אם כבר העלו את הרצליה
אז באמת המצב כבר ניהיה די קשה, כל כך הרבה טויז מעפנים התחילו לתפוס תחת ועכשיו אני יודע לאן זה יגיע, יגידו לי "כאילו אתה קינג או משהו..."ממש ממש לא, ואני גם לא מתיימר להיות וזה ההבדל ביני לביניכם. יצא לי היום לראות טאגים על פאקינג מכונית פרטית ואחרי זה אני שואל את עצמי למה האכיפה התחילה להיות כל כך קשה בזמן האחרון, הרצליה עד לפני כמה חודשים הייתה יחסית חופשית והשמועות של תפיסות של אנשים הייתה ממש מועטה , אם בכלל היה כזה דבר עכשיו לא רק שיש יותר סיורים וכל בנאדם שהולך ברחוב בשעה 2 בלילה הוא פתאום חשוד כעושה גראפיטי כבר לא נשארו קירות נורמלים, כל הקירות מכוסים בטאגים מכוערים ומזעזעים של אותם טויז שחושבים שזה שהם יעשו כמה שיותר טאגים במקום אחד , יעזור להם...אז להפתעתכם זה לא עוזר בכלל...ורק מכער את כל העניין. ועוד אופנה בקרב הילדונים הקטנים שנתון 95-98 זה שאיכשהו הם מגיעים למספרים של הרייטרים "הנחשבים" ומתקשרים ומציקים שייצאו איתם "להפציץ", אז תנו לי להעביר מסר אחד...אנחנו לא בגיל שלכם ולא בא לנו להסתובב עם ילדים שחושבים שגראפיטי זה מאאאאגניב ושרוצים להשוויץ בקרב כל החברים שהם יצאו עם ההוא שמפציץ בכל העיר או עם האחר... אז סבבה, אנשים נחמדים אליכם בתור נימוס ולא הבנתם את הרמז שמתחמקים ממכם או יוצאים איתכם פעם אחת כדי שתתעופפו מאיתנו...אז הנה בקשה, צאו מהסרט שלכם ותפסיקו להציק כי אין לנו שום אינטרס לצאת איתכם...כבר באמת עליתם על העצבים לקבל כל יומיים באמצע העבודה או משהו היי אחי מה העניינים מדבר בלה בלה בלה רוצה לצאת להפציץ היום? חלאס. קלטתם עכשיו? חפרתי ולילה טוב ומבורך חבר'יה....