סקקקקקקקקר

LadySilkworm

New member
נמנמ

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? אוהו.. מזמן. 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? גם מזמן, וזה לא טעים. 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום. 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? למה לדרוך על צלקות? [אף פעם]. 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? שבועיים בערך? 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? או.. הרבה זמן. 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? שנה ומשהו נראה לי. 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? never 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ] היום!!!!! 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? היום :) 11.שיר השבוע: NIGHTWISH- 10th man down 12.תמונת השבוע

Liquid Dreams

New member
נמ.

1.מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונלדס? לא זוכרת 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? לא שותה בירה מכל סוג שהוא 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום בבי"ס 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר? לא היה לי>____< 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? בע לא זוכרת 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? מתישהו כשזוער התקשרה אליי0.0 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? לא הייתי מזמן ולא חסר לי:] איכ. 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? לא התנשקתי>_< 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? בפורים 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? בליל הסדרD: 11.שיר השבוע: יש מלא>____________< 12.תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
:) אני..

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? ניצול שואה אמר: בשביל החיות כל יום הוא טרבלינקה. אז כל אחד והמצפון שלו. עברו לצמחונותתת!! אני צמחוני מלפני חצי שנה... , אבל עכשיו תכלס קבלו וידוי בחיים שלי לא אכלתי מקדונלדס! אני שומר כשרות פשוט... , אבל לא מזמן נפתח סניף כשר אבל מאוחר מידי נהייתי צמחוני
2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? בעעעעעעעע טעמתי לפני כמה שנים ... ולא נראה לי שזה יחזור על עצמו >< 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? במקרה היום.. :) 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? מממ לפני חצי שנה בערך... 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? ביומולדת שלי 2/4... 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? השיא שלי הוא הוא שעה וחצי משו כזה בחופש הגדול עם חברה לשעבר... למזלי זה היה מאצל הדודה ככה שלי זה לא עלה כסף
7.מתי בפעם האחרונה היית בים? וואי לא זוכר... קיץ שעבר מתישהוא... 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שלושה שבועות בערך... 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ] חחחחחחחח
... , אמממ מזממממןןןן 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? בחג שני של פסח... , התעצבנה עליי שאני לא אוכל בשר... 11.שיר השבוע: Evanescence - Your Star 12.תמונת השבוע: אין לי כוחחח להוסיף ><

ZuLi90

New member
../images/Emo24.gif

גדוללל.. ועוד אתה טבעוני...!... , אני יהיה אחרי גיל 18 בגלל ההורים שלי :X.. , לפחות מבשר הצלחתי להיפטר בינתיים... וסחתיין על הידע :)

קטרפי

New member
הו וול ../images/Emo110.gif

1.מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? בשר זה רצח! 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? מזמן 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? עכשיו
5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? לפני חודש בערך 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? כנ"ל 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? מזמן 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני כמה ימים
9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? לפני שנהייתי טבעוני 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? בליל הסדר 11.שיר השבוע: Angels 12.תמונת השבוע: הנה תמוונה שלך. איפשר לבקש גם תמונת השבוע וגם תמונה שלי, אפשר לשים בתפוזונע רק תמונה אחת

Sakura Chan

New member
גמני עונה D:

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? המבורגר שלשום, אבל במקדונלדס עצמו מזמן לא. 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? מזמן.... 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? עדיין יש D: 5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? ביום רביעי 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? כל יום X_X 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? לפני חצי חודש 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? שלשום, חברה הביאה לי ביצת הפתעה ענקית מאיטליה D: 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? של סבתא של חבר שלי בפסח, ושל סבתא שלי לפני חצי שנה-שנה. 11.שיר השבוע: My Chemical Romance - I Don't Love You (בושה שאני אוהבת את זה X_X) 12.תמונת השבוע:

../images/Emo180.gifאת גפן? ../images/Emo12.gif

1.-מתי בפעם האחרונה אכלת מקדונאלדס? אמ. גלידה נחשב? אם כן אז ב 07.04 2.מתי בפעם האחרונה שתית בירה שחורה? אפעם 3.מתי בפעם האחרונה קראת ספר? היום 4.מתי בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? לפני שלוש שנים
5.מתי בפעם האחרונה הצטלמת? אתמול 6.מתי בפעם האחרונה דיברת המון בטלפון? אתמול עם סופי 3> 7.מתי בפעם האחרונה היית בים? אמ. 12.03 8.מתי בפעם האחרונה התנשקת?:| 9.מתי בפעם האחרונה אכלת ביצת הפתעה? [אני לא. כי אני לא אוהבת שוקולד ] לפני שנה בערך>< 10. מתי בפעם האחרונה אכלת אוכל של סבתא? סופ"ש 11.שיר השבוע: How to save a life/The Frey 12.תמונת השבוע>

למעלה