סקס יכול להיות מאוד זמין. אז למה אנחנו כאן?

Berethor

New member
כי סקס זה לא הכל

כן אפילו לא בשביל בתולת ים, שלמשל נגד זנות
. יש פה לא מעט אנשים מונוגמיים ואנשים שמעדיפים שזה יקרה עם האדם המתאים ולא סתם מישהו, שאולי אפילו לא רוצה אותם(כמו זונה). חוץ מזה סקס לא עד כדי כך זמין כמו שזה אולי נראה לך, 'סקס שחור' הוא זמין, זאת אומרת סקס מפוקפק ולא בדיוק בסדר, 'סקס לבן' הוא פחות זמין. חוץ מזה צריך להבין דבר מאוד חשוב בקשר ליחסי מין, זה לא תלוי רק באדם אחד. לכן הטעייה למה הוא לא קורה או האשמה בכך את עצמך, היא לא תמיד טובה וצודקת. משהו עוצמתי יותר מרצון במין? מוסר? קרבה? התאמה?, אם הכוונה שלך היא לרגשות, אז זה שנוי במחלוקת, משום 'שהתאהבות סתמית' למשל(במיוחד באדם שלא מתאים לך) היא לא הרבה יותר טובה 'ממשיכה מינית סתמית'(במיוחד לאדם שלא מתאים לך או לא רוצה אותך). אז לא צריך לשקוע בפנטזיות, ולאבד תראש בשביל אף אחד מהדברים האלה, מעל הכל זה בכלל התאמה וקרבה אם כבר, לדעתי, אבל שאר הדברים יכולים לבוא בנוסף, זה לא סותר.

iba90

New member
בדרך לסקס עוצרים ב...

במעצורים והמחסומים שיש לנו לגבי סקס ומערכות יחסים מ 1001 סיבות שונות. אם זה היה לנו כל כך קל לא היה פה אף אחד בפורום

Berethor

New member
אני לא כותב? כנראה שלא שמה לב

כתבתי כבר את הסיבות העיקריות שלי(ואולי של עוד כמה אנשים) יותר מפעם אחת. אם את רוצה שאני יחזור עליהן תני לי קודם תסיבות שלך קודם, אותן באמת לא שמעתי
. כמו שגימלי היה אומר "Give me your name horse master and i shall give you mine"..

http://www.youtube.com/watch?v=dzsHVFIzxqM

אין ברירה

בערב
עם מוזיקה שלי ברקע
נדליק מחשב נייד
ונעשה עליך חיפוש פורום

אני נתתי כבר כמה סיבות

רק כשתבואו למפגש תדעו את הסיבה האמיתית
ככה אשאיר אתכם סקרניים

אמממ

אני מפחדת להתאהב. {כי כבר נכוותי}
וצד שני אני לא יכולה לעשות סקס בלי רגשות {ניסיתי לא עובד}

Berethor

New member
זה הסיבות העיקריות?

טוב יש לזה פתרון לא כל כך קשה, להפנים שאהבה בדיוק כמו משיכה מינית טובה רק כאשר היא מופנת לאדם הנכון. במציאות בניגוד לאגדות, אהבה היא לא הכל, ולכן ללכת רק על פיה זה כמו ללכת רק על פי תשוקה, דבר לא טוב, ושלרוב מוביל לצרות. חוץ מזה בהחלט עדיף שסקס תעשי את זה עם מישהו שאת אוהבת ונמשכת עליו ולא עם מישהו שלא, זה דברים שיכולים לבוא ביחד.

י ד ע ת י

שאת מסתירה משהו.
אם יש הבדל בין גבר ואשה זה לא כאן,
ותגובתך כל כך מוכרת לי.
עכשיו אני מבין מה את עושה כאן,
וגם איך את מתנהלת

אז יש לי בקשה ל48 שעות,עד יום ראשון
במקום
שימי איקון אחר לבחירתך.

