סקס, סקס, סקס, סקס, סקר סקס,

הרבה יותר גרוע

שבאמצע ישיבה נכנסת בחורה בת 20 עם גוף מדליק, חולצונת בטן קטנה שמדגישה את הפתמות בציצים החמודים שלה ושואלת אם אני רוצה עוד קפה. אני עונה "בטח רוצה" וממשיך לחשוב "לקחת אותך עכשיו לחדר המדפסות שלכם ולשתות אותך במקום הקפה" אחר כך תוהה אם לא מלמלתי את זה בקול רם...

לי קרה..

שאני יושבת במשרד ומרוכזת בתוך הדפים שלי.
אני מרגישה מישו שעובר מאחורי למכשיר הפקס ומתחכך קלות בכסא שלי.
ואז זה מגיע...
פתאום אני מרגישה שובל מטריף, נעים, עדין ישירות אל האף שלי, והאף שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות.. ריח מדהים של סבון כביסה עדין מהבגדים
בשילוב ריח נעים נעים של נקיון מהגוף שלו
<יש סוגי גוף שמפיצים את הסבון שהתקלחו בו גם שעות אחרי> ובין כל אלו, גם קמצוץ של ריח עדין של בושם.. האף שלי בחיבור מיידי למוח ומשם לכל האיברים שלי בגוף..
כולי כרוכה אחרי הריחות הנעימים שלו..
חצי מעולפת <ככה זה שיש אף רגיש במיוחד>
מרגישה את התנודות הקלות שלו, שהוא ממתין לאישור שליחת הפקס.
ואז הוא מסיים ועובר שוב לצידי ואני רואה אותו
- למה? למה הוא נראה ככה?
מצד שני.. הוא עובד איתי, אז עדיף שכך

קצפת6

New member
אצלנו

בעבודה יש לוחמים..שאפשר למות...הייתי מוכנה להתחפש לפחאי"ת רק שאחד מהם יתפוצץ עלי.....

MiKa68

New member
מה הבעיה?

מכניסה אותו לשירותים. מפשיטה אותו. רוחצת אותו עד כמה שניתן במי הברז. דוחפת אותו פנימה לתא ריק. טורקת את הדלת. מסתובבת עם הגב אליו ומפשילה את החצאית/שמלה והתחתון הוא דוחק פנימה את הזקור שלו. אני לא רואה אותו. רק מרגישה את התפיחה שלו בוטשת בי. נוצעת, הלוך וחזור. גומרת. תולשת טישו מהגליל. מנגבת. יוצאת. יאללה ביי
באויר.

הסיכוי הסטטיסטי שזה יקרה שואף ל 100 אחוז

אני גבר, זתומרת שמצב הצבירה הטבעי שלי זה חושב על סקס. פעם בכמה זמן ניכנס\ת מישהו לחדר שלי, הסיכוי שזה יהיה מישהו דוחה, לא רע בכלל. וזו כל התורה כולה על רגל אחת.

sumerfield

New member
אני אגיד לך מה אני חושב.../images/Emo73.gif

אני חושב שאמהות אשר חובקות רשיון נהיגה, שמאחרות טיפה לקחת את הילד שלהן מהגן, הן היצורים הכי מסוכנים בעולם
...

ליקה5

New member
חחחחחחחחח....צודק

והכי מפחיד.....שבמצב כזה...כל פייסטה מקרטעת....הופכת לצ'יטיצ'יטי בנג בנג (או לפחות לאיזה פורמולה 1 ) אתה אשכרה לא מבין מאיפה האוטו בא ולאן הוא עף

haze73

New member
לרגע תהיתי...גם טעיתי

מה הסיכוי שהיא ----------------------------------------------------------->>>> ...היתה נכנסת אלי למשרד ? במקום זאת אני מאזין לה בוחרת שירים ב'נעים בכביש מארחת' את קרני פוסטל ההורסת
והמוכשרת

zipo1232

New member
אממממ

אני בעבודה חושב רק על עבודה (הבוס שלי רואה מה אני כותב....) מי חושב על זיונים?

mir96

New member
לא קרה ... המזכירה שלי כוסית

וכשהיא יושבת על השולחן שלי עם מיני ... מי יכול להתרכז יותר במחשב אני רק תוהה איזה צבע החוטיני שלה ... המממממ מתערב עם עצמי ללא בורר

למעלה