ממשיכה צ'ארלס ג'ימי ג'ו דון טים מקגרואו / קית' אנדרסון / ג'ייסון אלדין
G Guncrazy New member 22/5/11 #21 ממשיכה צ'ארלס ג'ימי ג'ו דון טים מקגרואו / קית' אנדרסון / ג'ייסון אלדין
A And It Feels Like New member 24/5/11 #22 חדשים קית' טים ג'ייסון ג'וליאן האף/ג'סי ג'יימס/שאניה טווין
B blah blah story New member 24/5/11 #23 כאילו דה.. שאניה שאניה גוליאן האף וג'סי ג'יימס (שאין לי מושג מי זה) מירנדה למברט / קארי אנדרוואד / קלי פיקלר
כאילו דה.. שאניה שאניה גוליאן האף וג'סי ג'יימס (שאין לי מושג מי זה) מירנדה למברט / קארי אנדרוואד / קלי פיקלר
LeAnnDylan Well-known member 24/5/11 #24 מה נראה לך שאת הורגת את ג'וליאן../images/Emo46.gif ג'סי / ג'וליאן האף מירנדה פיקלר קרי אמילי רוביסון מהדיקסי צ'יקס (ימין) / גרטשן ווילסון (אמצע) / קריסטין אוסבורן משידייזי (שמאל)
מה נראה לך שאת הורגת את ג'וליאן../images/Emo46.gif ג'סי / ג'וליאן האף מירנדה פיקלר קרי אמילי רוביסון מהדיקסי צ'יקס (ימין) / גרטשן ווילסון (אמצע) / קריסטין אוסבורן משידייזי (שמאל)
T the whole shebang New member 24/5/11 #25 קל קריסטין אמילי גרטשן חדשים: טיילור סוויפט, ווינונה ג'אד ושרה נתניהו מהדיקסי. לי זה היה קשה נורא.
A And It Feels Like New member 24/5/11 #26 פשוט טיילור נטלי ויינונה איסטון קורבין / ג'וש טרנר / צ'אק וויקס
LeAnnDylan Well-known member 25/5/11 #29 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif
LeAnnDylan Well-known member 25/5/11 #30 הופה הופה צ'אק ג'וש איסטון. הוא חמוד וזה אבל אין לו סיכוי מול האחרים שרה אוונס / פיית' היל / ג'ו די מסינה
הופה הופה צ'אק ג'וש איסטון. הוא חמוד וזה אבל אין לו סיכוי מול האחרים שרה אוונס / פיית' היל / ג'ו די מסינה
A And It Feels Like New member 25/5/11 #31 קליל שרה פיית' ג'ו די אמה/דילייני/אווה (הילדות של מרטינה )
T the whole shebang New member 25/5/11 #32 איך אפשר להרוג את ג'ו די כפרעליה וזה כבר גובל בפדופיליה. שדילן תענה על זה.
A And It Feels Like New member 26/5/11 #33 כי שרה ופיית' ../images/Emo99.gif ועלק פדופיליה את בת 12. מותר לך.
LeAnnDylan Well-known member 28/5/11 #34 בדיוק../images/Emo69.gif בכל מקרה השרשור כבר למטה מידי אז אני רק אגיב ואומר ש כמובן עם דילייני עם אמה (שכשהיא תהיה חוקית נוכל להגיע למשגל ו לאווה. נפתח שרשור נוסף בהזדמנות אחרת.
בדיוק../images/Emo69.gif בכל מקרה השרשור כבר למטה מידי אז אני רק אגיב ואומר ש כמובן עם דילייני עם אמה (שכשהיא תהיה חוקית נוכל להגיע למשגל ו לאווה. נפתח שרשור נוסף בהזדמנות אחרת.