סקס כמה לאט אפשר להגיע לזה?כמה מהר

שמש 23

New member
סקס כמה לאט אפשר להגיע לזה?כמה מהר

אני כל הזמן מתחבטת איך לנהוג עם הבחור החדש(חודש), כדי שיהיה קשר מוצלח, לזמן ארוך. אני חושבת שאפילו חודשיים לא יגרמו לי להכיר את הבחור. ואז מה? איך אני אדע אם הוא יעזוב אותי אח"כ... יש לי הרבה חששות כי כשהייתי קטנה אבא שלי עזב את הבית, (אומנם אני בקשר איתו עכשין) אבל תמיד יש לי חרדת נטישה. אני משתדלת לא להראות לחבר את כל החששות שלי, אבל אני , במהלך היום עוברת סרטים עם עצמי. אנחנו פתוחים אחד עם השני לגבי ההווה, אבל תכלס על דברים יותר מידי אישיים לא יצא לנו לדבר עד עכשיו, למשל לא שאלתי אותו לגבי הקשרים הקודמים וגם הוא לא..., גם לא יצא לי להביא אותו הביתה כי אני לא גרה באמצע השבוע בבית, ולא יצא... אני חושבת שעכשיו אנחנו עוברים איזה שהוא שלב קטן בהכרות, ואני רוצה לעבור אותו בהצלחה, מה לעשות?

ד נ י ת3

New member
מתוקה שלי,

אם הבחור רוצה רק סקס - ברגע שהוא יקבל את זה - הוא ילך. אם הוא רוצה יותר - אז זה לא משנה מתי "תתני" לו (
). מבינה? את רוצה להיות בטוחה מה הוא רוצה? נורא בא לי להגיד לך - תשכבי איתו ותראי. אבל בגלל גילך הצעיר ונפשך הרכה אני לא מעיזה להציע לך.

asian girl

New member
מה אני שומעת? דנית?

זו לא את שזורקת אותם אם הם לא נותנים עד הדייט השני?

ד נ י ת3

New member
כן, אבל..

אני לא היא. היא עוד בחורה צעירה ולא כלכך שרוטה... היא יכולה לקחת קשה אם בחור רוצה רק סקס.

asian girl

New member
עכשיו אני חושבת

שכשאני זרקתי אותם בגלל שרצו לתת עד הדייט השני - הם גם לקחו את זה קשה?

ד נ י ת3

New member
men

ממזמן הפסקתי לנסות להבין אותם. כשהפסקתי לנסות להבין אותם, התחלתי לנסות להבין את עצמי. הרבה יותר מסובך

asian girl

New member
חחחחחחחח............/images/Emo6.gif

כנראה ממחר נחליף כותרת.... במקום "דנית-אסיאתית צוות בידור" יהיה "דנית-אסיאתית שירותים פסיכיאטריים" או "דנית-אסיאתית מוקד תמיכה נפשית" מתאים לך?

אלמרה

New member
כמו שאני מכיר את דנית3?

כל העולם יתחרפן אבל היא תישאר קולית!!!

אלמרה

New member
אני שם ת נפשי בכפי ומוכן להסתכן...

וכמו שאני מכיר את דנית3 המתוקה - להכיר גם אותך... והיא תעיד שמעולם לא נפגשנו...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo99.gif

וזה נכון... פעם האקס קנה לי חולצה (עוד בתקופה שהלכתי עם T SHIRTS) שהיה כתוב עליה: "משגעת פילים". אומנם משגעת את כל העולם, אבל עם חיוך. וכולם מקבלים זאת בהבנה. איך אפשר להסביר את זה?

ד נ י ת3

New member
שכחת את ה-ו' במשגעת..

"משוגעת" - יותר מתאים.. לא, באמת, לפעמים אני תוהה איך כל העולם מסתדר עם השגעונות שלי, הטירוף הבלתי ברור.

למעלה