פחח שמתי את זה לפני יומיים פה
פ פרקשון New member 11/6/05 #16 תמונה הזויה כמה שאני גדול וכמה שאני לא גמיש תראו איזה כישרון תמונה מלפני שנה כמעט מסנג'ר: [email protected]
תמונה הזויה כמה שאני גדול וכמה שאני לא גמיש תראו איזה כישרון תמונה מלפני שנה כמעט מסנג'ר: [email protected]
ר רותמיתXD New member 11/6/05 #26 אם תכנסי לגוגל ותרשמי sponge bob אז תקבלי איפשו בתמונות אתר מלה כאלה רשעים של איירון מיידן. נאי יודעת כי במחשבים עבודה זה לבנות אתר אז.. אמ... בניתי עליו =] רוצים קישור? קחו!!!
אם תכנסי לגוגל ותרשמי sponge bob אז תקבלי איפשו בתמונות אתר מלה כאלה רשעים של איירון מיידן. נאי יודעת כי במחשבים עבודה זה לבנות אתר אז.. אמ... בניתי עליו =] רוצים קישור? קחו!!!
• •No¥a• New member 11/6/05 #27 כן, אני יודעת.. מהאתר הז לקחתי את זה רק ש.. לא חפשתי ספונג'בוב או משו כזה היה קישור לאתר הזה באיזה בלוג
כן, אני יודעת.. מהאתר הז לקחתי את זה רק ש.. לא חפשתי ספונג'בוב או משו כזה היה קישור לאתר הזה באיזה בלוג
ד דניאלסתיו New member 11/6/05 #23 לוק אט מי.. =] מסנג'ר - [email protected] והתמונה שצירפתי זאת אני שהייתי קטנה איזה שמיינה!!!
G GalushGalush New member 13/6/05 #36 ../images/Emo27.gifאניייי...../images/Emo8.gif מסנג' - [email protected] והבלוג חסר המגיבים/קוראים שלי-פה *אהמ* רמז-כנסו!! *אהמ*
../images/Emo27.gifאניייי...../images/Emo8.gif מסנג' - [email protected] והבלוג חסר המגיבים/קוראים שלי-פה *אהמ* רמז-כנסו!! *אהמ*
G GalushGalush New member 13/6/05 #37 ../images/Emo27.gifהרי בכל הודעה אני חייבת לטעות [email protected]