סקס יבש - מגניב תבנות?

noo name

New member
פיתרון גרוע!!!!!!

מזה בזמן האקט תוריד לה........??!?!?!?!?!? תנסה אולי בעדינות אבל אם היא מתנגדת תרד מזה ומהר!!!!

חחחחחחחחחחח

אני מתארת אותך בתחתוני גומי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!! זה לא כיף בתחתוני גומי, איך אפשר להנות עם זה?

SANGUSUGA

New member
ג'ינס זה שואה!!!!

אחרי יותר מדי זמן של סקס יבש עם ג'ינס, יכאב לך כ"כ!!!! בעצם, לא יודע אם לך, אבל לי כאב ממש אחרי יותר מדי זמן של סקס יבש עם ג'ינס! וגם אני לא כ"כ נהנה מזה... :\

sweet eyes

New member
למען האמת,

זה במת שואה, גם לנו. כי אנחנו חרמניות ממש, וג'ינס זה הבד שהכי אי אפשר להרגיש דרכו.. זה פשוט תסכול..

SANGUSUGA

New member
לא רק הקטע של לא להרגיש

בסקס יבש עם ג'ינס, אני לא מרגיש כלום, ואח"כ כואב האיזור כמה ימים, בגלל שהרוכסן משתפשף על העור, וזה ממש ממש ממש לא כיף! וזה תופס גם לגבי דגמחים. מכנסיים עם רוכסן זה לא טוב לסקס יבש!

volatile

New member
אאוץ

לא יודע מה מי מו, אבל אישית זה נראה לי כואב, כאב ביצים מטורף... השיטה הכי טובה לסקס עם בגדים וגם הכי אפקטיבית היא בעצם בים או בבריכה עם בגדי ים, זה כיף, זה סקסי, זה די מדליק.

אני לא ממש אוהבת, אבל

חבר שלי גומר מזה..(אנחנו לא בתולים). אני לא ממש אוהבת את זה כי אני גומרת בעיקר מחדירה,ומגירוי הדגדגן לא ממש..כנראה שיש לי איזה בעיה כי שמעתי שהרוב גומרות מגירוי הדגדגן.. אבל זה בכל זאת מחרמן. בכל מקרה אצל כל אחת ההעדפות שונות, ועם ג'ינס זה באמת לא כיף, לא לבנים- שזה לוחץ להם ומחזיק להם הכל בפנים, ולא לבנות- פחות מורגש.

sLiPkNOT9

New member
זה כזה כיףףףף

באמת! אני אישית אוהבת את זה..במיוחד שאני וחבר שלי בתחתוניםםםםםםם אחחח... חן אוהבת אותך~! מואההההה

EROTOMANIA

New member
זה באמת תלוי..

אבל בתכלס זה כיף :] אם אתה לא נהנה מזה אז תגלוש לדברים אחרים, יותר מתקדמים... אבל תתחשב בה..

Seventh Sojourn

New member
מכנסיים מומלצים לסקס יבש

או שרוואל או מכנסי דייגים או רק תחתונים או בוקסר

Mrs big

New member
אני אישית נהנית מזה.

אז אם אתה לר מקבל מזה הנאה גדולה אין סיבה שתמשיכו לעשות את זה. חוץ מזה, לא מומלץ לעשות את זה עם ג'ינס.

למעלה