סקס ומערכות יחסית

Maldini Girl

New member
וזה העניין, בדיוק מה שאמרת

ברור שסטוצים ומע' יחסים שונים בתכלית אבל גם עם זה וגם עם זה כשאת רואה שהבחור שאיתך הוא אחד הדברים שציינת (כשהכי מפריע לי מביניהם ה"אכפת לו רק מעצמו") זה מתכון לתסכול ואז בעייני צריך לחתוך.

השאלה היא מה נקודת המוצא שלך

כי לפי דעתי סקס הוא דבר די משמים לפני שיוצקים לתוכו כל מיני רגשות ויחסים ומתחים ועניינים בין שני הפרטנרים. כאילו, אם הייתי בוחרת אם להישאר עם חבר שלי לפי הסקס הראשון שלנו, לא אני ולא הוא היינו מתקרבים לחגיגות השנתיים שלנו. הסקס שלנו נהיה מדהים לאט לאט, ככל שהתקרבנו והתאהבנו ולמדנו לא להתבייש ולדבר ולהכיר את הגופים שלנו.. זה פשוט לא הטריקים שהוא למד מבנות אחרות, זה איך שהוא למד אותי, מבינה?

מבינה מה את אומרת

אבל מצד שני,לא דיברתי על הסקס הראשון-אלא באופן כללי נגיד אנחנו חודש+ ביחד והסקס לא משו. אם אני אחכה לרגע הזה שנהייה בטוחים ובלה בלה בלה ולא נתבייש לגמריי וזה, ועד אז "אסבול" מסקס מבאס-אז לא בטוח שארצה בכלל להמשיך.. כמובן שאם הבחור מדהים והכי טוב לי איתו בעולם אז עניין הסקס יתגמד, אבל עדיין-לדעתי זה לא משהו שולי ולא בא לי כל פעם להתבאס או סתם שיהיה סקס מעאפן.

nettus

New member
ועם תמסי לזרוק לו בעדינות מה את מעוניינת

כאילו תגידי לו בא לי ככה או בא לי ככה, או שתקחי פיקוד נראה לך שהוא יקשיב ויישם את זה?

nettus

New member
עם הבם אדם מיישם את מה שאת מבקשת ממנו

הוא עוד יעשה אותך למלכה, ונראה לי שלא רק במיטה. אבל עם לא אז באמת אין לך מה לחפש איתו. האקס הראשון שלי היה בתול שהתחלנו לצאת, לפתוח חזיה הוא לא ידע, אבל לימדתי אותו, והוא למד יפה יפה את העניינים

scene queen

New member
מוזר לי

כי סקס טוב נמדד על פי כמה דברים ולא רק לפי משהו אחד. יכול להיות שהוא לא יודע איך לענג אותה ספציפית אבל גם יכול להיות שבאופן כללי היא פחות נמשכת אליו, הוא בנאלי,הכל איטי ורגיל או להפך,אגרסיבי מידי. לא יודעת,תלוי במה ספציפית הסקס לא כזה טוב..

וואו

יש הבדל עצום בין בתול-שמתחיל התנסויות "מאפס" לבין מישהו מנוסה. זו "למידה" שונה לגמריי... לא מחפשת מישהו שיהפוך אותי למלכה כי אני יודעת בדיוק מה אני שווה, ולא כל מה שאני מבקשת הוא צריך ליישם-בטח ובטח אם זה מסב לו אי נוחות או מבוכה כלשהי (כמו שאני אמנע ממשהו שלא נוח לי איתו).

scene queen

New member
לא חושבת שזה נכון

סקס זה סקס. זה שאהבה הופכת סקס למשהו אחר זה סבבה ואני מסכימה, אבל באופן כללי סקס זה משהו פיזי שאמור לגרום להנאה פיזית. אני לא חושבת שזו חובה להכניס לשם רגשות,יחסים וכו'. סקס מדהים יכול להיות גם בלי אהבה ויחסים

Fragile rose

New member
כפרה אני עלייך (
)

זה לא אומר שאת שיטחית. אמנם סקס זה לא הכל במערכת יחסים אבל כן יש לו חשיבות. המערכת יחסים יכולה להיות מושלמת והכל אבל כשיש בעיה במיטה זה יכול להיות דיל ברייקר לגמרי. תעשי מה שנראה לך לנכון, יש לך מספיק שכל ונסיון כדי להחליט ולדעת מה טוב לך ומה לא טוב לך (כמו הסקס במקרה זה..)

Bitch47Percents

New member

כשסקס טוב, הוא לא הדבר הכי חשוב בקשר, אבל כשהוא לא.. הכל סובב סביבו. זה מבאס ממש P-: [וואו, כמה זמן לא כתבתי כאן!!!]

Bitch47Percents

New member
לא יותר מידי,

מה שכולם, נראה לי.. מתחזקת זוגיות בת 3 שנים [טפו טפו], לומדת לתואר ראשון [סיבוב שני, הראשון היה פחות מוצלח..
], ומנסה לחשוב איך אפשר להמשיך לחיות כאן בכבוד
ומה איתכן?

The Blue Fairy

New member
מה למדת בראשון? ומה עכשיו לומדת?

אני גם תיכף מסיימת (מדעי ההתנהגות ) ושוקלת הסבת מקצוע וגם אותך משגעים בקשר לחתונה? ;)

Bitch47Percents

New member
לומדת פיתוח הדרכה

או יותר נכון, פיתוח טכנולוגיות למערכות הדרכה. לפני זה למדתי שנה אחת בבר אילן, תואר רב תחומי במדעי הרוח עם התמקדות בשפת סימנים. [אבל כאמור, זה לא עבד כלכך טוב..] אותי משגעים בקשר לילדים...אבא שלי טוען שחתונות זה מיותר, ונכדים חשובים לו יותר [:

coolit

New member
מה אני אגיד..

אין לי ניסיון, לא יודעת מה זה סקס רע (או אולי לא יודעת מה זה סקס טוב? אי אפשר לדעת) אבל די ברור לי שזה משהו שלא תלוי במבנה הפיזי של בני הזוג, לפחות בדרך כלל... אז.. אני חושבת קצת כמו אילאיל אני מניחה- הכל עניין של רגשות- אהבה, תשוקה, רצון להעניק- שיוצקים לתוך הסקס.. אז אם לא נהנים עם מישהו.. אולי זה פשוט אומר, ממילא, שזה לא זה?

למעלה