סקס כמה לאט אפשר להגיע לזה?כמה מהר

או -

דנית-אסיאתית - הנשק הביולוגי החדש..... או דנית-אסיאתית - אתם חושבים שיש לנו יותר מדיי זמן פנוי ? או דנית-אסיאתית - אם זה עבד לסיינפלד - זאת נוסחה מנצחת....

שמש 23

New member
מעניין מאוד מה שאת אומרת...

אז לזמן אין משמעות אצל גברים,,,, לא יכול להיות :)

ד נ י ת3

New member
מתוקה.. בוודאי שיש.

אבל! אם המטרה שלו רק להשיג סקס - זה לא משנה אם זה יהיה עכשיו או בעוד שנה. מבינה? אם המטרה שלו באמת להיות איתך, לאהוב אותך.. זה גם לא ישנה... מה שכן, מה שחשוב זו את (!) המוכנות שלך. מה את רוצה.

מותק - לפעמים גם שנה לא מספיקה

כדי להכיר מישהו. זה בהחלט יפה ותמים שמייחסים לסקס הילה מסויימת של קודש - וחבל קצת שזה נעלם עם הגיל.... אבל זה לא העיניין - סיני זקן וחכם אמר פעם - "זה שלא נכשל הוא זה שלא מנסה" - כמובן שבסינית זה נשמע כמו פרסומת לחתול בנוסח סצ'ואן אבל מיליארד סינים לא טועים... השאלה היא האם את מוכנה לסקס ???? ולא אף אחד אחר... את לא צריכה לשאול את עצמך מתי לעשות סקס - את צריכה לדעת / להרגיש לבד - וכשזה יבוא - זה יבוא. ואם הבחור יקח את רגליו וילך לאחר מכן - אז פחות אחד... לא הפסדת כלום - אלא רק צברת נסיון וידע על מישהו מסויים - ואולי בקשר הבא תמצאי מישהו טוב יותר. אם הבחור ישאר - אז כנראה שבאמת "קשר" הוא הדבר שלשמו הוא התכנס. ומי יודע - אולי סקס הוא בכלל לא העיניין - אולי מחר תריבו על שטות אחרת לגמרי ולא קשורה - ותחליטי שהוא לא מתאים לך - או להיפך - הוא יחליט... כמובן שאני לא מאחל את זה - אני רק שם דגש שסקס - הוא לא העיקר. כשתהיי מוכנה - תדעי.

magenta73

New member
את לא תוכלי לדעת...

את לא. מה שכן, את יכולה להיות סמוכה ובטוחה בעצמך. כלומר, שלא הוא יהיה זה שיקבע את יומך, הרגשתך וכן הלאה. את כישות עצמאית. חיה את חייך... גברים באים והולכים, את נשארת.

shaniza

New member
לגבי הבחור כבר ענו לך

ואין לי מה להוסיף. לגבי עצמך...ובלי קשר לגברים... את אומרת שיש לך חרדת נטישה ואת בסרטים כל היום שקלת ללכת לטיפול שיעזור לך בנושא?

למעלה