אני וחברה שלי עושים את זה מדי פעם וזה ממש מגניב אותה, אני אישית לא מקבל מזה הנאה גדולה... הכוונה היא למין עם בגדים מלאים, ואפילו ששנינו בג'ינס. עוד לא קיימנו יחסי מין, אז מה אתן, הבנות אומרות? זה באמת כל כך כיף לכן?
לא צריך להתעצבן עליי, אני ועוד איך מביא לה תהרגשה שאני נהנה, עובדה שאני עושה את זה לא? שאלתי את זה כדי לדעת למה בדיוק היא נהנת? מה זה כל כך מורגש אפילו דרך ג'ינס?
אני לא ממזמן גם עשיתי את זה עם חבר שלי סקס יבש.. אבל עם תחתונים לא גינ'ס... ואני יכולה להגיד לך שהוא נהנה מאוד... אפילו יותר ממני חחח אתה לא נהנת .. בקטנה.. תחכה... עוד מעט תעברו שלב בטח..
כמה בנות פתוחות(במובן הרגשי!!!) נו טוב זה בכל זאת רק באינטרנט! אבל..טוב שיש ת'פורום הזה! וחוצמזה סקס יבש זה נייס...אבל דאמטטטטט אני כבר בן 20! הלאה!!! אז כם סקס יבש זה נחמד...אבל שאת בן 15-16-17 אחר כך(לא שאני רומז שצריך ללחות על הבנות) הגיע הזמן ליותר מזה!(הרבה יותר)
אני מניח שבא לך להנות גם ולגמור אז תדבר איתה תגיד שאתה לא ממש מרגיש את זה ושאתה רוצה ששתיכם תהיו עם תחתונים או שרק אחד ממכם יהיה עם תחתונים ואני עשיתי סקס יבש אני בלי תחתונים והיא עם תחתונים וזה כיף דווקא. עצה שלי דבר איתה אל תתבייש ואפילו בזמן האקט תוריד לה את המכנסיים והיא מתנגדת:תגיד לה זה בסדר אני רוצה שנהיה שנינו עם תחתונים ואם היא לא מסכימה אז תוריד אתה ואולי בהמשך היא תסכים תגיע איתה להסדר ואתה בסוף תהנהץ..