סקקקקקקקקר

סקקקקקקקקר ../images/Emo3.gif

או משהו. כי טיפה יבש פה :- ) 1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס?
2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה?
3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר?
4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?
5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון?
7.מתי בפעם האחרונה היית בים?
8.מתי בפעם האחרונה התנשקת?
9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ]
10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? 11.שיר השבוע: 12.תמונת השבוע: תמוונה שלך.

Dave2D2

New member
תשובות לסקר(אלא מה?)

1. אכלתי במקדונלס ביום רביעי שעבר נדמה לי 2. אני לא שותה בירה שחורה 3. ספר? גמרתי לקרוא ספר של איזה אלף עמודים לפני יומיים 4. חח, לא 5. אתמול 6. היום לפני שתי דקות 7. אממ, אולי אני אהיה מחר, נחשב? 8. אין תגובה 9. מזמן לא אכלתי 10. חודשיים 11. לא שמעתי שירים כל השבוע, הייתם מאמינים??? 12.אין תמונה

אניי :)

1.וואיי נראה לי בחנוכה P= 2.מזמןןן 3.היום..פרחים בעליית הגג 4.לפני חודשיים שלוש 5.שבוע שעבר 6.היום 7.שנה שעברה 8.אפעםלא 9.אתמול :) 10.היוםם יאמיי
11.what have you done 12.הנה ==>

Ice Queen 7

New member
נמנמ

1.מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? לא זוכרת 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? אף פעם 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? אתמול 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? אף פעם >_> 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? אתמול 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? לא זוכרת 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? שלשום D: 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? אף פעם ._. 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? לא זוכרת 10.מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? |: 11.שיר השבוע: Alan Parsons Project - Turn Of A Friendly Card Part one 12.תמונת השבוע:
למה אין פה אייקון מזיל ריר ;[ תמונה שלך. לא >.>

Amir Noy

New member
שלייי!!!!

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? אממ...לפני שנה וחצי ככה P: 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? אממ...אני לא אוהב..אני שותה רק רגילה :] 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום! אבל יש לי עדיין לסיים 40 עמ' ואין לי כוח :/ 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? אממ...חופש גדול :/ 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? תאמת...שבוע שעבר :] 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? אתמול בלילה D: 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? שבוע שעבר :] 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? חופש גדול? :/ 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? שהייתי בן 12 אני חושב P: 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? שהייתי בן 12 וחצי :"( ~פורץ בבכי מר~ 11.שיר השבוע:Bullet For My Valentine - Hand Of Blood 12.תמונת השבוע:אממ....אני אעלה מחר :] (כאילו...עוד 14 שעות P:)

Euterpe

New member
הממ

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? פעם אחת במקדונלס הכשר בקניון הראל. אבל לא אוכל שוב לפי דעתי. 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? מזמן... 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? בשבת 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? נמ 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? לפני פסח 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? אתמול בלילה 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? בחמישי שעבר 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני יותר משנתיים 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ] לפני שנה בערך >< 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? שלשום 11.שיר השבוע: DTTW של נייטוויש

taroboy

New member
אני^^|שארון לייק שיאו|

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? מזמן,הרה הרבה זמן,אין לא כוונה לאכול מקדונלס..איכ. 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה?לאזוכר חחחח 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? אתמול 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?לאזוכר 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת?היום 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון?היום 7.מתי בפעם האחרונה היית בים?לפני שנה בקיץ? 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת?^^ 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ],את לא אוהבת שוקולד? השמדה!..אממ לאזוכר. 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא אתמול^^

chyio

New member
~שארון~../images/Emo99.gif

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? במפגש 4.3 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? לא זוכרת 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר?מזמן0.0 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?הממ לפני שנתיים בערך++ 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? יותר נכון צולמתי בכפייה לפני 3 ימים>_> 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון?הממ יום לפני שקורל באה. 3 וחצי שעות בטלפוןX_X 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? לפני 3 ימים [: 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת?אתמול 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה?לפני...שבועיים0.0 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? בשישי שעבר 11.שיר השבוע: HOS 12.תמונת השבוע: כלמיני מסראוברי פאניק XD

נגיסה*_*../images/Emo99.gif

אני אנגוס בהXD ו..ו..החברה של נגיסה עם השיער השחור הזה*_______*

Ice Queen 7

New member
אל תנגוס בנגיסה ;;

רק לשיזומה מותר
אין לנגיסה חברה עם שיער שחור 0.0

scarlet moon

New member
שאלון קצת מטופש אבל שיהיה ../images/Emo54.gif

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? בפסח. 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? מזמן, אני לא זוכרת... 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? לפני כמה חודשים
4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? אמממ... עדיין יש לי. 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? אתמול. 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? היום
7.מתי בפעם האחרונה היית בים? שבת שעברה. והוא היה ממש מוזר, אפור, הזוי ושטוח. 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול. 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ] לא זוכרת, לפני כמה שבועות. 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? שבת שעברה. אבל לא ממש אוכל, יותר עוגה. 11.שיר השבוע: Cry with a smile של After forever 12.תמונת השבוע: אני והחתול העצבני אך מקסים שלי

למעלה