת - הרבה נשים [לדעתי רוב, אבל אני לא סגורה על זה] לא גומרות מחדירה אז את בחברה טובה
מנסיוני, עם הפרטנר הנכון, את יכולה פתאום לחוות דברים שלא חווית עד אותו רגע, ולא משנה כמה פרטנרים היו לך לפניו...

Maldini Girl

New member
מאמינה לך

וע"פ מה ששמעתי כ-70% לא גומרות מחדירה. באסה. איזה עולם לא הוגן (רואים שאלוהים לא היה אישה.)

Fragile rose

New member
רק 30% מהנשים מצליחות להגיע לאורגזמה

מחדירה. וואלה, אני מרגישה מהזה מיוחדת עכשיו

אי אפשר להשוות בין ריליישנשיפ לסטוץ

סטוץ גם אם הוא טוב אבל לא באלי על הבנאדם אז לא ימשיך, גם אם הסטוץ מעפן אז לא אמשיך ולא יהיו לי יסורי מצפון. אבל במערכת יחסים-גם אם מדברים על זה, זה לאו דווקא יכול להשתנות. אם כן-מה טוב...אבל סתם-לא תמיד פשוט לדבר על דבר כזה (לא ברמה של ביישנות-אלא גם קשה להסביר במלים לפעמים)

scene queen

New member
מילים לחוד ומעשים לחוד

תמיד אמרתי לעצמי שבחיים לא אפסול מישהו בגלל סקס,אבל קרו מקרים. אני לא יכולה להיות עם מישהו שהסקס איתו "נסבל". מבחינתי אם אין התאמה במיטה כנראה שזה לא נועד להיות כי עובדה שפגשתי בחורים (וואו,זה נשמע כאילו היו לי המון..) שהיה לי איתם גם כיף באופן כללי והיה קליק,וגם היה טוב במיטה. אני מאמינה שסקס זה דבר חשוב והוא לוקח חלק ממש גדולב במערכת היחסים ושאם הסקס לא משהו,היחסים לא ימשיכו, כמו שלא תמשיכי עם בנאדם שאת לא מסתדרת איתו באופן כליי או לא אוהבת אחוז גדול מהאופי שלו וכו'.

The Blue Fairy

New member
מסכימה עם כל מי שמעליי :)

קודם כל, אני לא חושבת שזה שטחי זה נראה לי חלק מאד אינטגרלי מכל מערכת יחסים מצד אחד, אני חושבת שאפשר ללמוד וללמד מצד שני, הייתה לי פעם נשיקה (רק נשיקה אמנם, אבל עדיין) כל כך זוועתית עם מישהו שזה עשה לי מיד טרן-אוף ולא יכולתי בכלל לחשוב על להמשיך

.

האמת, אני לא תמיד מתחברת לנושא ה"ללמוד וללמד", זה סבבה שהוא אומר לי שהוא אוהב X ואני אומרת לו שאני אוהבת Y, אבל לא בקטע של יותר מזה, באמת. וגם קשה לי לדמיין את עצמי בסיטואציה של שיחה למשל על "תקשיב, אני אוהבת כשאתה נוגע ב.., נושך את.., מלקק את... וכו'"

Mooa-Numi

New member
תגדירי מעאפן

כי סקס בהתחלה הוא תמיד מעאפן (ובגלל זה אף פעם לא התלהבתי מסטוצים). ואני חושבת שזה די נפוץ שבתחילה של קשר שמתחילים לשכב ויש מלא ציפיות ודווקא אז קצת מאכזב. ואז מתחילים להכיר אחד את השני, וזה כבר תלוי בבנאדם. אבל אני חושבת שיש התנהגויות בסקס שאני לא אקבל. כאילו, שהסקס מעאפן לא בגלל שאנחנו לא מכירים וזה קצת מביך, אלא בגלל שאת רואה- שהוא אידיוט שהוא לא מבין בחורות שאכפת לו רק מעצמו ועוד כל מיני דברים מוזרים שגורמים לך להרים גבה בינך לבין עצמך. ומצד שני, אם הקשר רציני וחשוב לך אז גם הדברים היותר גדולים משתנים.

הכוונה שלי לא היתה לסטוצים

וגם אין בעיה בסטוץ-כי אם הסקס סבבה-אז אפשר להמשיך, ואם הוא מעאפן-אז פשוט חותכים...גם אין הרגשה רעה בכל העסק. אבל זה לא ככה במערכת יחסים, כשמדברים/מתכתבים הרבה, נפגשים, יוצאים, מבלים...מגיע לסקס-והסקס הראשון נגיד מעולה (כי אני נואשת מדיי) או שהוא סביר...אבל בגלל שזה סקס ראשון אז הוא לא בהכרח מייצג-אז נותנים עוד צ'אנס, ועוד צ'אנס והעסק לא משתפר....ואין משהו ספציפי ונקודתי שאפשר להגיד שהוא לא טוב-אלא באופן כללי, הסקס לא כ-ז-ה מהנה. אני לא מצפה לראות כוכבים, אבל וואלה באלי להזיע ולהתנשף בטירוף-וזה לא בדיוק קורה. (והכי גרוע-הוא לא מסוגל לסיבוב שני, שזה הכי מבאס אותי בארץ). סורי על ה TMI. רק רציתי להבהיר שלא התכוונתי לסטוצים
.

למעלה