הגיע הזמן לגעת.. ונכון

אוקיי

אנסה

ולא לפתוח לי פגעים ישנים

אני לא אעמוד בזה.
{בקרוב מחזור אז אני הופכת לסופר רגישה ורגשנית
}

נסי והצליחי רק אם את רוצה באמת

בנוסף אני מצרף המלצה לשמור לעצמך דברים מסוימים
היידה

Berethor

New member
אם את הופכת לרגישה ורגשנית בזמן הזה

זה עוד טוב, יש הרבה נשים שהופכות לעצבניות בזמן הזה..

פלוס

עצבנית

כשמעצבנים אותי

רגישות=גם רגישות לכל דבר כולל רגישות יתר לדברים מעצבנים
ואז באה העצבנות.

Berethor

New member
אוי ידעתי שיש פה קאץ'

זהירות מחזור! כולם לתפוס מחסה..

יכולות להיות כל מיני סיבות ללמה לא לעשות סקס

החיים הראו לי כמה יכול להיות זמין הסקסה לפעמים ועדיין, לרוב לא בחרתי באפשרות הזו.
ואני לא בתולה אבל לא שיש לי המון ניסיון מיני.
אני אישית, לא מרגישה נוח לשכב עם כל אחד, צריכה איזשהו חיבור מעבר.
ומסתבר, שגם כשיש חיבור כלשהו מסוים זה לא תמיד מספיק לי.

אני יכולה לנסות לחשוב על מה מונע ממני סקס היום.
בעיקר הפחד לחוש לא מושכת, הפחד להתאהב, הפחד מהזמניות (מעין חרדות נטישה).
אני די פתוחה בראשי, אין לי בעיה להחזיק יזיז, הבעיה שלי שזה קשה לי להפריד בין סקס לרגשות.
ובתכלס, הגבר היחידי שאני כן יכולה לשכב איתו מדי פעם כיום זה מישהו שיש לי אליו רגשות

לפחות אני אוהבת את הסקס איתו! חחחח

Berethor

New member
יזיז עדיף מסטוץ, אבל לא מזוגיות לדעתי

טבעי שקשה לך להפריד בין מין ולבין רגשות, אם את אדם מיני ורומנטי, אין לך גם סיבה להפריד בין זה אם את נמצאת בקשר שיש בו את שניהם. למה את עצובה? טוב מאוד שאת שוכבת עם מישהו שיש לך אליו רגשות(אם כי לא בטוח שגם לו יש), וגם טוב שאת אוהבת את הסקס איתו.

ברור שעדיף מסטוץ!

אני לא נגד סטוצים אבל אני חושבת שזה משהו שלי לא מתאים- זה קר וסתמי.
אני גם מאוד בעז יזיזות כי זה יחסית קבוע ובטוח.
אותו אחד, לצערי אנחנו לא תמיד בקשר רציף אבל אני גם לא מרגישה שבוער לי סקס ואני ממש לא בקשר איתו בשביל הסקס, זה סתם פלוס שנוצר בחיבור ביננו.
ואני יודעת שיש בזה גם עניין שמזיק לי, כי יש רגשות מעורבים והם חד צדדיים, אבל אני מודה שהידיעה שלשנינו כיף ככה מוסיפה.
אני גם יודעת שהוא אל שוכב עם אחרות אז אין לי פה חשש למחלות מין חדשות שיצוצו ויתר חולירות, כמו קנאה באחרות.
גם איתו הכל טבעי ומשוחרר, אני הרבה יותר חופשיה מבחינה מינית, ברמת הביטוי העצמי, מאשר עם כל גבר אחר (בין אם שכבתי איתו ובין אם לא).
אם לא היו לי רגשות ולא היה סיכוי להפגע, זה היה מושלם!

Berethor

New member
נשמע לא רע

גם אם לך לא היו רגשות עליו או לחלופין לו היו עליך, זה היה סידור מושלם בשבילכם. מקווה שהכל יהיה בסדר ולא תפגעי.

למעלה