סקס יבש - מגניב תבנות?

CreativeX

New member
סקס יבש - מגניב תבנות?

אני וחברה שלי עושים את זה מדי פעם וזה ממש מגניב אותה, אני אישית לא מקבל מזה הנאה גדולה... הכוונה היא למין עם בגדים מלאים, ואפילו ששנינו בג'ינס. עוד לא קיימנו יחסי מין, אז מה אתן, הבנות אומרות? זה באמת כל כך כיף לכן?

אתה לא נהנה

מזה שהיא נהנת??? כי הבת כן מרגישה - עובדה שהיא נהנת מזה
תן לה את ההרגשה הזו שגם אתה נהנה - קשה?? כשעברו הלאה תתלונן

CreativeX

New member
טוב קודם כל

לא צריך להתעצבן עליי, אני ועוד איך מביא לה תהרגשה שאני נהנה, עובדה שאני עושה את זה לא? שאלתי את זה כדי לדעת למה בדיוק היא נהנת? מה זה כל כך מורגש אפילו דרך ג'ינס?

ת'אמת שכן.. הבת כאילו מרגישה הכל...

אולי הבן לא... וסליחה שכתבתי את זה בנימה עצבנית.........
אבל שתדע - זה דבר מאוווד מחרמן, את הבת
(למרות שאתה לרב לא תרגיש הרבה..) רק תשמע אותה

Guy Z

New member
את דורשת ממנו לזייף ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואחר כך אתן בוכות שאתן לא מצליחות לגמור אז אתן מזייפות וזה מגעיל

Devilish Angel

New member
צ'מעו תכלס זיופים...

זה מעצבן כאילו זה גם טוב וגם רע ואין לי כוח להסביר

אמ.. בעיקרון...

אמ.. אני מבינה אותכם שזה ממש כואב עם גינס.. אז תחליף לבד יותר משוחרר. טרנינג או בוקסר... אמ.. אני נהנית מזה..

sweet eyes

New member
אממ... כן. ../images/Emo13.gif

אני אישית, ממש אוהבת את זה.
חוצמזה, זה אחלה פור פליי.. זה ממש ממש מחרמן..

חןשסק

New member
המממ בזמנו

אני נהנתי וגם גמרתי, ואני יודעת שגם הוא. זה נחמד כפורפליי כמו שאמרה כבר sweet eyes (סורי, אני לא זוכרת את השם)..

noo name

New member
אממממממממממממממ

אני לא ממזמן גם עשיתי את זה עם חבר שלי סקס יבש.. אבל עם תחתונים לא גינ'ס... ואני יכולה להגיד לך שהוא נהנה מאוד... אפילו יותר ממני חחח אתה לא נהנת .. בקטנה.. תחכה... עוד מעט תעברו שלב בטח..

free woman

New member
אני היחידה שלא מרגישה מזה כלום?../images/Emo12.gif

טוב לא יודעת בשנה שעברה הרגשתי אולי התאמצנו יותר

שאנל 107

New member
תראה...

ידוע שרוב הבנות נהנות הרבה יותר מחיכוך דגדגן, מאשר מחדירה. אז זה כייף לבנות - החיכוך של הזין בדגדגן.. ובטח שלבתולות זה יותר כייף.

שקסי1

New member
אני בגן עדן!

כמה בנות פתוחות(במובן הרגשי!!!) נו טוב זה בכל זאת רק באינטרנט! אבל..טוב שיש ת'פורום הזה! וחוצמזה סקס יבש זה נייס...אבל דאמטטטטט אני כבר בן 20! הלאה!!! אז כם סקס יבש זה נחמד...אבל שאת בן 15-16-17 אחר כך(לא שאני רומז שצריך ללחות על הבנות) הגיע הזמן ליותר מזה!(הרבה יותר)

שקסי1

New member
אופס אני גומר..אופס היא לא הספיקה(=

מצטער שהיו לי קצת תאויוט קטיב...פשוט הריר שנזל על המקלדת הפריע לי(=

DaRזה אני

New member
הנה הפתרון

אני מניח שבא לך להנות גם ולגמור אז תדבר איתה תגיד שאתה לא ממש מרגיש את זה ושאתה רוצה ששתיכם תהיו עם תחתונים או שרק אחד ממכם יהיה עם תחתונים ואני עשיתי סקס יבש אני בלי תחתונים והיא עם תחתונים וזה כיף דווקא. עצה שלי דבר איתה אל תתבייש ואפילו בזמן האקט תוריד לה את המכנסיים והיא מתנגדת:תגיד לה זה בסדר אני רוצה שנהיה שנינו עם תחתונים ואם היא לא מסכימה אז תוריד אתה ואולי בהמשך היא תסכים תגיע איתה להסדר ואתה בסוף תהנהץ..

למעלה