סקצ' ראשונה שלי עם ברים....

rist

New member
היי דיטיופ אתה דיי קשוח

רוצה לראות איתי צבים?

HOSSSTILE

New member
אייייייי אתה כזה צעיר יא אללה...

סתם סיילו מת עליך נשמה אתה יודע מותק כפרעה עליך מאמי עיניים שלי כנס למסנג'ר אחי pushone.

CHEAK

New member
אם כבר העלו את הרצליה

אז באמת המצב כבר ניהיה די קשה, כל כך הרבה טויז מעפנים התחילו לתפוס תחת ועכשיו אני יודע לאן זה יגיע, יגידו לי "כאילו אתה קינג או משהו..."ממש ממש לא, ואני גם לא מתיימר להיות וזה ההבדל ביני לביניכם. יצא לי היום לראות טאגים על פאקינג מכונית פרטית ואחרי זה אני שואל את עצמי למה האכיפה התחילה להיות כל כך קשה בזמן האחרון, הרצליה עד לפני כמה חודשים הייתה יחסית חופשית והשמועות של תפיסות של אנשים הייתה ממש מועטה , אם בכלל היה כזה דבר עכשיו לא רק שיש יותר סיורים וכל בנאדם שהולך ברחוב בשעה 2 בלילה הוא פתאום חשוד כעושה גראפיטי כבר לא נשארו קירות נורמלים, כל הקירות מכוסים בטאגים מכוערים ומזעזעים של אותם טויז שחושבים שזה שהם יעשו כמה שיותר טאגים במקום אחד , יעזור להם...אז להפתעתכם זה לא עוזר בכלל...ורק מכער את כל העניין. ועוד אופנה בקרב הילדונים הקטנים שנתון 95-98 זה שאיכשהו הם מגיעים למספרים של הרייטרים "הנחשבים" ומתקשרים ומציקים שייצאו איתם "להפציץ", אז תנו לי להעביר מסר אחד...אנחנו לא בגיל שלכם ולא בא לנו להסתובב עם ילדים שחושבים שגראפיטי זה מאאאאגניב ושרוצים להשוויץ בקרב כל החברים שהם יצאו עם ההוא שמפציץ בכל העיר או עם האחר... אז סבבה, אנשים נחמדים אליכם בתור נימוס ולא הבנתם את הרמז שמתחמקים ממכם או יוצאים איתכם פעם אחת כדי שתתעופפו מאיתנו...אז הנה בקשה, צאו מהסרט שלכם ותפסיקו להציק כי אין לנו שום אינטרס לצאת איתכם...כבר באמת עליתם על העצבים לקבל כל יומיים באמצע העבודה או משהו היי אחי מה העניינים מדבר בלה בלה בלה רוצה לצאת להפציץ היום? חלאס. קלטתם עכשיו? חפרתי ולילה טוב ומבורך חבר'יה....

MAHone

New member
"יצא לי היום לראות טאגים

על פאקינג מכונית פרטית" כמה משעשע, לפני יומיים עברתי ברחוב ואיזה קטע ? ראיתי CHEAK על משאית פרטית. ואתה צודק, הארונות התחילו להתמלא באותו טאג 84723974 פעם ואין מקום גם לאחרים וזה ממש מעצבן...

Naro77

New member
.

theres a difference between taggin a private car. then taggin a truck that someone drives from work. taggin a private car is fuckin disrespect. i say or you beef em or if they 95-98 i aint playin hard but go and kick there ass. just like that. theyll stop thinking they kings and wont tag every wall UniTwo

CHEAK

New member
חביבי

שום משאית פרטית ושום כלום משאיות של חברות זה משהו אחר...

GRIND

New member
על משאיות סבבה וציק צודק המצב חרא בהרצליה

אני לא מתימר להיות הכי טוב אבל עולים עליי ילדים קטנים שרק קנו פחית והחליטו שמותר הכל

Dtiup

New member
אם הם עולים על חרא אז מה זה משנה איזה חרא מעל

לפחות אולי זה יגרום לכל השאר להשתפר.

MAHone

New member
מה שתגיד גבר

כנראה לא ממש הסתכלתי על המשאית. אבל אני בטוח ב100% שראיתי 420 בטוש סגול של 5 ס"מ על משאית פרטית ברחוב הנדיב בהרצליה.

esari

New member
גרפיטי זה וונדליזים

תפסיקו להיות כאלו נקבות

CHEAK

New member
ונדליזם ונדליזם

בוא נקשקש לאימא שלך על האוטו.........

Basic3

New member
יש הבדל בין רכוש פרטי לבין רכוש של חברה/מדינה

Swanskee

New member
כן אחי וראיתי גם 420 על אוטובוס.. אז?

הבחור בומבר ושימשיך כך! הוא עושה את מה שהוא עושה והוא טוב בזה.. וזהו.. חבורה של בכיינים תדעו לאן אתם נכנסים לפני שאתם מדברים שטויות..! זה לא אומר שחייבים לעשות דברים כאלה אם אתם בגראפיטי אבל זה חלק בלתי נפרד ממנו...

top one

New member
מה מונטנה ?

על מה אתה מדבר על טאגים שלי עם ספריי או מרקר?!?!??!??!?

למעלה