סקצ'קה

minyman

New member
אבל תבין

אתה נותן לאנשים שרק אתחילו הרגשה מוטעה.... מבלי לדעת על מה אתה מדבר... שום דבר אישי אבל אני לפחות לא הייתי מחלק אצות וטיפים מבלי לדעת שיש לי דברים שנראים עוד איך שהוא בסדר..

Swanskee

New member
סבבה אחי....

למרות שאני לא מאמין שיש דרך אחת לעשות גראפיטי אבל לא ניכנס לזה....

minyman

New member
אתה יכול לומר את זה גם ככה..

בקשר לגרפיטי... אבל אתה נכנס פה לעניין שהתפתח לא מאתמול.. כבר שנים עוד לפני שאתה או שאני משאר לעמצי כל אחד פה בכלל נולד.. הנושא התפתח וקבל ת"כללים" שלו ואני בכוונה כותב את זה בגרשיים כי זה לא בדיוק כללים!!.. ברור שאף אחד לא אומר פה מה בדיוק לעשות.. ארי אנחנו לא אומר שאסור לעשות ככה וחייב לעשות ככה... מבין?

Swanskee

New member
ברור אחי....

מי שמאמין בדרך הזאת יש לו את הייד בשביל זה :) בכל מקרה יש גם גראפיטי שאני לא מבין מה כתוב בו אבל בכל זאת הוא נראה מגניב... איך שקוראים לזה איי אף קיי - ספגטי... שלמרות שאין את הבסיס של ה-אן וואי זה זורם וזה סטייל....

Dtiup

New member
תתפלא

אבל להרבהקינגז שעושים ווילדסטייל יש להם בסיס מצויין של NY. כשיש לך את הבסיס כמו בכל דבר בחיים יש לך גישה טובה יותר ואתה מסוגל לשלוט בדברים טוב יותר כי אתה מבין יותר טוב.

Swanskee

New member
אני יודע את זה

אנשים כמו sew eweok sever... ואני לא מזלזל בשיטה של הניו יורק... אני פשוט לא יודע אם לכולם זה הכרחי... מי שמאמין שזה נכון שיעשה את זה בכיף שלו ....

Steezo

New member
יש לך אף אדום ושיער ורוד

מכל הורייטרים בעולם, אני לא חושב שיכולת לבחור ורייטרים שהסטייל שלהם יותר מבוסס על NY. יש שתי אפשרויות: או שאתה עיוור או שאתה לא יודע מה זה NY.

okayone

New member
Dtiup

כמה שאלות בקשר לתגובות שלך על הסקצ' : א. אני לא מבין משהו - אי אפשר לצייר אותיות בלי לגרום להם לצאת מהדף? (לפי מה שאתה אמרת : " לגרום להן להראות לא שטוחות.. (נגיד את זה כך) תלת מימד, הצללה? משהו..") ב.ושאלה שנייה בקשר לחירבוש שלי שכיוויכול נראה גראפיטי, ממש לא הבנתי מה באת לאמר בזה : "ואם אפתח את הנושא של החרבוש.. אין לו מושג מה זה ההקיק הזה, מה מטרתו או אם הוא יודע מה זה קיק." ג. מה הקטע שאתה מגיב רק כדי לסתור אנשים שאמרו שהסקצ' מוצא חן בעיניהם???, לא יכולת להגיב ללא זה מלכתחילה? פשוט לתת תגובה שתעזור להשתפר ותתקן טעויות??

Dtiup

New member
תשמע

אני אגיב לך רק לנושא השלישי כי זה ירכז את השאר גם.. יש ככ הרבה הסברים שהבאתי ממזמן כאן- לא רק אני.. ולא פעם או פעמיים אלא פי 10... ככה שאני אפילו לא צריך להגיב אתה פשוט צריך לפתוח את הראש... לחפש כדי ללמוד, ושם התשובה. אתה לא חייב -אני לא מכריח.

למעלה